Odličan klub za njega
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko covjek ocito slabGalileoGalilei je napisao/la: ↑05 okt 2021, 23:36Neko ko prati mlađe selekcije, kakav je ovaj mali Jahja Bajrić što je u Želju prešao? Bio kapiten kod nas..
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Taman pred tekmu sa nama se pojacali sa Milanovicem i Ramovicem,mogli su jos malo sacekat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma nije to jos zvanicno, a i da jeste tesko da ce startati, a i da startaju **** igraci haha
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ma ljudi nisu nekoliko mjeseci igrali ozbiljnog fudbala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad se Milanovic pretvori u Salaha, kao sto se Krpic u Hallanda yebem ga u usta.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Nije Krpić ništa specijalno odigrao, nego ga je naša zadnja linija ondje ispratila kao da je dijete, a ne kljusina koja razbija u skoku. Sve rotacije na jednu stranu, ali rotirati zadnju liniju non stop je samoubistvo koje Sablić ponavlja.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
Ja ne znam jeste li primijetili to, ali nema igrača koji je kod nas bio dobar i kad je otišao da je ostao na tom nivou. Isto tako nema igrača da nije kod nas bio loš, pa poslije eksplodirao. Gledam sad, Letić igrač utakmice u drugoj španskoj ligi.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- napoleon72
- Kontakt:
oce humora
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
Historicar
- Kontakt:
Letić u cijeloj svojoj karijeri, samo je kod nas bio loš.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:47Ja ne znam jeste li primijetili to, ali nema igrača koji je kod nas bio dobar i kad je otišao da je ostao na tom nivou. Isto tako nema igrača da nije kod nas bio loš, pa poslije eksplodirao. Gledam sad, Letić igrač utakmice u drugoj španskoj ligi.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa dobro, svi igraci koji su kod nas dobri odu u neki klub vani, i onda ide period adaptacije, pa si stranac, moras se nametnut... Tako da je to razumljivo. Niko nece kao dokazan igrac iz Sarajeva otic u Borac pa da nastavi dominirat. Idu u Tursku, Aziju, drugu svicarsku itd. A npr, Cimirot je nastavio napredovat, pa i Benko je nastavio resetat mreze i poslije Sarajeva, Adnan Kovacevic se takodje fino razvio, evo sad Kova je na finom putu... Ostali su uglavnom grijali klupe.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:47Ja ne znam jeste li primijetili to, ali nema igrača koji je kod nas bio dobar i kad je otišao da je ostao na tom nivou. Isto tako nema igrača da nije kod nas bio loš, pa poslije eksplodirao. Gledam sad, Letić igrač utakmice u drugoj španskoj ligi.
A za te pridoslice si u pravu. Rekao bih da ih razmazi lova plus pojede pritisak navijaca. Taj Letic npr igra sigurno za bolje pare tamo nego ovdje, al tamo nema istoka da mu yebe mrtve cijelo poluvrijeme, plus je okruzenje ozbiljnije. Najvise je ovih kao Susic, dodju na top platu, nisu na zubu publike radi renomea (uvijek se moze reci "nema s kim igrat") a mogu dr.kat qrac po terenu kako zele. Npr sjetite se Rustema iz Drine i Susica iz Genka. Statisticki Rustem nije bio nista gori od Susica (i ne samo statisticki nego i po prikazanom), a ovdje je bio dezurni krivac za sve lose na terenu. Susica mnogi pravdali do zadnjeg dana, iako je pisano i da je kaznjavan zbog nezalaganja i da su Horde bile kivne na njega pri onom upadu u Butmiru al tad nije bio na treningu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Ne mozes ga ni naruzit kad ne dolazi na treningenapoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:58Pa dobro, svi igraci koji su kod nas dobri odu u neki klub vani, i onda ide period adaptacije, pa si stranac, moras se nametnut... Tako da je to razumljivo. Niko nece kao dokazan igrac iz Sarajeva otic u Borac pa da nastavi dominirat. Idu u Tursku, Aziju, drugu svicarsku itd. A npr, Cimirot je nastavio napredovat, pa i Benko je nastavio resetat mreze i poslije Sarajeva, Adnan Kovacevic se takodje fino razvio, evo sad Kova je na finom putu... Ostali su uglavnom grijali klupe.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:47Ja ne znam jeste li primijetili to, ali nema igrača koji je kod nas bio dobar i kad je otišao da je ostao na tom nivou. Isto tako nema igrača da nije kod nas bio loš, pa poslije eksplodirao. Gledam sad, Letić igrač utakmice u drugoj španskoj ligi.
