FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
60
20%
2. Borbu za Evropu
137
47%
3. Sredinu tabele
50
17%
4. Borbu za opstanak
46
16%

Ukupno glasova: 293

Benderrr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Benderrr » 05 okt 2021, 20:36

BarbareZeljin je napisao/la:
05 okt 2021, 19:41
@bender da te pitam nesto. Da li je pizda Amar koji od kad znam prica da smo losi. Od prvog mandata,pa do zadnjeg je pricao o nedostatku kvaliteta,neznanja,da igraci pruzaju koliko kako on kaze umiju i ne umiju......,u skladu sa svojim mogucnostima.....
Da li je Amar pizda kad prica na pressicama o procepljavanju i **** navijace u zdrav mozak.
Jednom sam ti rekao nije problem da seres i da si u kontri,ali kad to radis radi na kvalitetan nacin.
Taman da si 100 posto upravu,cim imas dvostruke arsine za iste stvari,nisi relevantan sagovornik,u bilo kakvoj ozbiljnoj prici.
Ne možeš davati takav zaključak jer nikad nisam pisao o tome. Amar jeste ters, isto glumi budalu, zna da ga bas usere, ali je Amar neko ko je osvojio skore sve trofeje, koji doveo bezbroj dobrih igrača. Logično bilo i fula. I ne možeš porediti Amara s ovim ni u snu. Dva različita svijeta.
I samo da napomenem da ja ne serem, jer to ja mogu napisati i da ti seres ali neću. Nećemo na taj nivo dovoditi komunikaciju ako to rade ovi tiktokeri koji ma domet mozga napisati na ignore si, ne seri i slično. To im je hit dana da se nakace.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 05 okt 2021, 20:55

Realno nemamo mi šanse da uzmemo ovog Brazilca. Ovakve igrače treba iskopati kao što je to radio Ibro Rahimić onomad u Veležu.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 05 okt 2021, 21:01

Nikome nije jasno zašto je Bojo otrcao prema korneru da krade vrijeme, kad one kontre na kraju :oops: sramotan potez.
Pa da je bar pokušao probiti i krenuti prema golu.

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 05 okt 2021, 21:11

braco je napisao/la:
05 okt 2021, 19:51
Bez zajebancije, Clarismario je fakat jučer bio na stadionu u BL i uživo gledao Borac - Željo. Sprema li se ponovo brazilska samba na Grbavici? :kafa:
Samba de Janeiro :mrgreen:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 05 okt 2021, 21:54

Ramović ide u Posušje
Brko iz druge galaksije!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 05 okt 2021, 22:25

Santos Klarismario na meti dva premijerligaša, juče uživo gledao utakmicu u Banjaluci

Velež i Željezničar zainteresovani su za usluge Santosa Klarismaria.

U toku utakmice između Rudar Prijedora i Slobode proteklog vikenda komentator Arene Sport Darko Dragičević istakao je da su za usluge Brazilca Santosa Klarismaria zainteresovani Velež i Željezničar, a krilni napadač prijedorskog tima juče je uživo gledao utakmicu između Borca i Željezničara u Banjaluci.

Jedna od ofanzivno najboljih partija “Želje” u ovoj sezoni, u kojoj je tim sa “Grbavice” okomitim dodavanjima često dolazio u posljednju trećinu terena i stvarao veće količine prostora na krilnim pozicijama mogle bi dodatno privući Brazilca kojem upravo takav stil igre najviše “leži”.

Klarismario je rođen 2001. godine, a pored Rudara ranije je igrao i za Borac iz Kozarske Dubice, zagrebačku Dubravu i brazliski Fluminense.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 05 okt 2021, 22:54

Benderrr je napisao/la:
05 okt 2021, 20:36
@bender da te pitam nesto. Da li je pizda Amar koji od kad znam prica da smo losi. Od prvog mandata,pa do zadnjeg je pricao o nedostatku kvaliteta,neznanja,da igraci pruzaju koliko kako on kaze umiju i ne umiju......,u skladu sa svojim mogucnostima.....
Da li je Amar pizda kad prica na pressicama o procepljavanju i **** navijace u zdrav mozak.
Jednom sam ti rekao nije problem da seres i da si u kontri,ali kad to radis radi na kvalitetan nacin.
Taman da si 100 posto upravu,cim imas dvostruke arsine za iste stvari,nisi relevantan sagovornik,u bilo kakvoj ozbiljnoj prici.
Ne možeš davati takav zaključak jer nikad nisam pisao o tome. Amar jeste ters, isto glumi budalu, zna da ga bas usere, ali je Amar neko ko je osvojio skore sve trofeje, koji doveo bezbroj dobrih igrača. Logično bilo i fula. I ne možeš porediti Amara s ovim ni u snu. Dva različita svijeta.
I samo da napomenem da ja ne serem, jer to ja mogu napisati i da ti seres ali neću. Nećemo na taj nivo dovoditi komunikaciju ako to rade ovi tiktokeri koji ma domet mozga napisati na ignore si, ne seri i slično. To im je hit dana da se nakace.
Tomo stvorio prilican broj igraca jedne od najjacih reprezentacija svijeta, s duplo jeftinijom i losijom ekipom u istim okolnostima biljezi bolje rezultate od tvog sefa..

