FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ali kako novinari sute..
Haj poslije derbija, svako je imao pomoc sudija ono sinoc i Modrica bi se postidila. Sportsport, ****, klix? Objavi nesto **** mu majku, kad ste mogli sastavljati clanke o suspendovanim sudijama, zasto sad sutite?
Haj poslije derbija, svako je imao pomoc sudija ono sinoc i Modrica bi se postidila. Sportsport, ****, klix? Objavi nesto **** mu majku, kad ste mogli sastavljati clanke o suspendovanim sudijama, zasto sad sutite?
Kad se pokrade FK Sarajevo pisat ce svi, a kada procuri da Zeljo duguje 1 KM nekome to ce biti nasllvnice i medijski linc kluba.
Nasa uprava, klub sto vise suti sve ce nas vise mrcvariti.
Nasa uprava, klub sto vise suti sve ce nas vise mrcvariti.
Mjau !
Tomo je nepromisljen, a ti si glup, najgluplji bez konkurencije i ne citiraj me
cestitam! Uz modnog macka, jedini si forumas koji je dospio na moju ignore listu.Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:18Kad je neko ograničen ne možeš ti njemu posebno nesto objasniti, zato se ne trudim.
Tu priču okači mačku o rep.
Sudije nas sakate svaku utakmicu. Derbi gol iz ofsajda, na Grbavici nam daju žute tačno orkestrirano, sinoć jedan crveni čist i gol iz ofsajda, a iz kluba se niko ne mrda kur.cem, trener se ponaša i prica kao da smo odron najveći u odron ligi. Da nije bilo pritiska poslije rodjendana i trenerke, neki igrači bi dalje bili na tribinama a na klupi pet igrača. Vaše spinovanje vam jako loše ide jbga. Vide ljudi, imaju oči.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
**** ti Jeliću umrle.
Svaka cast momcima na borbi.
Svaka cast momcima na borbi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE

Pa jbt da li je realno da ovo neko napiše poslje onakve mangupski upakovane izjave od strane trenera stvarno se zapitam s kim vazduh dijelim...zabrinem se za sebe svoju porodicu sa kakvim ograničenim ljudima živimo u istoj državi,gradu...jbt možda imaju i vozacku i auto

- lijevapolutka
- Kontakt:
Evo jedino sinanov portal komentarisao suđenje
https://spo.rtske.ba/odlicna-partija-ze ... je-jelica/
moSa ljoŽe
Svaka mu čast na napisanomlijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2021, 11:39Evo jedino sinanov portal komentarisao suđenje
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Od a do žManijakdolopate je napisao/la: ↑05 okt 2021, 08:21Tomo gospodin, došao otpisan, masakriran kartonika, odvalio im dva boda koja su više potrebna njima nego nama, dao gospodsku izjavu koja svakog pametnog provocira.
Ali ne, bolje da su tipovi ala Mulalić, Memić itd, primili 2-3 komada, vadili se na djecu i kartone, skakali oko sudije, na pressu govorili o tome, pa klub koju milju kazne plati, na kraju te ti vojnici kluba razvlače na sudu.
Armando i Tomislav, legende iz Hrvatske.
Zaboravljate da je Tomo doveo igrače na obraz, koji su ni na nebu ni na zemlji trenirali, nisu imali ugovor, ali ne, bolje je ovi što što se opijaju i ne dolaze na treninge a lova uredno kaplje.
-
- Kontakt:
Ono sinoc je bilo nase najbolje izdanje do sada. Opet se tu vidi problem zavrsnice ali se i vidjelo dosta toga zanimljivog. Ono sto je meni zapalo za oko,a to je da kad ti igraju Bekric i Zec,kad su ti napad cinili Zdunic i Gasal,nekako nisi previse ocekivao od Munezinovica,Subasica,Boje,Mekica,dobijes nenadano na sirini,i prvi put izgledas kao da ne znas od koga im prijeti veca opasnost. Opasan je bio Malic,opasan bio Crncevic.
Ja sam nekako bio siguran da mi mozemo biti samo bolji kad nema Juricica.
Zaista ne mogu mu reci nista za borbenost i duel igru,gradjenje lopte,ali sve ostalo je poprilicno tanko,trosi puno sansi i nekako sve nam ide na njega,a generalno slaba nam korist od toga. Nismo mi sinoc imali toliko mnogo sansi,koliko smo nekako imali dobru tranziciju,pokretljivost i raznovrsnost.
