Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Je l' živ mig33?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- AshburtonG
- Kontakt:
Mig je bio najjaci. Slomis se bareci i onda skontas da ti je to neka rugoba iz razreda. 
Proradilo ko da i nije,idu mi dvije nove vijesti na FB onda baci neke od prije xy dana koje su se i vrtile cijeli dan i kad nije radilo.
J.ebo ih je neko dobro.
J.ebo ih je neko dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba nesto i yebat.bombaysaphire je napisao/la: ↑05 okt 2021, 00:19Šta te spriječava da je tako svaki dan ?ElCartel11 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 00:17Lijepo se bilo vratiti u doba kad nije postojao fb, insta i ostala sranja.
Meraka danas nema story-a i onih mutavih slika napacenih treba. Ali za par sati kad se probude ide u normalu nazad sve.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Je l moguce da su cijeli dan cekale da izbace story gdje su utegnute i dotegnute? 
- Shategabri
- Kontakt:
Only fools and horsesRobust je napisao/la: ↑04 okt 2021, 17:06Shategabri je napisao/la: ↑04 okt 2021, 14:17Nek vide kako je bilo u Yugi jel ono 70-tih.
Litar krvi - litar beMzina.
ludi englezi ce od svega napraviti vrhunsku zezanciju![]()
Koševo Zapad
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Garantujem da bi ljudi bili psihički zdraviji da nema tih društvenih mreža, posebno mladi i djeca, još nisam imao dijete sa kojim sam radio a da nije bilo izloženo nekoj vrsti traume a da nisu bile uključene društvene mreže, koliko samo problema djeca imaju zbog toga ljudi nisu ni svjesni
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Shategabri
- Kontakt:
Totalno iskrivljena percepcija, asocijalnost at it best, još sad pandemija i dodatno asocijalizacija, šta da se očekuje od ove djece, izrastaće u psihopate.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:18Garantujem da bi ljudi bili psihički zdraviji da nema tih društvenih mreža, posebno mladi i djeca, još nisam imao dijete sa kojim sam radio a da nije bilo izloženo nekoj vrsti traume a da nisu bile uključene društvene mreže, koliko samo problema djeca imaju zbog toga ljudi nisu ni svjesni![]()
Koševo Zapad
stalno ukazujem sestri na pogubnost TikToka, al dzaba...njega samo zanima fudbal i sadrzaji na feedu su uglavnom to, ali sam skonto da ima i onih retarda sa vicevima, a vjerovatno i one sexualizirane zenske djece koja izvodi kojekakve plesove...jednom mu posaljem sa youtubea neki video od 3 min. njegovog klubva, jer mi je trazio, kaze da mu saljem samo do 2 min. jer im je vjerovatno tako bazdarena koncentracija. cudi me da ista uci pored ovog zla o mreze. kad mu oduzme mobitel nervozan ko djavo.
Znal ko sta bi ovom djecaku iz Sarajeva 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Maršale jesam ti rekao prije 3-4 mjeseca dok prodje ljeto strajk u Mittalu i zahtjev za 20 % vece plate.
I to je qrac plata, ona mora ici na 1500 KM a minimalac 1000 KM u Mittalu. To je za njega pisljivih 500 eura a izvuce stotine miliona eura. Vidis da sindikat nije kupljen neko je pisao nista od toga.
I to je qrac plata, ona mora ici na 1500 KM a minimalac 1000 KM u Mittalu. To je za njega pisljivih 500 eura a izvuce stotine miliona eura. Vidis da sindikat nije kupljen neko je pisao nista od toga.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Marsal
- Kontakt:
Štrajk mora bit organizovan sukladno Zakonu o štrajku i veliko je pitanje da li će se stvari poklopiti pa da na kraju i bude organizovan, a ako i bude to će biti tek u decembru i morat će opet radit 1700 radnika. Kakav je to štrajk gdje štrajkuje 300 ljudi, a 1700 radi. Pa sad ih u svakom trenutku imaš 300 da leže i da ne znaju zašto su na poslu.avenija je napisao/la: ↑05 okt 2021, 12:54Maršale jesam ti rekao prije 3-4 mjeseca dok prodje ljeto strajk u Mittalu i zahtjev za 20 % vece plate.
Daj Bože, nema nikakvog povećanja osim onog redovnog od 3%.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imas na zenitu...Marsal je napisao/la: ↑05 okt 2021, 12:57Štrajk mora bit organizovan sukladno Zakonu o štrajku i veliko je pitanje da li će se stvari poklopiti pa da na kraju i bude organizovan, a ako i bude to će biti tek u decembru i morat će opet radit 1700 radnika. Kakav je to štrajk gdje štrajkuje 300 ljudi, a 1700 radi. Pa sad ih u svakom trenutku imaš 300 da leže i da ne znaju zašto su na poslu.avenija je napisao/la: ↑05 okt 2021, 12:54Maršale jesam ti rekao prije 3-4 mjeseca dok prodje ljeto strajk u Mittalu i zahtjev za 20 % vece plate.
Daj Bože, nema nikakvog povećanja osim onog redovnog od 3%.
Strajk je 15.10.
Predsjednik Sindikata Departmenta “Čeličana” Edin Ibrahimagić najavio je kako će, za vrijeme štrajka, svi departmenti kompanije raditi na “toplom režimu“, odnosno bez proizvodnje, bez izvoza i prodaje.
Najbolje poslovanje ove godine u historiji Arcelor Mittala a nedaju 20% vece plate. To znaci tebi oko 150 KM ce veca biti.
Sve na topli rezim i niko ne treba raditi dok se ne udovolji zahtjevu.
Iznenadjujes me. Gledaj i uzivaj iducih sedmica.
Ekstra profit koji Mittal ostvaruje ove godine je toliko ogroman da svima poveca plate na 5000 KM opet bi iznio stotine miliona u London i Luksemburg.
Ekstra profit koji Mittal ostvaruje ove godine je toliko ogroman da svima poveca plate na 5000 KM opet bi iznio stotine miliona u London i Luksemburg.
Ja sam na derneku kad se tek pojavio imao fejk profil. Imao kolegicu iz Svedske, njene slike stavio. Niste svjesni kakve sam poruke dobijaoSMR187 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 08:45Fejk profili 2010. be like![]()
https://www.facebook.com/berina.mulahalilovic
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /211004100
Kad se sjetim da sam ganjao policiju i mislio da moze bez stele.
Kad se sjetim da sam ganjao policiju i mislio da moze bez stele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.