NotOccasionalFan
Kontakt:

Post Postao/la NotOccasionalFan » 05 okt 2021, 23:00

Benderrr je napisao/la:
Opa, novi termin u retorici, tiktokeri. :kafa:

Ko se meni emancipovao? :beba:

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 05 okt 2021, 23:16

elevenblues je napisao/la:
05 okt 2021, 22:54
Benderrr je napisao/la:
Tomo stvorio prilican broj igraca jedne od najjacih reprezentacija svijeta, s duplo jeftinijom i losijom ekipom u istim okolnostima biljezi bolje rezultate od tvog sefa..
Hahahah daj ba, i došao Zelju voditi. Nemoj života ti 😂😂😂 al cuj bilježi bolje rezultate hahahah. Odoh ne mogu od smijeha.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 06 okt 2021, 00:17

Benderrr je napisao/la:
05 okt 2021, 23:16
elevenblues je napisao/la:
05 okt 2021, 22:54
Benderrr je napisao/la:

Hahahah daj ba, i došao Zelju voditi. Nemoj života ti 😂😂😂 al cuj bilježi bolje rezultate hahahah. Odoh ne mogu od smijeha.
Ovo je za navijače najgora priča i ne znam sto se pokrece uopste, samo unosi nemir. Ivkovica uopste ne treba porediti sa Amarom.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 06 okt 2021, 00:42

NotOccasionalFan je napisao/la:
05 okt 2021, 23:00
Benderrr je napisao/la:
Opa, novi termin u retorici, tiktokeri. :kafa:

Ko se meni emancipovao? :beba:
"Provociraš? Opa Aki, pa jesmo rekli da prijaviš kad naučiš neku novu reč? Bravo majstore, vidi ti intelektualca, provociraš hahahahaha". :kafa:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 okt 2021, 06:35

Mozda bi i ovi emancipovani zagotivili Ivkovica da na pitanje odgovara kolutanjem ociju, ispuhivanjem u mikrofon i "procepit ce nas" .
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 okt 2021, 07:28

Nema zainteresovan nego uzimaj dok drugi nije uzeo.Nebi me cudilo od pitara da se i oni ne umjesaju.Nema cekanja jer ce neko ponudit vecu lovu i bice onda e da je doso kod nas mogli smo i u evropu.Mi sa krilom i dobrim spicom idemo sigurno u Evropu.Ovo kad se jos uigra i nasa publika su garant za takvo nesto.Prioritet je opstanak ako dodje krilo i spic nije ni Evropa daleko.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 06 okt 2021, 07:51

Alipasino je napisao/la:
06 okt 2021, 07:28
Nema zainteresovan nego uzimaj dok drugi nije uzeo.Nebi me cudilo od pitara da se i oni ne umjesaju.Nema cekanja jer ce neko ponudit vecu lovu i bice onda e da je doso kod nas mogli smo i u evropu.Mi sa krilom i dobrim spicom idemo sigurno u Evropu.Ovo kad se jos uigra i nasa publika su garant za takvo nesto.Prioritet je opstanak ako dodje krilo i spic nije ni Evropa daleko.
Bravo Alpa
Sve receno
:clap:

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 okt 2021, 09:41

1921blue je napisao/la:
05 okt 2021, 20:10
Sve generacije treba da znaju AMAR OSIM JE NAJVEĆI GROBAR OVOG KLUBA
Od žive legende svuk'o mi se u očima k'o kuravela sa Lašvaske petlje.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 06 okt 2021, 10:35

Jel stvarno neko misli da mi možemo dovesti bilo kojeg igrača??? I majke vam nemojte više o bivšim..

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 06 okt 2021, 10:37

bablaz1 je napisao/la:
06 okt 2021, 10:35
Jel stvarno neko misli da mi možemo dovesti bilo kojeg igrača??? I majke vam nemojte više o bivšim..
A sto ne bi mogao dovesti?
by KANA

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 06 okt 2021, 10:55

Benderrr je napisao/la:
06 okt 2021, 10:37
bablaz1 je napisao/la:
06 okt 2021, 10:35
A sto ne bi mogao dovesti?
jesil ozbiljan??? U pitanju je opstanak kluba. Jel misliš da neće biti tužbi više?? polaćal se dug poreznoj po sporazumu?? Šta je sa ugovorom sponzorskim (macron)??? To nam brate visi za vratom. Dobavljači??? Jedino ako se pojavi neki investitor, ali onda ćemo biti nečija prćija... Možda da se proda pomoćni teren... Plate u želji su trocifrene za veliki broj igrača..

