FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel gledao ko utakmicu ? Valja li taj Jovasevic sto igra lijevog beka? AKo dobro igra, obavezno treba da dobije priliku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Komercijala07
- Kontakt:
Irfan Ramic je nas ali on nece da potpise ugovor sa nama,ide u Hajduk cim napuni 18 i skolu zavrsi.PROVJERENO
Cekaj on je dosao cini mi se iz Radnika Hadzici, ove zime, otkud sad to ?Komercijala07 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:00Irfan Ramic je nas ali on nece da potpise ugovor sa nama,ide u Hajduk cim napuni 18 i skolu zavrsi.PROVJERENO
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja njegov starog imam na FB
on bas voli Sarajevo i to je njegov klub. Irfan igra od 2016 za nas
-
obrijanopile
- Kontakt:
Ja koliko znam on je odigra jedan turnir za Hajduk, e sad ne znam sta je dalje bilo. Da njega Hajduk toliko želi ne bi čekali da on napuni 18 i završi školu, momak dobro igra ali treba imati malo I mozga.Aduka87 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:05Cekaj on je dosao cini mi se iz Radnika Hadzici, ove zime, otkud sad to ?Komercijala07 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:00Irfan Ramic je nas ali on nece da potpise ugovor sa nama,ide u Hajduk cim napuni 18 i skolu zavrsi.PROVJERENO
Evo i oni tebe selame!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako je istina onda stvarno steta.Mali je stvarno dobar.Dosta je on vremena kod nas ali jbg svako gleda sebe prvo.Komercijala07 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:00Irfan Ramic je nas ali on nece da potpise ugovor sa nama,ide u Hajduk cim napuni 18 i skolu zavrsi.PROVJERENO
Kakav je taj Jovasevic?Valja li sta?Moze li malo detaljnije ko vise prati?Puni za par dana 18,ako je dobar odma na zimu prebaciti u prvi tim.Tesko da moze biti gori od Pidre
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Da Jovasevic je vec dugo u kombinaciji (kapiten U-19)
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jovašević lijevi bek. Ponajbolji igrač u19 Sarajeva .
Neumoran, fizički i tehnički jako dobar. Mislim da dugo nismo imali beka kao on.
Sto se ramića tiče, nije tacno to sto pisete oko toga da Nece da potpise... Nije ni bitno, po meni nije kvalitet za prvi tim, pa ni u nekoj perspektivi. Ljukovac ne npr dobar prospekt 2005. Sahinović također, desni bek cini mi see Mulalić, i jos par igraca.
Neumoran, fizički i tehnički jako dobar. Mislim da dugo nismo imali beka kao on.
Sto se ramića tiče, nije tacno to sto pisete oko toga da Nece da potpise... Nije ni bitno, po meni nije kvalitet za prvi tim, pa ni u nekoj perspektivi. Ljukovac ne npr dobar prospekt 2005. Sahinović također, desni bek cini mi see Mulalić, i jos par igraca.
Djokanovic isto virozu ima, bas nas je pokosilo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Komercijala07
- Kontakt:
Strucnjak ,uredu jeobrijanopile je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:12Ja koliko znam on je odigra jedan turnir za Hajduk, e sad ne znam sta je dalje bilo. Da njega Hajduk toliko želi ne bi čekali da on napuni 18 i završi školu, momak dobro igra ali treba imati malo I mozga.Aduka87 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:05Cekaj on je dosao cini mi se iz Radnika Hadzici, ove zime, otkud sad to ?Komercijala07 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:00Irfan Ramic je nas ali on nece da potpise ugovor sa nama,ide u Hajduk cim napuni 18 i skolu zavrsi.PROVJERENO
Ne moze igrac ako je maloljetan ici u drugu zemlju sem ako mu oba roditelja ne dobiju posao i smjestaj. A to ti malo ko hoce uraditi i vrlo je rizicno jer mala greska znaci ogromna kazna.
A ako fakat ceka da ide u Hajduk, nogom sutra nabiti
A ako fakat ceka da ide u Hajduk, nogom sutra nabiti
-
obrijanopile
- Kontakt:
Sto si ljut? Opusti se, nece on nigdje...Komercijala07 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:46Strucnjak ,uredu jeobrijanopile je napisao/la: ↑08 okt 2021, 17:12Ja koliko znam on je odigra jedan turnir za Hajduk, e sad ne znam sta je dalje bilo. Da njega Hajduk toliko želi ne bi čekali da on napuni 18 i završi školu, momak dobro igra ali treba imati malo I mozga.
Evo i oni tebe selame!
-
umrobihzbogtebe1946
- Kontakt:
E jest mi drago što je izgubila reprezentacija RS protiv Italije.

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Zna neko sto nasa u17 sada 3 utakmice manje ima od ostali?
Naše nesuđeno pojačanje Beqiraj večeras dva gola za CG
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Ima li gdje da se može pogledati Atalanta - Sarajevo 2:2, čitava tekma.
ORIGINAL 1987
https://footballia.net/matches/atalanta-bc-fk-sarajevoPeakyBlinders je napisao/la: ↑08 okt 2021, 23:54Ima li gdje da se može pogledati Atalanta - Sarajevo 2:2, čitava tekma.
Treba se prijavit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.