Koja glupost, Vladan im donio europu, branio sve i svašta i sad ga samo tako skloniti, nesto tu smrdi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
Hoce li ovi iz uprave organizirati koju prijateljsku?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
propoklopac
- Kontakt:
Ee cuj uprava organizuje prijeteljske
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Shategabri
- Kontakt:
Hoće, Sabrina's Witches vs Ismir's Eagles
Poslije naravno roštilj, zika, piće
Koševo Zapad
- ElCartel11
- Kontakt:
Pa ko ce drugi? Sablic mozda sam?
Najmanje 2 bi morali dogovoriti i neke mini pripreme omoguciti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dosta puta kroz pricu oko vlasnicki prava ovde se pominje samo Mirvic, a Tan kao da nije nikakav vlasnik a kako sam ja razumio on je vecinski vlasnik 60%. Kako to da je mirvic sa 30% treba i ocekuje se da ulaze vise nego tan
- Shategabri
- Kontakt:
Je li on novi predsjednik kluba?
Ne treba više da ulaže, odnosno ko zna, ako on misli da treba može, dalje on kao predsjednik kluba treba da bude više involviran u poslove kluba dok će Tan uglavnom preko posrednika biti uključen. Sumnjam da će se tu nešto bitno promjeniti u odnosu na raniji angažman.
Zato je bitno kako će se Mirvić angažovati, a to hoće li on svoja sredstva ulagati ili će sa Tanom dogovarati, to je njihova interna stvar.
Koševo Zapad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Predsjednik, direktor, trener, igraci to su ljudi koji su odgovorni i koji su eksponirani. Investitor, vlasnici, ulagači su uvijek negdje iza, zato se vise prica o Mirvicu, Sabrini nego Tanu ili nekom ulagaču.Shategabri je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:39Je li on novi predsjednik kluba?
Ne treba više da ulaže, odnosno ko zna, ako on misli da treba može, dalje on kao predsjednik kluba treba da bude više involviran u poslove kluba dok će Tan uglavnom preko posrednika biti uključen. Sumnjam da će se tu nešto bitno promjeniti u odnosu na raniji angažman.
Zato je bitno kako će se Mirvić angažovati, a to hoće li on svoja sredstva ulagati ili će sa Tanom dogovarati, to je njihova interna stvar.
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, imaju ljudi koji su više eksponirani i koji su više uključeni u akciju i oni koji su jednostavno iza kulisa.bordobijeli je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:50Predsjednik, direktor, trener, igraci to su ljudi koji su odgovorni i koji su eksponirani. Investitor, vlasnici, ulagači su uvijek negdje iza, zato se vise prica o Mirvicu, Sabrini nego Tanu ili nekom ulagaču.Shategabri je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:39Je li on novi predsjednik kluba?
Koševo Zapad
Sve ok, cak mi je drago da Tan nije involviran koliko mirvic u svakodnevni rad kluba, al takodje jos draze bi mi bilo da TAN bude involviran u sto vecem davanju para..
Imam osjecaj da Mirvic nije toliko financiski jak da on to sam iskesira, posebno sad kad smo na dnu i kad je dno probijeno..
Takodje **** i investitore koji nemaju uracunat minus od bar 1m€ godisnje, jednostavno u fudbalu se greske prave i nemoguce je da svaki potez i svako dovodjenje igraca u prvi tim bude pun pogodak..
Jer cak nije sve ni do kvaliteta igraca, ( moze imat kvalitet) al nenormalne stvari tipa tereni blato sudija vico snijeg svlacionice moze nanjega mentalno da utice da covjek nit smije da igra svom snagom nit zeli nit hoce
Imam osjecaj da Mirvic nije toliko financiski jak da on to sam iskesira, posebno sad kad smo na dnu i kad je dno probijeno..
Takodje **** i investitore koji nemaju uracunat minus od bar 1m€ godisnje, jednostavno u fudbalu se greske prave i nemoguce je da svaki potez i svako dovodjenje igraca u prvi tim bude pun pogodak..
Jer cak nije sve ni do kvaliteta igraca, ( moze imat kvalitet) al nenormalne stvari tipa tereni blato sudija vico snijeg svlacionice moze nanjega mentalno da utice da covjek nit smije da igra svom snagom nit zeli nit hoce
Kakav ba Tan ti njemu dođeš k'o neki privjesak ukras nikako kao neko ko je vrijedan da obrati paznju na teme, ima ljude koji su zaduženi za to i to je to.Pitar6785 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 15:58Sve ok, cak mi je drago da Tan nije involviran koliko mirvic u svakodnevni rad kluba, al takodje jos draze bi mi bilo da TAN bude involviran u sto vecem davanju para..
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Steta za Vladana....
I NA ONOM SVIJETU TAMO,CUT CE SE MOJ GLAS!
Rahmet ti dusi Admire! 05.10.2010-05.10.2021
I NA ONOM SVIJETU TAMO,CUT CE SE MOJ GLAS!
