FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mislim da je suludo trošiti energiju na neka prepucavanja o suđenju isl. Tako je kako je, uvijek (ali uvijek) je bilo favorizovanih ekipa i tako će biti, samo je pitanje ko sjedi u savezu. Došao je red na Borac... sve je jasno. Po meni Ivković radi dobar posao, zajedno sa Marenzzijem i Hasagićem. Ponavljam od početka da smo možda po kadru i najlošija ekipa u PL. Ner smijem ni pomisliti da su nam igrači kvalitetniji kako bi sve izgledalo... Po meni priče "mi smo Željo", "znal on koga vodi", "nismo Šibenik"... stogodišnjica kluba ... a šta smo??? Klub u kojem igrači imaju platu trocifrenog iznosa???? Klub koji grca u dugovima, Klub koji je vodio totalno pogrešne politike u zadnjih 7,8 godina... Treba biti realan i reći da je ovo više nego dobro, od onoga na šta je ukazivalo samo prije 2 mjeseca.
Zbiti redove, potući se za svaki bod, dati podršku i to je to.. IZBORITI OPSTANAK, mora biti prioritet svih prioriteta!
Zbiti redove, potući se za svaki bod, dati podršku i to je to.. IZBORITI OPSTANAK, mora biti prioritet svih prioriteta!
- NerminFatic
- Kontakt:
Zna li neko je li Benjamina u ime Grada Sarajeva prebacila 50000 KM povodom 100 godina kluba? Obecala je na twitteru u augustu.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije to baš tako. Ne mora neki "naš čovjek" bili glavni da bi bili uticajni, dovoljno je da imaš svoje ljude da se vrte u vrhu i da onaj što je glavni zavisi od njih,a mi to nemamo.bablaz1 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 15:38Mislim da je suludo trošiti energiju na neka prepucavanja o suđenju isl. Tako je kako je, uvijek (ali uvijek) je bilo favorizovanih ekipa i tako će biti, samo je pitanje ko sjedi u savezu. Došao je red na Borac... sve je jasno. Po meni Ivković radi dobar posao, zajedno sa Marenzzijem i Hasagićem.
Ne znam koliko dugo pratiš ligu,ali kod nas su svake godine ekipe od 3-9 mjesta konstantno u par deka. Dobar trener može napraviti toliku razliku da se umjesto za opstanak boriš za titulu. Još veliku ulogu kod nas igra domaći teren,renome kluba, navijači...priče o imperativu opstanka su za djecu,mi smo u borbi za evropu već svakako.bablaz1 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 15:38Ponavljam od početka da smo možda po kadru i najlošija ekipa u PL. Ner smijem ni pomisliti da su nam igrači kvalitetniji kako bi sve izgledalo... Po meni priče "mi smo Željo", "znal on koga vodi", "nismo Šibenik"... stogodišnjica kluba ... a šta smo??? Klub u kojem igrači imaju platu trocifrenog iznosa???? Klub koji grca u dugovima, Klub koji je vodio totalno pogrešne politike u zadnjih 7,8 godina... Treba biti realan i reći da je ovo više nego dobro, od onoga na šta je ukazivalo samo prije 2 mjeseca.
Mislim da su u ovom momentu ekipe koje će se boriti za evropu:
Zrinjski
Tuzla
Velež
Borac (uz svo guranje)
Sarajevo (na žalost)
Ivković je trener kojeg si mogao priuštiti, i kad je došao nije imao 10 igrača pod ugovorom, uopšte nije znao s kojim igračima raspolaže, pripreme su bile kakve su bile, prijateljske utakmice takve kakve jesu. Prijetnja tužbama od strane dobavljača, bivših igrača, bivših trenera, državnih institucija... Uprava radi posao kakoi radi, skidam kapu, bore se ljudi. Sad nametati neki imperativ evrope isl. je po meni suludo. Barem čovjek radi i vidi se napredak. Ne vidi onaj koji ne prati i ne gleda....
Zrinjski
Tuzla
Velež
Borac (uz svo guranje)
Sarajevo (na žalost)
Ivković je trener kojeg si mogao priuštiti, i kad je došao nije imao 10 igrača pod ugovorom, uopšte nije znao s kojim igračima raspolaže, pripreme su bile kakve su bile, prijateljske utakmice takve kakve jesu. Prijetnja tužbama od strane dobavljača, bivših igrača, bivših trenera, državnih institucija... Uprava radi posao kakoi radi, skidam kapu, bore se ljudi. Sad nametati neki imperativ evrope isl. je po meni suludo. Barem čovjek radi i vidi se napredak. Ne vidi onaj koji ne prati i ne gleda....
Mi se komotno možemo boriti za Evropu, sve su ekipe u par deka, Velež, Sarajevo, Željo, Borac, Široki.. Jedino Zrinjski i Tuzla su iznad ovih timova i oni su za titulu
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jedno je ne nametati imperativ Evrope,a drugo pričati o opstanku.bablaz1 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 16:05Mislim da su u ovom momentu ekipe koje će se boriti za evropu:
Zrinjski
Tuzla
Velež
Borac (uz svo guranje)
Sarajevo (na žalost)
- lijevapolutka
- Kontakt:
To su sve cvaja novinariShategabri je napisao/la: ↑05 okt 2021, 14:30Naši mediji su generalno kari.na ili su na nekim platnim spiskovima kad treba komentarisati dešavanja u klupskom fudbalu, kad treba postaviti neka pitanja ljudima iz saveza.lijevapolutka je napisao/la: ↑05 okt 2021, 11:39Evo jedino sinanov portal komentarisao suđenje
https://spo.rtske.ba/odlicna-partija-ze ... je-jelica/
Najlakše pođoniti kakav tekst ili objaviti šta o Diletti.
moSa ljoŽe

