Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ajdemo malo otpuhnuti i pozitivno gledati stvari.
Kazna oduzimanja 3 boda je jedino za cim treba ostati zal jer je zaista bilo mnogo tezih prekrsaja i direktnih napada na igrace , a nikad do sada nije koliko znam nikom izrecena.
Pozitivno je sto cemo ipak igrati kuci domace utakmice i to je ustvari i najbitnija stavka.
Ogroman bi to bio finansijski teret organizacije 6 utakmica u Sarajevu ili bilo gdje drugo , a ovako cemo s druge strane izbjeci sve te ogromne troskove , a prodajom virtualnih ulaznica puniti budzet Veleza kao sto smo radili i za vrijeme pandemije.
Dakle, idemo protiv Svinjskog pustiti ulaznice u prodaju i zakucat sa desetak hiljada...
Ovo je sad momenat i najbolji odgovor bagri te put kako da iz ovog svega izadjemo jaci.
Karte cim prije pustit u prodaju.
MUSVDG
Kazna oduzimanja 3 boda je jedino za cim treba ostati zal jer je zaista bilo mnogo tezih prekrsaja i direktnih napada na igrace , a nikad do sada nije koliko znam nikom izrecena.
Pozitivno je sto cemo ipak igrati kuci domace utakmice i to je ustvari i najbitnija stavka.
Ogroman bi to bio finansijski teret organizacije 6 utakmica u Sarajevu ili bilo gdje drugo , a ovako cemo s druge strane izbjeci sve te ogromne troskove , a prodajom virtualnih ulaznica puniti budzet Veleza kao sto smo radili i za vrijeme pandemije.
Dakle, idemo protiv Svinjskog pustiti ulaznice u prodaju i zakucat sa desetak hiljada...
Ovo je sad momenat i najbolji odgovor bagri te put kako da iz ovog svega izadjemo jaci.
MUSVDG
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 08 okt 2021, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Pa niko nije ni rekao,ni pomislio da ce se najveci klub iz Novog Sarajeva ugasiti zbog 13 blokiranih racuna,nego zbog 13 miliona duga.fudbalfudbal je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:44Ma dzaba ti objasnjavas, pola ovih likova nije normalnodenimen9 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:39U pravu si, ali de mi reci koji se to klub ugasio radi blokiranog racuna. Dugujes mi 2000 KM, ne platiš, ja pokrenem postupak, sud ti blokira račun do okončanja ili do isplate. To je kod nas svakodnevnica u svakom klubu, nekada si blokiran sat vremena, nekada 9 godina. Možeš svakog ponedjeljka dobiti blokiran račun i rješavati to do petka ako hoces. Medjutim ne gasiš klub, da je to tako, u BiH trenutno nebi bilo niti jednog jedinog kluba.
Ne može se klub ugasiti sudskom odlukom, ili dugom prema igraču ili treneru ili granapu nekom, šta vam je ljudi, nemojte biti djeca, ipak ste vidim godinama na forumu.

Ovo blokiranje racuna je samo mali korak prema neizbbjeznom i sumornom kraju

Pa zar nije taj Hasic multimilioner i sa svojim milionima investitor Veleza ?? Zasto kupujute ulaznice ?? Za Hasicev dzep ??mostar_mo je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:05Ajdemo malo otpuhnuti i pozitivno gledati stvari.
Kazna odizimanja 3 boda je jedino za cim treba ostati zal jer je zaista bilo mnogo tezih prekrsaja i direktnih napada na igrace , a nikad do sada nije koliko znam nikom izrecena.
Ogroman bi to bio finansijski teret organizacije 6 utakmica u Sarajevu ili bilo gdje drugo , a ovako cemo s druge strane izbjeci sve te ogromne troskove , a prodajom virtualih ulaznica puniti budzet Veleza kao sto smo radili i za vrijeme pandemije.
MUSVDG
Antikloc je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:09Pa zar nije taj Hasic multimilioner i sa svojim milionima investitor Veleza ?? Zasto kupujute ulaznice ?? Za Hasicev dzep ??mostar_mo je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:05Ajdemo malo otpuhnuti i pozitivno gledati stvari.
Kazna odizimanja 3 boda je jedino za cim treba ostati zal jer je zaista bilo mnogo tezih prekrsaja i direktnih napada na igrace , a nikad do sada nije koliko znam nikom izrecena.
Ogroman bi to bio finansijski teret organizacije 6 utakmica u Sarajevu ili bilo gdje drugo , a ovako cemo s druge strane izbjeci sve te ogromne troskove , a prodajom virtualih ulaznica puniti budzet Veleza kao sto smo radili i za vrijeme pandemije.
MUSVDG
Kakve veze ima jel Hasic milioner.
Karte su sastavni dio prihoda svakog kluba na svijetu i koliko god da para ima ili nema u klubu taj doprinos nije visak.
Posebna je dimenzija ujedinjenja oko iste ljubavi cinom kupovine karte za utakmicu na kojoj neces biti.
Himna kaze: " Sve nas ista ljubav spaja"