Ja ne bi ogranicavao Bekrica i Zeca i na po 15 do 20 minuta,ja bi volio da oni imaju po poluvrijeme,Zec i vise. Samoniz razloga sto kad su oni u igri,odvlace dosta paznje i otvaraju prostor za druge. A nije mala stvar kad u ekipi kao sto je nasa,imas 4-5 igraca od kojih ti vreba opasnost a ne da to bude jedan i po igrac.
Igrali smo sinoc protiv ekipe koja je igracki puno kvalitetnija,koja je rezimski klub,koju gura sudija,i izvukli su bod samo na individualni bljesak jednog pojedinca.
Svaka cast za ono sinoc.
Ja sam nekako bio siguran da mi mozemo biti samo bolji kad nema Juricica.
Zaista ne mogu mu reci nista za borbenost i duel igru,gradjenje lopte,ali sve ostalo je poprilicno tanko,trosi puno sansi i nekako sve nam ide na njega,a generalno slaba nam korist od toga. Nismo mi sinoc imali toliko mnogo sansi,koliko smo nekako imali dobru tranziciju,pokretljivost i raznovrsnost.
Ja ne bi ogranicavao Bekrica i Zeca i na po 15 do 20 minuta,ja bi volio da oni imaju po poluvrijeme,Zec i vise. Samoniz razloga sto kad su oni u igri,odvlace dosta paznje i otvaraju prostor za druge. A nije mala stvar kad u ekipi kao sto je nasa,imas 4-5 igraca od kojih ti vreba opasnost a ne da to bude jedan i po igrac.
Igrali smo sinoc protiv ekipe koja je igracki puno kvalitetnija,koja je rezimski klub,koju gura sudija,i izvukli su bod samo na individualni bljesak jednog pojedinca.
Svaka cast za ono sinoc.
tipovi ala Mulalić, Memić
@Manijakdolopate ovog drugig ne treba komentarisat a ovaj prvi nikas nije bio trener
..samo ubleha grobara koji je saounjao dasku Odoviću i nije izborio Evropu sa Mirom Stevanovićem
Ja sam na početku sezone još rekao a i sad ću ponovit-
TOMISLAV IVKOVIĆ SA SVOJIM POMOĆNIKOM JE JEDAN OD BOLJIH TRENERA U LIGI
@Manijakdolopate ovog drugig ne treba komentarisat a ovaj prvi nikas nije bio trener
..samo ubleha grobara koji je saounjao dasku Odoviću i nije izborio Evropu sa Mirom Stevanovićem
Ja sam na početku sezone još rekao a i sad ću ponovit-
TOMISLAV IVKOVIĆ SA SVOJIM POMOĆNIKOM JE JEDAN OD BOLJIH TRENERA U LIGI
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
Aha sine evo ga tamam na času prirode i društvo,nego nemoj meni pisat mislit će Bender da odgovaram sam sebi....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
I jos da se Dini Coricu nayebem najmilijih!
Život je takav za nekog je papak gospodin, a za nekog je papak, papak nema drugog. Sve zavisi gdje si odrastao, kako razmišljaš i slično.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Bravo Željo!
Što im "antitalenat" složi minijaturu
Što im "antitalenat" složi minijaturu

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Dobro ti rece covjek, mars u Trebinje botu!Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:18Kad je neko ograničen ne možeš ti njemu posebno nesto objasniti, zato se ne trudim.
Sudije nas sakate svaku utakmicu. Derbi gol iz ofsajda, na Grbavici nam daju žute tačno orkestrirano, sinoć jedan crveni čist i gol iz ofsajda, a iz kluba se niko ne mrda kur.cem, trener se ponaša i prica kao da smo odron najveći u odron ligi. Da nije bilo pritiska poslije rodjendana i trenerke, neki igrači bi dalje bili na tribinama a na klupi pet igrača. Vaše spinovanje vam jako loše ide jbga. Vide ljudi, imaju oči.

@igrajlopte 🐦
- imekorisnicko
- Kontakt:
Istina da je pritisak poslije rođendana probudio Ivkovića,ali realno treba i njemu vremena da se adaptira na ligu i klub. Mislim da je tek tad shvatio da ne vodi neki klub gdje nema pritiska i gdje se mirno može boriti za opstanak. Međutim,probudio se,promjenio pristup i 2 kola top odradio. Sad zaslužuje podršku,ove izjave ( bila ironija ili ne) su nevažne.Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:18Kad je neko ograničen ne možeš ti njemu posebno nesto objasniti, zato se ne trudim.