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 okt 2021, 11:25

Objavio mozzart,sport

Stižu lepši dani za Želju: Malezijci hoće da ulažu u sarajevskog velikana, ključni sastanak 5. decembra

sreda 06 oktobar 2021 10:14

Reč je o kompaniji Haro Sport

Proslavio je nedavno sarajevski Željezničar vek postojanja, uz želju da se što pre vrati na nekadašnji nivo kada je bio priznata marka i na terenima širom Jugoslavije. Kroz buran period i dalje prolazi klub sa Grbavice, poslednja titula prvaka Bosne i Hercegovine osvojena je 2013. godine.  Od tada je bilo svetlih trenutaka, posebno pod komandom Amara Osima, ali se više pričalo o organizacionim i finansijskim problemima velikana jugoslovenskog fudbala, koji je iznedrio brojne, priznate asove.

Međutim, poslednje informacije govore da bi za Željezničar mogli da stignu mnogo lepši dani. Prema saznanjima MOZZART Sporta kompanija iz Malezije, sa sedištem u Kuala Lumpuru, Haro Sport, vrlo je zainteresovana da kao investitor uloži određena sreddstva u sarajevski klub. Reč je o agenciji koja se bavi sportskim i zabavnim marketingom, i koja je već u pregovorima sa Željezničarom oko načina buduće saradnje.

Malezijci imaju ozbiljne planove, brojni mejlovi su već poslati na adresu kluba iz Sarajeva, ali je pandemija virusa korona odložila ključni sastanak. On bi trebalo da se dogodi 5. decembra, kada bi u glavni grad Bosne i Hercegovine trebalo da doputuje vlasnik kompanije Haro Sport Fahrizal Hasan. Sluti da bi moglo da dođe do ozbiljne saradnje, koja bi pomogla Željezničaru, da za početak, postane konkurentan u borbi sa timovima iz vrha bosanskog fudbala. Potencijalni dolaskom kompanije Haro Sport u Željezničar, bosanski fudbal bio bi zanimljiv i zbog još jednog podatka. Makar dva puta u sezoni gledali bismo malezijski derbi, pošto je vlasnik Sarajeva Vinsent Tan.

Željezničar je prethodnu sezonu okončao na sedmom mestu tabele BIH. Trenutno pod komandom nekadašnjeg čuvara mreže reprezentacije Jugoslavije Plavi zauzimaju šestu poziciju, sa 12 bodova manje od lidera Zrinjskog.

zeljodogroba
Kontakt:

Post Postao/la zeljodogroba » 06 okt 2021, 11:48

braco je napisao/la:
06 okt 2021, 11:25
Objavio mozzart,sport

Stižu lepši dani za Želju: Malezijci hoće da ulažu u sarajevskog velikana, ključni sastanak 5. decembra

sreda 06 oktobar 2021 10:14

Reč je o kompaniji Haro Sport

Proslavio je nedavno sarajevski Željezničar vek postojanja, uz želju da se što pre vrati na nekadašnji nivo kada je bio priznata marka i na terenima širom Jugoslavije. Kroz buran period i dalje prolazi klub sa Grbavice, poslednja titula prvaka Bosne i Hercegovine osvojena je 2013. godine.  Od tada je bilo svetlih trenutaka, posebno pod komandom Amara Osima, ali se više pričalo o organizacionim i finansijskim problemima velikana jugoslovenskog fudbala, koji je iznedrio brojne, priznate asove.

Međutim, poslednje informacije govore da bi za Željezničar mogli da stignu mnogo lepši dani. Prema saznanjima MOZZART Sporta kompanija iz Malezije, sa sedištem u Kuala Lumpuru, Haro Sport, vrlo je zainteresovana da kao investitor uloži određena sreddstva u sarajevski klub. Reč je o agenciji koja se bavi sportskim i zabavnim marketingom, i koja je već u pregovorima sa Željezničarom oko načina buduće saradnje.

Malezijci imaju ozbiljne planove, brojni mejlovi su već poslati na adresu kluba iz Sarajeva, ali je pandemija virusa korona odložila ključni sastanak. On bi trebalo da se dogodi 5. decembra, kada bi u glavni grad Bosne i Hercegovine trebalo da doputuje vlasnik kompanije Haro Sport Fahrizal Hasan. Sluti da bi moglo da dođe do ozbiljne saradnje, koja bi pomogla Željezničaru, da za početak, postane konkurentan u borbi sa timovima iz vrha bosanskog fudbala. Potencijalni dolaskom kompanije Haro Sport u Željezničar, bosanski fudbal bio bi zanimljiv i zbog još jednog podatka. Makar dva puta u sezoni gledali bismo malezijski derbi, pošto je vlasnik Sarajeva Vinsent Tan.

Željezničar je prethodnu sezonu okončao na sedmom mestu tabele BIH. Trenutno pod komandom nekadašnjeg čuvara mreže reprezentacije Jugoslavije Plavi zauzimaju šestu poziciju, sa 12 bodova manje od lidera Zrinjskog.
Jel ovaj Haro sport spominjala nasa draga masnica ili sam ja nesto pomijesao? :mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ik0ik0 i 29 gostiju.