A za te pridoslice si u pravu. Rekao bih da ih razmazi lova plus pojede pritisak navijaca. Taj Letic npr igra sigurno za bolje pare tamo nego ovdje, al tamo nema istoka da mu yebe mrtve cijelo poluvrijeme, plus je okruzenje ozbiljnije. Najvise je ovih kao Susic, dodju na top platu, nisu na zubu publike radi renomea (uvijek se moze reci "nema s kim igrat") a mogu dr.kat qrac po terenu kako zele. Npr sjetite se Rustema iz Drine i Susica iz Genka. Statisticki Rustem nije bio nista gori od Susica (i ne samo statisticki nego i po prikazanom), a ovdje je bio dezurni krivac za sve lose na terenu. Susica mnogi pravdali do zadnjeg dana, iako je pisano i da je kaznjavan zbog nezalaganja i da su Horde bile kivne na njega pri onom upadu u Butmiru al tad nije bio na treningu.
- napoleon72
- Kontakt:
Pa tospezial je napisao/la: ↑06 okt 2021, 15:16Ne mozes ga ni naruzit kad ne dolazi na treningenapoleon72 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 14:58Pa dobro, svi igraci koji su kod nas dobri odu u neki klub vani, i onda ide period adaptacije, pa si stranac, moras se nametnut... Tako da je to razumljivo. Niko nece kao dokazan igrac iz Sarajeva otic u Borac pa da nastavi dominirat. Idu u Tursku, Aziju, drugu svicarsku itd. A npr, Cimirot je nastavio napredovat, pa i Benko je nastavio resetat mreze i poslije Sarajeva, Adnan Kovacevic se takodje fino razvio, evo sad Kova je na finom putu... Ostali su uglavnom grijali klupe.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑06 okt 2021, 13:47Ja ne znam jeste li primijetili to, ali nema igrača koji je kod nas bio dobar i kad je otišao da je ostao na tom nivou. Isto tako nema igrača da nije kod nas bio loš, pa poslije eksplodirao. Gledam sad, Letić igrač utakmice u drugoj španskoj ligi.
A za te pridoslice si u pravu. Rekao bih da ih razmazi lova plus pojede pritisak navijaca. Taj Letic npr igra sigurno za bolje pare tamo nego ovdje, al tamo nema istoka da mu yebe mrtve cijelo poluvrijeme, plus je okruzenje ozbiljnije. Najvise je ovih kao Susic, dodju na top platu, nisu na zubu publike radi renomea (uvijek se moze reci "nema s kim igrat") a mogu dr.kat qrac po terenu kako zele. Npr sjetite se Rustema iz Drine i Susica iz Genka. Statisticki Rustem nije bio nista gori od Susica (i ne samo statisticki nego i po prikazanom), a ovdje je bio dezurni krivac za sve lose na terenu. Susica mnogi pravdali do zadnjeg dana, iako je pisano i da je kaznjavan zbog nezalaganja i da su Horde bile kivne na njega pri onom upadu u Butmiru al tad nije bio na treningu.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Imo' dojavu, inace bude na svakom i naravno bio je najbolji. Tako i na terenu, samo steta nije imao s kim da igra. 
Sve mi znamo.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zvijezda Gradačac, Igman, Omarska, Ljubić, Sloga Gornji Vakuf, njih mozemo izvuc. Naravno tu su Leotar, Posusje i Radnik iz PLBIH.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, boki86, bvsic, N3R3D i 24 gosta.