Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Pet kilometara setas jer ti fali jedan papir a ne mozes sa autom jer nemas gdje parkirati. Na ovoj papirologiji se zapravo vidi koliko je ova drzava otpad, a sistem fekalija. Toliko papirologije samo da imaju nekoga zaposliti. Bruka.
Ne znam kako je u drugim gradovima, vamo je katastrofa.
Ne znam kako je u drugim gradovima, vamo je katastrofa.
Ovo samo pokazuje koliko su ostali kandidati bili nespremnijasmin10 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:09https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je ... /211004100
Kad se sjetim da sam ganjao policiju i mislio da moze bez stele.![]()
Tako je.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 09:18Garantujem da bi ljudi bili psihički zdraviji da nema tih društvenih mreža, posebno mladi i djeca, još nisam imao dijete sa kojim sam radio a da nije bilo izloženo nekoj vrsti traume a da nisu bile uključene društvene mreže, koliko samo problema djeca imaju zbog toga ljudi nisu ni svjesni![]()
Ljudi se danas samo traumatiziraju na tim mrežama. Mlađi naraštaji pogotovo.
'Gledaj šta ima ovaj', 'Gledaj gdje hoda ovaj', 'Gledaj ovaj oženio ovu'....Najjveće zlo modernog doba je FB. O instagramu da ne pričam. Još gore.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
Bajramovic1999
- Kontakt:
Nista ne izgubis kad se skroz ostavis tog Fb/Insta sranja. Messenger ti ostane i kad deaktiviras profil, tako da se mozes redovno cuti sa bliskim ljudima, a onih 500-1000 koje "pratis" shvatis da te ni 1% njihovi zivoti ne zanimaju, a i nisi blizak sa njima. U gradu se vjerovatno ni ne pozdravite.
Social dilemma film pogledajte, savrseno objasnjava kako drustvene mreze unistavaju zdravlje.
Naravno ko zna koristiti umjereno i u pametne svrhe, sve je ok. Ali fazon je u tome da su Fb/insta isprogramirani kako bi te sve duze i duze drzali na telefonu. Tesko se izboriti protiv toga.
Social dilemma film pogledajte, savrseno objasnjava kako drustvene mreze unistavaju zdravlje.
Naravno ko zna koristiti umjereno i u pametne svrhe, sve je ok. Ali fazon je u tome da su Fb/insta isprogramirani kako bi te sve duze i duze drzali na telefonu. Tesko se izboriti protiv toga.
- Shategabri
- Kontakt:
Ja imam fb, zadnja objavljena slika mi je nekad s proljeća pretprošle godineBajramovic1999 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:32Nista ne izgubis kad se skroz ostavis tog Fb/Insta sranja. Messenger ti ostane i kad deaktiviras profil, tako da se mozes redovno cuti sa bliskim ljudima, a onih 500-1000 koje "pratis" shvatis da te ni 1% njihovi zivoti ne zanimaju, a i nisi blizak sa njima. U gradu se vjerovatno ni ne pozdravite.
Uglavnom preletim objave za 5 min i tjt.
Messenger koristim za dopisivanje i pozive.
Ne shvatam fb kao neki teret, zato ga nisam ni deaktivirao.
A bio mi je deaktiviran 5 godina i poslije ga ponovo aktiviram.
Ne lajkam nikom ništa, ne komentarišem, ne svađam se na fb, ne hvalim nikog niti kudim.
Trošenje vremena na gluposti.
Koševo Zapad
Meni je fb odličan zbog grupa. Uvijek ima nesto sto me tu drži, prije faks, sad grupe za filmove, serije, za fantasy, pa ima i prodaje, prijevoz ako se putuje negdje stalno. Facebook je mnogo više od news feeda. Sve zavisi kako Facebook koristiš. Nema u ovom trenutku zamjene za fb i ono sto nudi mimo tog prvog feeda. Postoje grupe za sve, toliko informacija i uvijek je neko voljan pomoći, objasniti.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:32Nista ne izgubis kad se skroz ostavis tog Fb/Insta sranja. Messenger ti ostane i kad deaktiviras profil, tako da se mozes redovno cuti sa bliskim ljudima, a onih 500-1000 koje "pratis" shvatis da te ni 1% njihovi zivoti ne zanimaju, a i nisi blizak sa njima. U gradu se vjerovatno ni ne pozdravite.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iskreno da nisam imao FB nikada ne bi otkrio da ptice nisu stvarne.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zalosno
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas retardirane generacije dolaze. Internet bi trebalo zabraniti do 16 godine.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Roditelji rekli prirodna smrt.
Marsal navikao ,zato i tuce 2 kutije zidarske i ne osjeti
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Marsal
- Kontakt:
Danas je bio najgori dan ove godine po zagađenju, isto namjerno zbog najavljenog štrajka. Idem kući i ne vjerujem koliko truju
A šta da ti kažem prike, navikne se čovjek. Jbg. Vjeruješ da mi i ne osjetimo
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zenica je trebala biti Vitez, a Vitez Zenica. Ljudima daleko bilo putovati, pa su počeli razmišljati šta će. Nakon dubokog razmišljanja došli su do zaključka da je najbolje napraviti kuće kraj fabrike, uvijek ima načina.
Koliko moras biti glup da ovako nesto uradis haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Tetovo je možda najdepresivniji grad u kojem sam bio.
Još me neki lik odveo u restoran kaže moraš probat ovo Tetovsko jelo i donese mi pola hljeba namazanog pavlakom
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tetovo je grad samo u Makedoniji
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Fudo( osnivač Grad Zenica) zaposlio zenu u dom zdravlja Zenica i sad citam plata na toj poziciji bruto 10 700 KM.
Znaci evo glave ako u Berlinu imaju takve plate..
Muz i zena iz budzeta bruto uzmu mjesecno 17 700 KM samo osnovne plate bez ijednog dodatka hahaha, nigdje na svijetu nema skuplje administracije.
I ode na selo narodu ja sam čovjek iz naroda
Znaci evo glave ako u Berlinu imaju takve plate..
Muz i zena iz budzeta bruto uzmu mjesecno 17 700 KM samo osnovne plate bez ijednog dodatka hahaha, nigdje na svijetu nema skuplje administracije.
I ode na selo narodu ja sam čovjek iz naroda
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.