Rahmet ti dusi Admire! 05.10.2010-05.10.2021
Imas dosta igraca kojima pare i nisu na prvom mjestu vec da razviju svoju karijeru.Santos ima samo 20 godina tako da mislim da mu pare i nisu bas toliko bitne.Ali ako gleda pare,Zeljo vec moze zaboraviti na njega.Velez ne moze mu dati ni blizu kao Zrinjski.Mi i Zrinjski smo tu negdje,iako Zrinjski nije toliko dobar sa parama kao prije 2-3 godine(pogotovo ove godine jer nisu nista osvojili,ni izasli u Evropu)oni daju odlicnu lovu.Ne znam kakav je Mirvic sto se tice davanja para za dovodjenja igraca ali mislim da nece stediti,zaliti i stiskati se kad vidi igraca koji valja,a tu je i Tan.Ali pitanje jesu li nasi uopste zainteresovani za Santosa,po ovome do sada on je izgleda samo nasa zelja,haj im ga znaj.Mozda Sablic vec ima u glavi nekog svog igraca kojeg je prije trenirao.To ostaje da vidimoHistoricar je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:54Ma Željo nema da plati ni ove iz trenutnog rostera, a kamoli Santosa.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:15Komentator utakmice Rudar-Sloboda u toku utakmice rekao da su Zeljo i Velez bas zagrijani za Santosa iz Rudara.A na temi Zrinjskog sam procitao da su ga oni vec i kontaktirali cak.Nadam se i da su nasi bar zainteresovani...
Ako sa ovakvim budzetom i igrackim kadrom nisi siguran hoces li dobiti kuci mrtvo Posusje, Rudar i Radnik na strani onda bolje ti izadji iz lige...Sve ispod 12 bodova u naredni 5 utakmica bi bilo sramno i ponizavajuce.Ovo treba reci i Sablicu.Price kako nije imao priprema i ostalo ne prolazi protiv ekipa kao Posusje,Rudar i Leotar kuci.Uredu taj alibi koristiti protiv Zrinjskog,Tuzle,Borca itd.ali ove ekipe moras dobijati pa makar ne trenirao uopste 3 mjeseca!!!samoSA je napisao/la: ↑05 okt 2021, 10:38Cuj moramo dobit 12/15.Da iz sesira izvlacimo ne mozemo to dobit jer ti za to treba konstanta u igri a mi to nemamo,mi samo zavisimo kako je taj dan neko od nasih raspolozen.U tih 5 utakmica necemo imat 15 udaraca po golu ako pratimo statistiku.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 okt 2021, 20:10X je odlican za nas.Niti nam se Zeljo priblizio puno,niti nas je Borac prestigao.Borac je qurac ekipa i to govorim od pocetka sezone,kad oni ne mogu Zelju nikad goreg igracki koji je veceras igrao bez jedinog napadaca dobiti,a citavu utakmicu navlaci na njihovu stranu onda jasno o kakvoj se ekipi radi.Zakaricu istice ugovor na zimu,znaci bit ce jos 50% slabiji tad.Mi moramo sljedeci 5 utakmica izvuci 12/15 bodova,ispod toga ne smije biti slucajno!Na ovoj pauzi moraju se odigrati 2 prijateljske
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 06 okt 2021, 06:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dizdarević i Hebibović u timu kola
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neko ko prati mlađe selekcije, kakav je ovaj mali Jahja Bajrić što je u Želju prešao? Bio kapiten kod nas..
Nista posebno,vjeruj mi. Otac mu (inace hodza u Kiseljaku i nekadasnji fudbaler visocke Bosne) maksimalno ulaze u njega i ima previsoke ambicije,konta da je mali novi Ronaldo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:36Neko ko prati mlađe selekcije, kakav je ovaj mali Jahja Bajrić što je u Želju prešao? Bio kapiten kod nas..
Izuzetno korpulentan za svoju poziciju. Pomalo podsjeca i na Rahmana gradjom, ostalo nista posebno... Zagorski ti je najbitnije rekao. Na kraju krajeva eto i sam vidis da nije prosao tu probu u Turskoj. Medjutim, generalno ima dosta stvari na kojima MORA poraditi. Ali naravno, nek mu je sretno u karijeri.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:36Neko ko prati mlađe selekcije, kakav je ovaj mali Jahja Bajrić što je u Želju prešao? Bio kapiten kod nas..
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Shategabri
- Kontakt:
Tako je sin od kolege trenirao kod nas, za ostalu djecu izgledao kao seniorvedinjo98 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 01:54Izuzetno korpulentan za svoju poziciju. Pomalo podsjeca i na Rahmana gradjom, ostalo nista posebno... Zagorski ti je najbitnije rekao. Na kraju krajeva eto i sam vidis da nije prosao tu probu u Turskoj. Medjutim, generalno ima dosta stvari na kojima MORA poraditi. Ali naravno, nek mu je sretno u karijeri.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:36Neko ko prati mlađe selekcije, kakav je ovaj mali Jahja Bajrić što je u Želju prešao? Bio kapiten kod nas..
Koševo Zapad
- 19BordoBijeli46
34 GODINE GLAVNE GRUPE GLAVNOG GRADA!
1987-2021
1987-2021
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
slobodan milanovic u posusju
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.