Ima. Izmedju ostalog tako je nastao i tvoj klub za kojeg navijas, ali i ti.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
killafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:47Kanton je jedina opcija Celiku mozda, klubovi poput Zeljeznicara i Veleza imaju ogromnu bazu navijaca, ogromne fudbalske legende koje to nikad ne bi dopustile.
Takvi klubovi ne moraju moliti sponzore niti plakati hoce li bit 500 ljudi na stadionu, kad dodje pet do dvanaest, tu se pokazuje snaga navijaca i ljubav prema klubu.
Zivjeli

Za razliku od Veleza, Zeljo nije politički isprdak.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
sto godina mrtvog gospodina, divne poruke gospodaru familije:

GospodaNIKAD TI OVO NEĆEMO HALALITI GROBARE KLUBA,MORŽU DEBELI,SOMINO,KEROVOĐO,KONJU GLUPI NASTANJENI U TREBINJU !!!!!!!!

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Iskreno ocekivao sam tvoj komentar, bio si blag, pa necu zamjeriti.fks74 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:45Vi Azmirovi se nemojte javljati, najveći lopov je odmah poslije Vice.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 okt 2021, 08:01U BiH ligi svi se prodali ili pustili Borcu, osim Sarajeva,StrikeWarzone je napisao/la: ↑07 okt 2021, 07:18
Dali ste im i vi onda. Zabi ga Zakarić na Koševu kao Robben![]()
![]()
( bar tako tvrde navijaci Sarajeva).Samo oni izgube "posteno" od Borca, zgrabe "posteno" korona titulu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- Beduin
- Kontakt:
Golem si Zeljo ko i tvojih 13 blokiranih racuna. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Za koliko ce Sberbanka prodati Grbavicu nakon ovih silnih blokiranih racuna?
Ko ce sa zeljkanom? Ispucaju vatrometa za 100.000 maraka, pa onda kljuc u bravu! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Promašaj, ovakvi se skupe tek kad vide o kakvom se projektu i dobroj prici radiavenija je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:58killafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:47Kanton je jedina opcija Celiku mozda, klubovi poput Zeljeznicara i Veleza imaju ogromnu bazu navijaca, ogromne fudbalske legende koje to nikad ne bi dopustile.
Takvi klubovi ne moraju moliti sponzore niti plakati hoce li bit 500 ljudi na stadionu, kad dodje pet do dvanaest, tu se pokazuje snaga navijaca i ljubav prema klubu.
Zivjeli
Za razliku od Veleza, Zeljo nije politički isprdak.
Oko vas, zasad se skupe samo muhe, prosjecan sponzor daje manje nego ja na kladionicu mjesecno
Znam da ti se tesko pomiriti, ali ovo gore su cinjenice jbg
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Moj Zeljkane, ako od legendi nekih ocekujes slamku spasa, pa kopamo vas prije nove godine..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- egocentrik
- Kontakt:
Nazif koji stadiona kosevo nije vidio godinamasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:55Ja znam da ti znas sve o namaVanja8 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:50Izgleda istina ono sto tvrde da vam pitari vode klubsvrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:45
Nema potrebe
Ovo je rijeseno oko racuna
Sad sam pricao sa jednim Pitarom
Covjek sve zna o nama
Sjedi na kahvi sa nasom upravom
To mi je prijatelj veliki iako je Pitar
![]()
Nego id nove godine ce bit guravo
Pokucace netko na vrata sa cifrom......![]()
,cuj dobio info od pitara sto sjedi sa vasom Upravom
![]()
![]()
ma hoce sigurno, uvijek prije bruke na dan dva se pojavi info kako se javljaju kupci, te nijemci, austrijanci, malezijci.![]()
![]()
A ti si moj drug
Pa mi reci
Jel Nazif Pitar
I jel zivi na Kosevu
Al nemoj ovdje
Nego u pp
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Tuzan vikend jer nema amaterske lige ali zato nakon ove pauze slijedi spektakl.
-
- Kontakt:
Švrakino, druže.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:55Ja znam da ti znas sve o nama
A ti si moj drug
Pa mi reci
Jel Nazif Pitar
I jel zivi na Kosevu
Al nemoj ovdje
Nego u pp
Zna li iko kako vam bolan Nazif dodje za predsjednika? Nema veze što je bio pitar i što mu je familija kompletna bordo, pošten je insan ali od kuda on za predsjednika? Bolje da ste Nijazovog Faruka stavili, više on ima poznanstava preko babe.
- Shategabri
- Kontakt:
Moraju oni imati pitara u klubu.OsmaDolazi je napisao/la: ↑08 okt 2021, 08:04Švrakino, druže.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:55Ja znam da ti znas sve o nama
A ti si moj drug
Pa mi reci
Jel Nazif Pitar
I jel zivi na Kosevu
Al nemoj ovdje
Nego u pp
Zna li iko kako vam bolan Nazif dodje za predsjednika? Nema veze što je bio pitar i što mu je familija kompletna bordo, pošten je insan ali od kuda on za predsjednika? Bolje da ste Nijazovog Faruka stavili, više on ima poznanstava preko babe.
I Amar je bio sa onom pitarkom, ona se svakako pitala šta i kako.

