po avatar da ce ljudi biti u top 3 ?Zukanovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:13Ja i dalje kazem da Tuzla nece biti na kraju u top 3. ako sam rekao za Djokanovic ( ne znam vise) onda stojim iza toga. svaka budala zna ( osim tebe ) da je za sudiju suplja. sto su neki iz Zelje kad je Sarajevo igrao u BL isto pricali za sudiju. i ja to sada samo vratio . svi mi znamo da je sudija danas ( i protiv Sarajeva) jedna velika nula bio.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- feniksptica
- Kontakt:
Golman na golu, dobar ko da su dvojcia na golu. Sve cisto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Antipolitika3
- Kontakt:
Steta sto nije pao gol,gorilo bi
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Par puta su ga iz Saveza podvalili Peljti u Evropi ali nije griješio.fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:05Zamisli ovaj pomocni je evropski, ima evropsku znacku..
Griješe i najbolji (Beljo i Ibrišimbegović) ali tu barem nema namjere i sistemskih grešaka u korist jednog kluba. Ne znam da je spomenuti par, uz Macića, ijednom bio AR na utakmicama Borca.
Edit: Beljo i Ibrišimbegović su bili asistenti na 16 utakmica prošle i ove sezone, a samo po jednom na utakmicama Borca. Macić 25 utakmica i nijednom kada igra spomenuti klub.

S druge strane, Gigović je nakon suspenzije delegiran kao glavni ili četvrti sudija na 23 od mogućih 26 utakmica. Regularno sve, nema razloga postavljati pitanja ili dizati tenzije.FirstDown je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:28Par puta su ga iz Saveza podvalili Peljti u Evropi ali nije griješio.fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:05Zamisli ovaj pomocni je evropski, ima evropsku znacku..
Griješe i najbolji (Beljo i Ibrišimbegović) ali tu barem nema namjere i sistemskih grešaka u korist jednog kluba. Ne znam da je spomenuti par, uz Macića, ijednom bio AR na utakmicama Borca.
Edit: Beljo i Ibrišimbegović su bili asistenti na 16 utakmica prošle i ove sezone, a samo po jednom na utakmicama Borca. Macić 25 utakmica i nijednom kada igra spomenuti klub.![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Tomislav Ivković je prezadovoljan suđenjem, kako večeras, tako i od početka sezone. Vidim hvale ga navijači, kao šuknuo im. Nije ovo nikakav sarkazam i nikakva ironija, preslušajte izjavu ovdje fino pa ćete vidjeti.
[media][/media]
[media][/media]
Njega šalju i na Ligu EvropeBalorda je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:36S druge strane, Gigović je nakon suspenzije delegiran kao glavni ili četvrti sudija na 23 od mogućih 26 utakmica. Regularno sve, nema razloga postavljati pitanja ili dizati tenzije.FirstDown je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:28Par puta su ga iz Saveza podvalili Peljti u Evropi ali nije griješio.fudbalfudbal je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:05
Zamisli ovaj pomocni je evropski, ima evropsku znacku..
Edit: Beljo i Ibrišimbegović su bili asistenti na 16 utakmica prošle i ove sezone, a samo po jednom na utakmicama Borca. Macić 25 utakmica i nijednom kada igra spomenuti klub.![]()

Al gledaj opet za 13 kolo svi po jednog igraca imaju kartoniranog, jedino Leotar tri. Pa ovi sklanjaju igrace prije utakmice, nategnu par faulova u opasnoj zoni, puste par nedozvoljenih pozicija i opet ne uspju dobit. Pa Vico ove treba gurat za paraolimpijadu.
-
- Kontakt:
i ja kazem bas steta.sve bi dao da citam zalopojke i kletve :mrgreen i ovako ih ima ali nije to to
Mozesamirr je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:18po avatar da ce ljudi biti u top 3 ?Zukanovic je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:13Ja i dalje kazem da Tuzla nece biti na kraju u top 3. ako sam rekao za Djokanovic ( ne znam vise) onda stojim iza toga. svaka budala zna ( osim tebe ) da je za sudiju suplja. sto su neki iz Zelje kad je Sarajevo igrao u BL isto pricali za sudiju. i ja to sada samo vratio . svi mi znamo da je sudija danas ( i protiv Sarajeva) jedna velika nula bio.
ali Tuzla City je u pitanju. da ne bude kasne Sloboda

Dokazani neprijatelji i kriminalci namjestaju i unistavaju nas fudbal.
Pa sjetimo se one poznate izjave kriminalca osima nakon sto Sarajevo nije pristalo da pusti i pobijedilo je zelju pa su skretnicari tako ostali bez titule
Mene čudi da su imali toliko neprijatelja na tom putu da postanu šampioni. To je ta nesreća Sarajeva. Još vlada ona “da komšiji crkne krava”. I, eto, šta sada, imaju? Ni titula ni ničega. A baš bih volio da ih mogu upitati šta su tom politikom postigli. Gdje su im uspjesi, stadion?

Kada sam prvobitno procitao Ivkovicevu izjavu bio sam siguran da je ironija. Nakon odgledanog videa siguran sam da nije.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.
- Tristan
- Kontakt:
Sta kazu, zavukao nam Ivkovic?
Reklo bi se da se popisao po ovima sto kmece.
Reklo bi se da se popisao po ovima sto kmece.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Ne voli on pricati o sudijama. Poslije nase utakmice sa Slobodom odbrusio je novinarima da ga ne maltretiraju sa pitanjima o sudijama, sudjenju, Vici.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:48Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Alo highlights navijači, jeste li gledali utakmicu? Sviran je ofsajd.
Ma jok, onako je kako kazu internet strucnjaci po komentarima.
Covjek najnormalnije pricao al aj.
Imas opciju kad pljuju sudije i savez, onda kazu tako je, dosta je cutanja, idemo vico lopove, itd.
A imas opciju kad se kaze sve korektno, onds kazu tako jee, sarkazam, vico lopoveeee, itd.
Kako god, na isto to strucnjaci okrenu.
Covjek najnormalnije pricao al aj.
Imas opciju kad pljuju sudije i savez, onda kazu tako je, dosta je cutanja, idemo vico lopove, itd.
A imas opciju kad se kaze sve korektno, onds kazu tako jee, sarkazam, vico lopoveeee, itd.
Kako god, na isto to strucnjaci okrenu.
-
- Kontakt:
Ali ovo jeste pričanje o sudijama. Nepričanje o sudijama je kada kažeš da odbijaš da ih komentarišeš. Kad kažeš da su odlično sudili, onda to jeste pričanje o sudijama, jednako kao kad kažeš da su loše sudili. Iznio si mišljenje.LjoZee je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:58Ne voli on pricati o sudijama. Poslije nase utakmice sa Slobodom odbrusio je novinarima da ga ne maltretiraju sa pitanjima o sudijama, sudjenju, Vici.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:48Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.
LjoZee je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:58Ne voli on pricati o sudijama. Poslije nase utakmice sa Slobodom odbrusio je novinarima da ga ne maltretiraju sa pitanjima o sudijama, sudjenju, Vici.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑04 okt 2021, 22:48Upravo sam je zato i postavio, jer sam bio zadivljen da ih je neko na ovako suptilan način isprozivao. Nažalost, kad sam odgledao i odslušao ovo poslije, evidentno je da se čovjek ne šali i da stvarno misli sve ono što govori.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, ErosViverosViv, maraBL i 297 gostiju.