Antikloc je napisao/la: ↑06 okt 2021, 05:55
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 okt 2021, 05:06
GradKamena2 je napisao/la: ↑05 okt 2021, 21:42
Je li realno da Željo u ovom trenu pokupi onog brazilca,ispred ostalih klubova ?
Ma kakvi.Pored Zrinjskog i Veleza koji su takodjer ozbiljno zainteresovani Zeljo moze zaboraviti na njega.Ako se tu ukljuce Tuzla City i mi(Sarajevo) bit ce interesantno vidjeti gdje ce nastaviti karijeru na zimu.Dobar igrac u svakom slucaju.Mislim da ostaje u PL BiH
Kazu Velez mu nudi 500 KM placu !! A zeljeznicar obecava 600 KM ! Po principu niko ti nece dati,koliko ti mi mozemo obecati !!

Dok,Sarajevo ne prica o parama ali mu je poslalo poruku da Tan ima lijepe oci !!
Zrinjski i Borac to su ozbiljni klubovi ,u jednu od te dvije destinacije ce sigurno !!
Mi smo ljetos kao "raspali" klup pobjedili Borac u dovodjenu Savica i Sipovca. Savic je bio na visokoj listi prioriteta i isplatilo se, sad ne kazem da ga je Borac svim silama htjeo dovest.
Isto kosto se Siroki moze pohvalit da su nam oteli Tonci Mujana, a mi prvi odustali od njeg i zamisli umjesto njega uprava odlucila da je Jukic bolji za rotacije
Mada vjerujem da je tu odlucilo sto je ovaj jeftiniji.
Tako da sve zavisi kakav ce nam prioritet bit Santos, jer ove zime no1 je Hadzic, a tu se vec Sarajevo polako umjesava, pogotovo jer smo sad lideri, sto je ok i sportski