1-0Analitico je napisao/la:pored svega toga nadjem analizu od jednog lika, covjek iznijeo 1000000 razloga da ce utakmica Bochuma najvjerovatnije zavrsiti bez golova i ja opet od svih mogucih stvari odigram bochum a evo kraj a nema ni jednog gola..Koji sam ja levat..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- legenda reala
- Kontakt:
alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa postade i kladioničar nisam znao da u Kanadi imaju kladionice i da se maloljetnici mogu kladiti
daj mi koji prijedlog za sutra
Bochum 1:0 90 minut

daj mi koji prijedlog za sutra
Bochum 1:0 90 minut
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Analitico je napisao/la:pored svega toga nadjem analizu od jednog lika, covjek iznijeo 1000000 razloga da ce utakmica Bochuma najvjerovatnije zavrsiti bez golova i ja opet od svih mogucih stvari odigram bochum a evo kraj a nema ni jednog gola..Koji sam ja levat..
A u PM, da i mene jednom potrefi....Dok ovo pisem oni ga dadose....cekam ko da je kvota 5.50 a ne 1.80
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
2-0Analitico je napisao/la:Analitico je napisao/la:pored svega toga nadjem analizu od jednog lika, covjek iznijeo 1000000 razloga da ce utakmica Bochuma najvjerovatnije zavrsiti bez golova i ja opet od svih mogucih stvari odigram bochum a evo kraj a nema ni jednog gola..Koji sam ja levat..
A u PM, da i mene jednom potrefi....Dok ovo pisem oni ga dadose....cekam ko da je kvota 5.50 a ne 1.80
idem gledat atl bilbao, njih cekam za jos jedan listic....Hajde ovi NBA strucnjaci, daj sastavite sta sigurno za veceras da prepisem
Gdje je Monologni, on dobro zna i prati NBA..Zna ih u dusu
Nasluti ti meni druze , srce simandraX je napisao/la:Uzet' će to Bochum, Aue je u gostima ka*ina mrtvaSanchez_8 je napisao/la: Bas ti hvala , cekam ih za neku sicu 30-tak mambi , cisto da prekinem post dug 20 dana

Na dva listica sam ih imao , napatise me bas .
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa kada mislis da uplatis ako ti napisemo NBAAnalitico je napisao/la:idem gledat atl bilbao, njih cekam za jos jedan listic....Hajde ovi NBA strucnjaci, daj sastavite sta sigurno za veceras da prepisem

Analitico je napisao/la:pored svega toga nadjem analizu od jednog lika, covjek iznijeo 1000000 razloga da ce utakmica Bochuma najvjerovatnije zavrsiti bez golova i ja opet od svih mogucih stvari odigram bochum a evo kraj a nema ni jednog gola..Koji sam ja levat..
jbg da sam ja ranije stavio oaj svoj tip o ce najvjerovatnije proc..zasad sve ok...
dobro je ipak, samo da chelzika i atl bilbao mirno sada dovrse i bit ce ok....hajde dajte NBA sta ima da se igra.....raste koef na federera tako da se pazite.....
ne razumijem zasto igrate karabatica kad im je glavni igrac u nebitnoj utakmici , pred polufinale , valjda je logicno da ce ga odmoriti ..
ja cekam ovu novaru jos , z1 a trenutno 2 gola pala , 20 min do kraja .. da se nadam da ce ovako ostati
i nocas New Orleans - Oklahoma 1
ja cekam ovu novaru jos , z1 a trenutno 2 gola pala , 20 min do kraja .. da se nadam da ce ovako ostati

i nocas New Orleans - Oklahoma 1
..Siamo l'armata Rossonera..
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa kad mislis nba tekme da uplatis u 1?Analitico je napisao/la:dobro je ipak, samo da chelzika i atl bilbao mirno sada dovrse i bit ce ok....hajde dajte NBA sta ima da se igra.....raste koef na federera tako da se pazite.....

Ajd baš mi je drago, ja ih imao na jednom listiću 3+Sanchez_8 je napisao/la:Nasluti ti meni druze , srce simandraX je napisao/la:Uzet' će to Bochum, Aue je u gostima ka*ina mrtvaSanchez_8 je napisao/la: Bas ti hvala , cekam ih za neku sicu 30-tak mambi , cisto da prekinem post dug 20 dana![]()
Na dva listica sam ih imao , napatise me bas .

online kladjenje na primjer...depozit u remiju...???alfarouqaminu je napisao/la:pa kad mislis nba tekme da uplatis u 1?Analitico je napisao/la:dobro je ipak, samo da chelzika i atl bilbao mirno sada dovrse i bit ce ok....hajde dajte NBA sta ima da se igra.....raste koef na federera tako da se pazite.....
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nazalost pao si,sta cemo sada ? Odakle ti ove dojave nabavljas majke ti ?MrMacak je napisao/la:pozz...evo mene opet sa ivinjenjem za prosli put sa novim parom....
Italy - Serie C1/B
pisa-ternana 1/x
prolaznost-ostaje da vidimo
A C A B !
Mačak napreduje, ovaj put je pogodio jedno poluvrijeme.
Stari mislim da ćeš morati promjeniti nick, ili forum. 

@ alfa
hajde majke ti ne spamaj !
ako nećeš nešto pametno napisati, neki tiket staviti ili par, bolje je da ne pišeš ništa !
hajde majke ti ne spamaj !
ako nećeš nešto pametno napisati, neki tiket staviti ili par, bolje je da ne pišeš ništa !
FORZA MARŠAL !!!
za sutra
SRBIJA
HRVATSKA
BLACKPOOL - MAN UTD ODG (ovdje ocekujem x)
ARSENAL -1.5 AH tip 1
SRBIJA
HRVATSKA
BLACKPOOL - MAN UTD ODG (ovdje ocekujem x)
ARSENAL -1.5 AH tip 1
kljova je napisao/la:SINGLE
21:00 Ath.Bilbao - Hercules h1

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
S kim igra Marej sljedecu ?
Moze li Studmajer ici preko ?
A C A B !
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ide Stoudemire preko,nije dugoEmir_ZENICA je napisao/la:S kim igra Marej sljedecu ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.