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
-
- Kontakt:
Al antikloc najgluplji a najstariji forumas 
Od 4R ostadosmo samo mi, a picketine mrtve? Al nema veze, opet cemo se izborit a vama na obraz zbog sitnih interesa sto sutite

Od 4R ostadosmo samo mi, a picketine mrtve? Al nema veze, opet cemo se izborit a vama na obraz zbog sitnih interesa sto sutite
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 08 okt 2021, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mislio sam na ozbiljno obrazovanje, a ne na neki američki univerzitet za rudarstvo i druželjubivost, te na unseeded madridske fakultete u stanovima.JVVVST je napisao/la: ↑08 okt 2021, 15:11nista to, imamo jednu takvu na celu naseg kluba, pa se umal raspadosmo pod njenim "vodstvom"VenamaHrabrih je napisao/la: ↑08 okt 2021, 13:27Stipendija u srednjoj, pa u priznatoj evropskoj ili svjetskoj svjetskoj sportskoj akademije, pa sportski menadžment, pa praxa i voila...
- Beduin
- Kontakt:
Tacno on rusi i onu tezu da nema glupih pitanja, nego samo glupi odgovori. Bas se potrudio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Pa zar nije neko cipelario igrače Borca dok su ulazili u tunel ili se varam. Imali ste i epizodu gađanja Bukvića ni krivog ni dužnog topovskim udarima. Sasvim opravdana kazna, mora se stati ovim stvarima u kraj.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Mostarci možete li ponoviti ovo?
Neposredno poslije utakmice mostarski klub je objavio konačnu cifru prodaje donatorskih ulaznica za duel s Banjalučanima. Akcija je trajala nekoliko dana, a odziv je bio fascinantan.
Nekoliko sati pred utakmicu Rođeni su iznijeli podatak da je prodatio preko 10.000 ulaznica, a do kraja susreta s Borcem ta cifra je dodatno porasla.
Na kraju je prodato ukupno 11.894 ulaznica što je Veležu donijelo zaradu od oko 60.000 KM. Ova akcija možda i najbolje govori kakva lojalnost i ljubav navijača Rođenih vlada prema Veležu.
"Poštovani naši Rođeni, ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na nezaboravnoj sedmici u kojoj smo svima pokazali zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.
Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894!!!
Neposredno poslije utakmice mostarski klub je objavio konačnu cifru prodaje donatorskih ulaznica za duel s Banjalučanima. Akcija je trajala nekoliko dana, a odziv je bio fascinantan.
Nekoliko sati pred utakmicu Rođeni su iznijeli podatak da je prodatio preko 10.000 ulaznica, a do kraja susreta s Borcem ta cifra je dodatno porasla.
Na kraju je prodato ukupno 11.894 ulaznica što je Veležu donijelo zaradu od oko 60.000 KM. Ova akcija možda i najbolje govori kakva lojalnost i ljubav navijača Rođenih vlada prema Veležu.
"Poštovani naši Rođeni, ovom prilikom Vam se još jednom zahvaljujemo na nezaboravnoj sedmici u kojoj smo svima pokazali zašto smo klub RAje, ljubavi, prkosa i ponosa.
Za utakmicu protiv FK Borac, broj kupljenih donatorskih karata u ovom trenutku iznosi 11.894!!!
ok,borba se nastavlja,ovi Vicini ne zele popustiti svojoj nakani,vidit ce mo gdje ce to sve stati,ni jedna borba nije prosla bez "zrtava" ,idemo dalje,ali na ovome nece stati
Ovi pojedini sto likuju nisu ni svjesni koliko su glupi,pa sljedecu utakmicu kad ih neki sudija povali i sami ce se zaliti i bacat ce i drvlje i kamenje na ove iz saveza,tad ce shvatiti da su ispali glupi ovim likovanjem.
Sve u svemu borba ce biti teska ali se necemo umoriti ,ova bagra mora otici