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nayebo je kod nas ko je spao na navijače i da mu to garantuje opstanak.killafrommanilla je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:47Kanton je jedina opcija Celiku mozda, klubovi poput Zeljeznicara i Veleza imaju ogromnu bazu navijaca, ogromne fudbalske legende koje to nikad ne bi dopustile.
Zivjeli
To je utješna nagrada.
Ako te ne pomaže država, ako nema sponzora, investitora i ako nema Evrope, možeš se slikati.
Na stranu zajebanxija, ali Željo nije klub koji u ovim uslovima može funkcionisati.
Ništa od navedenog nije trenutna opcija kod njih, a kad nema para nema ničeg.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Pa to i jeste razlika između njih i nas.admirrx je napisao/la: ↑07 okt 2021, 19:49Nisam navijac Zelje al stvarno ne razumijem navijace Fk Sarajeva koji bi se bez ovih investitora davno ugasili ili bi ispali iz PL BIH.. de malo smirite se pitari i sami znate da vam je visio fanimo i ostali koji su vas duzili da ne bi ove mrvice zavrsili bi na 8-9 mjesto na kraju ..
Kao što rekoh post ranije, ako nema neko da ulaže lovu, kapak.
Mi smo imali problema zbog Nama koji je digao ruke, ali eto Tan je uveo Mirvića, popeglalo se sve.
Meni nije za zezancije ni meze komšija vezano za finansijsku situaciju, sportsko rivalstvo ok, pa ih uzmemo u derbiju, onda zna se, ali ovo ovako...ja se iskreno nadam da će naći izlaz iz ove teške situacije.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne brate, nebi bio kapak. To navijači Željezničara ne mogu da shvate a izgleda i pojedini naši navijači. Kada nemaš investitora koji će da upupava novce, samo počneš trošiti onoliko koliko smiješ i koliko možeš potrošiti tj. srežeš troškove maksimalno.Shategabri je napisao/la: ↑08 okt 2021, 08:31Pa to i jeste razlika između njih i nas.admirrx je napisao/la: ↑07 okt 2021, 19:49Nisam navijac Zelje al stvarno ne razumijem navijace Fk Sarajeva koji bi se bez ovih investitora davno ugasili ili bi ispali iz PL BIH.. de malo smirite se pitari i sami znate da vam je visio fanimo i ostali koji su vas duzili da ne bi ove mrvice zavrsili bi na 8-9 mjesto na kraju ..
Kao što rekoh post ranije, ako nema neko da ulaže lovu, kapak.
Mi smo imali problema zbog Nama koji je digao ruke, ali eto Tan je uveo Mirvića, popeglalo se sve.
Meni nije za zezancije ni meze komšija vezano za finansijsku situaciju, sportsko rivalstvo ok, pa ih uzmemo u derbiju, onda zna se, ali ovo ovako...ja se iskreno nadam da će naći izlaz iz ove teške situacije.
Ne kao pojedini klubovi koji poreznoj marke nisu uplatili od Juna 2019. godine. Ako nemaš, troši koliko imaš i vrlo jednostavna računica.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Paromlinac i 16 gostiju.