- Shategabri
- Kontakt:
Naši mediji su generalno kari.na ili su na nekim platnim spiskovima kad treba komentarisati dešavanja u klupskom fudbalu, kad treba postaviti neka pitanja ljudima iz saveza.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2021, 11:39Evo jedino sinanov portal komentarisao suđenje
Najlakše pođoniti kakav tekst ili objaviti šta o Diletti.
Koševo Zapad
To i kažem da se probudio ali malo se probudio. I dalje glumi budalu, priča kako smo loši, a da nije pizda mogli smo pobjediti 3 utakmice glat. Kad ti igrač ide u korner a ima dva igrača u šesnaest i odlična šansa za gol bude ti jasno na koji način on radi s njima.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:29Istina da je pritisak poslije rođendana probudio Ivkovića,ali realno treba i njemu vremena da se adaptira na ligu i klub. Mislim da je tek tad shvatio da ne vodi neki klub gdje nema pritiska i gdje se mirno može boriti za opstanak. Međutim,probudio se,promjenio pristup i 2 kola top odradio. Sad zaslužuje podršku,ove izjave ( bila ironija ili ne) su nevažne.Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:18Kad je neko ograničen ne možeš ti njemu posebno nesto objasniti, zato se ne trudim.
Da si vodio 1:2,pa ideš u korner pa ok, al ovako užasno. Ako ti kao šef imaš takav pristup sta očekivati od igrača. On izgleda konta mi Šibenik, Inter Zapresic, pa moze ovako.
Po cijenu kazne kad ti neko tri utakmice očigledno sudi protiv tebe moraš reagovati, kakva gospoda, pa to je za djecu.
Bas nekog boli kita, satro on ga uvalio nekom a nama će ga uvaljivati sudije i dalje. Smiješno je na sta se djeca ovdje loze,a i dalje ne shvataju poentu.
Gospoda je kad u Banja Luci izađeš s terena i ne želiš nastaviti utakmicu, a dobiješ bodove, to je gospoda.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nama će ga sudije uvaljivati u svakom slučaju, ta se igra vodi daleko od terena i očito to ne radimo kako treba godinama.Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:49To i kažem da se probudio ali malo se probudio. I dalje glumi budalu, priča kako smo loši, a da nije pizda mogli smo pobjediti 3 utakmice glat. Kad ti igrač ide u korner a ima dva igrača u šesnaest i odlična šansa za gol bude ti jasno na koji način on radi s njima.imekorisnicko je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:29Istina da je pritisak poslije rođendana probudio Ivkovića,ali realno treba i njemu vremena da se adaptira na ligu i klub. Mislim da je tek tad shvatio da ne vodi neki klub gdje nema pritiska i gdje se mirno može boriti za opstanak. Međutim,probudio se,promjenio pristup i 2 kola top odradio. Sad zaslužuje podršku,ove izjave ( bila ironija ili ne) su nevažne.Benderrr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:18
Kad je neko ograničen ne možeš ti njemu posebno nesto objasniti, zato se ne trudim.
Da si vodio 1:2,pa ideš u korner pa ok, al ovako užasno. Ako ti kao šef imaš takav pristup sta očekivati od igrača. On izgleda konta mi Šibenik, Inter Zapresic, pa moze ovako.
Po cijenu kazne kad ti neko tri utakmice očigledno sudi protiv tebe moraš reagovati, kakva gospoda, pa to je za djecu.
Bas nekog boli kita, satro on ga uvalio nekom a nama će ga uvaljivati sudije i dalje. Smiješno je na sta se djeca ovdje loze,a i dalje ne shvataju poentu.
Gospoda je kad u Banja Luci izađeš s terena i ne želiš nastaviti utakmicu, a dobiješ bodove, to je gospoda.
Ne kažem da vodi savršeno ali se sada napredak vidi. 2 utakmice su premal uzorak,al da ima pozitivnih pomaka,ima.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Amazon [Bot], Bejker, ELDIABLO20, Ferroviere1987, HordasFks, MrAmarOsim, TM OLOVO, ZaZelju, ZeljeznicarUberAlles i 148 gostiju.