Sve u svemu borba ce biti teska ali se necemo umoriti ,ova bagra mora otici
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
Ma nisu oni ništa kakvi, kažnjavaju ih ni krive ni dužne.
U Širokom igrač Sarajeva pogođen flašom u glavu, utakmica nije prekinuta a samim tim niti bodovi oduzeti.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:34Ma nisu oni ništa kakvi, kažnjavaju ih ni krive ni dužne.
-
- Kontakt:
Jel tad musliman Begic vladao savezom ?fks74 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:57U Širokom igrač Sarajeva pogođen flašom u glavu, utakmica nije prekinuta a samim tim niti bodovi oduzeti.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:34Ma nisu oni ništa kakvi, kažnjavaju ih ni krive ni dužne.
Samo istinu pišem.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 okt 2021, 21:08Iskreno ocekivao sam tvoj komentar, bio si blag, pa necu zamjeriti.fks74 je napisao/la: ↑07 okt 2021, 20:45Vi Azmirovi se nemojte javljati, najveći lopov je odmah poslije Vice.elvirbaljic je napisao/la: ↑07 okt 2021, 08:01
U BiH ligi svi se prodali ili pustili Borcu, osim Sarajeva,
( bar tako tvrde navijaci Sarajeva).Samo oni izgube "posteno" od Borca, zgrabe "posteno" korona titulu.
Da nije naših ,,muslimana " Vico ništa nebi mogao.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:59Jel tad musliman Begic vladao savezom ?fks74 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:57U Širokom igrač Sarajeva pogođen flašom u glavu, utakmica nije prekinuta a samim tim niti bodovi oduzeti.Convicts1988 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:34
Ma nisu oni ništa kakvi, kažnjavaju ih ni krive ni dužne.

-
- Kontakt:
Kome smeta jak Vehlez pitam ja sad?!?!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nemoj nas samo dirati.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:17Od 4R ostadosmo samo mi, a picketine mrtve? Al nema veze, opet cemo se izborit a vama na obraz zbog sitnih interesa sto sutite
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Interes bh. fudbala je super stvar, voljeli bi i vi vjeurujem posteno sudjenje, isti tretman prema svim klubovima i regularnostKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 okt 2021, 18:12Nemoj nas samo dirati.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:17Od 4R ostadosmo samo mi, a picketine mrtve? Al nema veze, opet cemo se izborit a vama na obraz zbog sitnih interesa sto sutite
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Da li je u interesu bh fudbala bila utakmica D Bresr vs FK Sarajevo, i sta bi prolaz FK Sarajeva znacilo za bh fudbal, koju niste zeljeli odgoditi, ili je samo u interesu bh fudbala da se zastiti sda klub ?killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2021, 18:25Interes bh. fudbala je super stvar, voljeli bi i vi vjeurujem posteno sudjenje, isti tretman prema svim klubovima i regularnostKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 okt 2021, 18:12Nemoj nas samo dirati.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 okt 2021, 16:17Od 4R ostadosmo samo mi, a picketine mrtve? Al nema veze, opet cemo se izborit a vama na obraz zbog sitnih interesa sto sutite
Sve je doslo na naplatu, iako sam u ovoj situsciji na strani Veleze.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, CAZIN, MostarNeretva i 21 gost.