Ne mogu da shvatim ovu priču nikako. Jel njega neko tjerao da dodje kad je sve tako? Nije.bablaz1 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 16:05Mislim da su u ovom momentu ekipe koje će se boriti za evropu:
Zrinjski
Tuzla
Velež
Borac (uz svo guranje)
Sarajevo (na žalost)
Bilo je još trenera koji su htjeli da vode tim, al to nije opravdanje za neke stvari. Eto on došao duša draga da volontira pa ga sad mi trebamo žaliti sto ide na bod, čuva bod, priča kako smo loši konstantno itd.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Od sutra počinje prodaja ulaznica za humanitarni spektakl na Grbavici “Gospodin u humanoj misiji” u Shopu FK Željezničar od 12h do 17h, kao i u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 9h do 17h.
Ovaj humanitarno-sportski događaj povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, biće održan u nedjelju 10. oktobra 2021. u 19h, na stadionu Grbavica u Sarajevu.
Pozivamo sve naše sugrađane da prisustvuju revijalnoj fudbalskoj utakmici između 100 dječaka iz sarajevskih škola fudbala i 11 prvotimaca FK Željezničara. Cijena ulaznica je 5 KM, a kupovina je i dalje moguća na web portalu www.kupikartu.ba.
Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja biće uplaćen u Pomozi.ba fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine.
Pozivamo i druge kompanije da podrže ovaj projekat.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ziv je ovaj santos a takve igrace i najjvise volim,dosta sporanera i dizelasa vala 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pozz nas pls

Sjeti se ko je bio sa tobom i citao tvoje analize i ostale stvari od samih pocetaka.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A jesam vala jedini ja gurao njegove analize

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zamisli 0:0 zavrsiLjoZee je napisao/la: ↑05 okt 2021, 18:13Od sutra počinje prodaja ulaznica za humanitarni spektakl na Grbavici “Gospodin u humanoj misiji” u Shopu FK Željezničar od 12h do 17h, kao i u prostorijama Udruženja Pomozi.ba na Čengić Vili, ulica Dr. Fetaha Bećirbegovića br. 8, od 9h do 17h.
Ovaj humanitarno-sportski događaj povodom obilježavanja 100 godina FK Željezničar, biće održan u nedjelju 10. oktobra 2021. u 19h, na stadionu Grbavica u Sarajevu.
Pozivamo sve naše sugrađane da prisustvuju revijalnoj fudbalskoj utakmici između 100 dječaka iz sarajevskih škola fudbala i 11 prvotimaca FK Željezničara. Cijena ulaznica je 5 KM, a kupovina je i dalje moguća na web portalu www.kupikartu.ba.
Prihod od ulaznica, kao i prihod od sponzora događaja biće uplaćen u Pomozi.ba fond za liječenja građana i građanki Bosne i Hercegovine.
Pozivamo i druge kompanije da podrže ovaj projekat.Inace, Mozzart ce za svaki gol nasih igraca protiv djecice platiti 2000 KM, oni su i generalni sponzor ove tekme. Bilo bi lijepo ko ima vremena da svrati ili makar samo kupi kartu.

