U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: U-21, U-19, U-17
Sada protiv Luksemburga za 5 mjesto 
Javi se ujutro na Crkvice po kljuc, ides na Bilino, svlacionice da su ociscene, mokre cvorove da dovedes u red dobit ces 20KM od Vice kad se vrati iz Ukrajine, do 12 da je gotovo sve.
Nemoj ga Wanda.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S druge strane,konstantne posudbe od NFSBiH ili posudbe od širokobrijeških privrednika,držane su u tajnosti, a u istim onim internim krugovima i čuvarima Svetinje koji se "užasavaju" bankarskog kredita,kredit od Saveza bio je itekako dobrodošao.
Jos "ekstra bijela" znaci Vico fino placa.
Ma nista to, moram se pripremit u boje Kazahstana, zamisli ti kriminalaca nije Kovačević treći golman. Idemo rušiti Bosnu!!!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ovaj kantonalac idalje o profi fudbalu
Pa vi da znate o tome sta ne bi bili kantonalci
Pa vi da znate o tome sta ne bi bili kantonalci
Mogu misliti kakva će nam repka biti za 2-3 godine. Naravno mislim na seniore.

Ima najmladji mali 2008 top talenat mozda veci od starije braće... 
"Ako govorimo o drugom poluvremenu moglo je biti drugačije po nas u rezultatskom smislu, međutim utakmica ima dva perioda igre. Napravili smo dvije greške nakon prekida i vjerovatno iz velikog respekta prema kvalitetnoj ekipi Italije, u prvom poluvremenu smo bili u podređenom položaju", rekao je Starčević i dodao:
"U drugom dijelu potpuno drugačija slika i igrom smo zaslužili barem neriješen rezultat. Međutim, ako cijelu utakmicu nismo na nivou onda ne možemo ni očekivati više. Hrabri me igra iz drugog poluvremena i nadam se da ćemo u Luksemburgu u narednom kolu doći do bodova."

"U drugom dijelu potpuno drugačija slika i igrom smo zaslužili barem neriješen rezultat. Međutim, ako cijelu utakmicu nismo na nivou onda ne možemo ni očekivati više. Hrabri me igra iz drugog poluvremena i nadam se da ćemo u Luksemburgu u narednom kolu doći do bodova."
Mozda jest glupo ali za sad jedini nacin da zadrzimo Kahvica i Cuica je da ih se pozove odmah za neko od narednih okupljanja A tima (ne mislim na ove kvalifikacije), mada i to ne bi iskljucio, pa ih u neke dvije utakmice uvedi po minut...
Vjerovatno bi i oni sami bili pod velikim pritiskom pa mozda i ne bi prihvatili poziv, vjerovatno bi nas i mediji iz regiona satrali, ali nek se pokaze Vico kad vec zna odgovoriti, nek im otvoreno kaze da je to logican nacin da zadrzimo igrace i da pokazemo da racunamo na njih -u jednoj recenici ih pohvalis a i kazes istinu kako zapravo i jeste.
Kad drugi igraju kvarno i uzimaju nam igrace, sto mi ne bi bilo jos kvarniji...
Naravno da je ovo nemoguća misija, ali realnost je da cemo tesko zadrzati u buducnosti bilo kojeg od njih dvojice.
Vjerovatno bi i oni sami bili pod velikim pritiskom pa mozda i ne bi prihvatili poziv, vjerovatno bi nas i mediji iz regiona satrali, ali nek se pokaze Vico kad vec zna odgovoriti, nek im otvoreno kaze da je to logican nacin da zadrzimo igrace i da pokazemo da racunamo na njih -u jednoj recenici ih pohvalis a i kazes istinu kako zapravo i jeste.
Naravno da je ovo nemoguća misija, ali realnost je da cemo tesko zadrzati u buducnosti bilo kojeg od njih dvojice.
Starčević nakon poraza od Italije: Hrabri me igra iz drugog poluvremena
- ElCartel11
- Kontakt:
Otice Kurta a uzjahati Murta.
Dok se god izbor svodi na nacionalni ključ nema ovdje napretka.
Smjesno, da mi u 2021 brojimo krvna zrnca za izbor selektora.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Beduin
- Kontakt:
Brojat cemo ih do nekog narednog rata pa ko izvuce pouku iz prethodnog na dobitku ce biti. Nema napretka i zdravog suzivota sa cetnicima i ustasama (a i jednih i drugih ima prevelik dio u nasoj drzavi), to neka je za nauk svima mladjima. To je trebalo biti i ranije nam, ali na vrijeme smo ih prozreli.ElCartel11 je napisao/la: ↑08 okt 2021, 22:44Otice Kurta a uzjahati Murta.
Znam da nije tema, da je ovo sport, ali ne mozes ostati ondolentat i opusten gledajuci iz dana u dan, iz godine u godinu isto ono iz '90ih godina, gdje su te handrili na sve nacine dok te nisu na kraju i fizicki napali.
Svi mladji trebaju pogledati fin dokumentarac "Sarajevski vitezovi" gdje su fino objasnjene prolike u Sarajevo pred sami rat i da bude svima jasno da od srba i hrvata nema hajra nam u BiH, ako govorimo procentualno. Ne vole nas, ne postuju nas, ustvari mrze nas iz dna duse i samo je pitanje kad ce opet javno pozeliti nas nestanak i krenuti u realizaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neko reče, smješna generacija....Nije do generacije nego koga se sve poziva. Samo ovdje dodat Muharemovića iz Juventusa, Sehića, Kikanovića, pa da Mešinović i Salčin igraju od početka, bila bi to več solidna generacija po meni čak i dobra....uglavnom do Starčevića je koji uskoro dobiva nogitis, a dolazi još gori...
Haris
Nije to jedini nacin, moze se ih pozvati za u21 (kvalifikacije) pa si ih osigurao makar nekoliko godina, ako jedan igrac igra za jednu u21 tokom kvalifikacije nemoze za drugu. Oni bi onda samo mogli igrati za a-rep hrvatska i srbije trenutno.Karambeu je napisao/la: ↑08 okt 2021, 22:17Mozda jest glupo ali za sad jedini nacin da zadrzimo Kahvica i Cuica je da ih se pozove odmah za neko od narednih okupljanja A tima (ne mislim na ove kvalifikacije), mada i to ne bi iskljucio, pa ih u neke dvije utakmice uvedi po minut...
Na isti nacin smo mi mogli reservisat Alijagica ako bi ga pozvali za u21 kvalifikacije u junu, on bi samo imao pravo da igra za Cesku a-rep, i toga trenutno nije ni blizu.
- ASD
- Kontakt:
Čuić je klasa za Alijagića.
On je naumio da igra za Češku i ništa ga ne bi spriječilo.
Nisi mogao jer on ta pravila savršeno dobro razumije da bi ga uzeo na foru.Nedo je napisao/la: ↑09 okt 2021, 08:04
Nije to jedini nacin, moze se ih pozvati za u21 (kvalifikacije) pa si ih osigurao makar nekoliko godina, ako jedan igrac igra za jednu u21 tokom kvalifikacije nemoze za drugu. Oni bi onda samo mogli igrati za a-rep hrvatska i srbije trenutno.
Na isti nacin smo mi mogli reservisat Alijagica ako bi ga pozvali za u21 kvalifikacije u junu, on bi samo imao pravo da igra za Cesku a-rep, i toga trenutno nije ni blizu.
On je naumio da igra za Češku i ništa ga ne bi spriječilo.
Filip Cuic je odrasto na hljebu Amara Osima i FK Zeljeznicar, valjda ce imati razumijevanja.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], General505, greenwood, IgmanskiVukovi, KockarVicin007, Pensioner26, Vaya i 38 gostiju.