-
- Kontakt:
@bender da te pitam nesto. Da li je pizda Amar koji od kad znam prica da smo losi. Od prvog mandata,pa do zadnjeg je pricao o nedostatku kvaliteta,neznanja,da igraci pruzaju koliko kako on kaze umiju i ne umiju......,u skladu sa svojim mogucnostima.....
Da li je Amar pizda kad prica na pressicama o procepljavanju i **** navijace u zdrav mozak.
Jednom sam ti rekao nije problem da seres i da si u kontri,ali kad to radis radi na kvalitetan nacin.
Taman da si 100 posto upravu,cim imas dvostruke arsine za iste stvari,nisi relevantan sagovornik,u bilo kakvoj ozbiljnoj prici.
Da li je Amar pizda kad prica na pressicama o procepljavanju i **** navijace u zdrav mozak.
Jednom sam ti rekao nije problem da seres i da si u kontri,ali kad to radis radi na kvalitetan nacin.
Taman da si 100 posto upravu,cim imas dvostruke arsine za iste stvari,nisi relevantan sagovornik,u bilo kakvoj ozbiljnoj prici.
Bez zajebancije, Clarismario je fakat jučer bio na stadionu u BL i uživo gledao Borac - Željo. Sprema li se ponovo brazilska samba na Grbavici? 

Ljudi u klubu vec sad moraju razmisljati o buducnosti, o produzenju ugovora sa nekim sadasnjim igracima, o buducim pojacanjima itd..
Godinama unazad mi nemamo normalna krila i to nam je jedan od vecih problema, pogotovo u fazi napada su nam krila bila do bola sterilna. Traume imam od Veselinovica i ostalih tzv. "krila" koja su prosla kroz nas klub..
Nadam se da ima istine u tome da smo zainteresovani za Santosa. Nama takvih krila treba, krila, koja su brza, prodorna, korisna itd, a ne oni polovnjaci i dizelasi koje smo gledali u blizoj proslosti..
Godinama unazad mi nemamo normalna krila i to nam je jedan od vecih problema, pogotovo u fazi napada su nam krila bila do bola sterilna. Traume imam od Veselinovica i ostalih tzv. "krila" koja su prosla kroz nas klub..
Nadam se da ima istine u tome da smo zainteresovani za Santosa. Nama takvih krila treba, krila, koja su brza, prodorna, korisna itd, a ne oni polovnjaci i dizelasi koje smo gledali u blizoj proslosti..
Sve generacije treba da znaju AMAR OSIM JE NAJVEĆI GROBAR OVOG KLUBABarbareZeljin je napisao/la: ↑05 okt 2021, 19:41@bender da te pitam nesto. Da li je pizda Amar koji od kad znam prica da smo losi. Od prvog mandata,pa do zadnjeg je pricao o nedostatku kvaliteta,neznanja,da igraci pruzaju koliko kako on kaze umiju i ne umiju......,u skladu sa svojim mogucnostima.....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ako na zimskoj pauzi kako uspijemo dovesti krilo i špica koji malo odskacu od prosjeka ove lige mi cemo uci u borbu za Evropu.Znajuci kroz šta smo sve prošli i kako je to sve izgledalo u junu mjesecu ja sam sa dosad ucinjenim prezadovoljan.Protiv onih isprdaka sa kobilje glave sam puno više ocekivao i poslije te tekme sam bio razocaran i ljut a ovo sve ostalo je bilo i više od naših i mogucnoti a i ocekeivanja.Samo neka ovako nastave sa radom i zalaganjem i bit ce to još bolje.I nemojte tako brzo zaboravljati uplatnice i sve drugo što se dešavalo u klubu pa krivicu,pa i za najmanju sitnicu,brze-bolje svaljivati na ljude koji su sad u klubu,mislim i na strucni štab i igrace i na upravu.Znamo ko su krivci i znamo da nam dodju puno para..Naplatit ce se nekad,nece im guzne muhe što po zadatku škrabaju po forumima i drugim glasilima pomoci da se izvuku.
Zadnja izmjena: HapicaRadePaprica, dana/u 05 okt 2021, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.