SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Aerials » 08 okt 2021, 22:25

Sve je kako vi kažete. :thumbup:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 08 okt 2021, 22:28

Clan 3b.

Banovani igraci nemaju pravo ucestovati u SportSport.ba ligi cak i kada promjene nick.Ako se to desi taj igrac se smatra novim igracem i ravnopravan je sa svim novim igracima.Izuzetak od ovoga pravila su igraci koima administaracija sajta dozvoli promjenu nihca ( ako pri tome ostane isti broj postova).
Clan 3d.

U slucaju krsenja pravila iz Clana 3b Savez ima pravo da odmah izbaci tog igraca iz tima.
Ako je tog igraca doveo njegov tim (kapiten) zamjena je moguca tek nakon jednog kola od izbacivanja banovanog igraca.
Ukoliko je takav igrac izabran od strane Saveza, tim (kapiten) ima pravo da odmah zamjeni tog igraca.
Igrac KSG iz tima Backspace United i igrac Hilton30 se izbacuju iz lige zbog clana 3b.
Zamjene je moguce napraviti od 8. kola.

harden
Kontakt:

Re: 2.liga 7.kolo FK Pjetlovi - FC Grizzlies

Post Postao/la harden » 08 okt 2021, 22:29

defender je napisao/la:
08 okt 2021, 21:16
cekaj, dva moderatora nemaju pojma ko je user ksg a mi treba znati?

ako user ima 3 mjeseca staza na forumu moze se prijaviti za ligu jedino ako admin ili moderatori jave da je neko user koji je nekad bio banovan pa da se reaguje
Kako to moderatori trebaju znati identitet nekoga?

Na osnovu cega da znam da je to isti lik ili nije?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 08 okt 2021, 22:34

KSG nije Sarmelino, šta vam je ba?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 okt 2021, 22:34

Mogu i ja sad rec defender je analiticar koji je davno banovan
De sad se sam izbaci iz lige
Isti qrac

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 08 okt 2021, 22:35

Bojkoks i Justin su ista osoba u istom timu, a o tome se šuti

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: 2.liga 7.kolo FK Pjetlovi - FC Grizzlies

Post Postao/la defender » 08 okt 2021, 22:37

harden je napisao/la:
08 okt 2021, 22:29
defender je napisao/la:
08 okt 2021, 21:16
cekaj, dva moderatora nemaju pojma ko je user ksg a mi treba znati?

ako user ima 3 mjeseca staza na forumu moze se prijaviti za ligu jedino ako admin ili moderatori jave da je neko user koji je nekad bio banovan pa da se reaguje
Kako to moderatori trebaju znati identitet nekoga?

Na osnovu cega da znam da je to isti lik ili nije?
Ne znam, sto se onda prebacuje krivica na clanove saveza koji jos manje imaju sanse saznati nesto?
Pored milion obaveza jos moramo se igrati detektiva a desetak moderatora sigurno provode sate po forumu i na drugim temama a nemaju pojma ko je ko?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 08 okt 2021, 22:39

Marsal je napisao/la:
08 okt 2021, 22:34
KSG nije Sarmelino, šta vam je ba?
MElloo je napisao/la:
08 okt 2021, 22:34
Mogu i ja sad rec defender je analiticar koji je davno banovan
De sad se sam izbaci iz lige
Isti qrac
Admin je potvrdio i kraj price.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 08 okt 2021, 22:45

Reklo bi se da afera drma ligu. Prije svega reci cu ako niste znali ligu je vodio korisnik 123456 koji se aktivirao 2009 godine, ligu vec tri sezone vode tri korisnika koji su aktivni od 2008godine, sigurno nemamo tri bana za 39godina koliko zajedno imamo na forumu. Cilj nas trojice u savezu bila je masovnost, aktivnost igraca. Dvije sezone smo bili na 98% ove sezone na nekih 90%. U zadnje vrijeme desilo se par igraca koji su te privilegije koristili, admin je potvrdio da je korisnik hilton30 stari korisnik Goretzka koji je vise puta kaznjava na forumu te kao takav krsi pravila igre i danas je izbacen. Sto se tice korisnika KSG admin je potvrdio sumnje i igrac ce biti izbacen. Molim ostale igrace da se pridrzavaju pravila foruma, jer ćete tako olaksat rad saveza i naravno ako ubuduće imali odredjene sumnje da iste podijelite sa savezom. Ekipe koje su ostale bez igraca molim da prihvate odluku saveza i u sto kracem vremenu pronadju adekvatne zamjene.
Max Allegri

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 okt 2021, 22:46

Ja za te njihove loše odnose nemam pojma, sad od tebe čujem. Sve i da imam, nije moja stvar.
Iz principa ovo radim, ne mogu dozvoliti da neko ko je dokazano varao na ovom ponovo ima pristup svemu k'o da se ništa nije desilo.
Sarma k'o Sarma mi ne smeta sekunde, ništa ja protiv njega nemam, al' ovdje, na ovom pdfu, mu stvarno više nije mjesto. Ljudi mu pustili da vodi sve, dali mu neku odgovornost, i on prokockao.
Za ove prethodno banovane, ne vidim problem da igraju ako nisu ovdje ban zaradili.
FKBilder je napisao/la:
08 okt 2021, 22:44
U cemu je sada ustvari problem
Banovan lik jer je u ligi dok je bio na vodećim funkcijama varao, mijenjao sebi i ko zna kome rezultate. Sad ponovo pušten da igra. To je sve.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 09 okt 2021, 01:49

Eto super je onda da igramo sa dva igraca opet, i to sada dva **** kola igrati sa dva igraca zbog tamo nekog nebitnog pravila. Nema smisla da vise igramo ovu sezonu do kraja!
Sranje zivo. Sta sam ja sada kriv ako sam doveo igraca, odakle sam ja mogao znati da je to ista osoba?

Ponistite onda sve nase rezultate otkako je KSG bio u ekipi, jedino tako ce biti regularno po pravilima!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 okt 2021, 02:09

Sheyi je napisao/la:
09 okt 2021, 01:49
Eto super je onda da igramo sa dva igraca opet, i to sada dva **** kola igrati sa dva igraca zbog tamo nekog nebitnog pravila. Nema smisla da vise igramo ovu sezonu do kraja!
Sranje zivo. Sta sam ja sada kriv ako sam doveo igraca, odakle sam ja mogao znati da je to ista osoba?

Ponistite onda sve nase rezultate otkako je KSG bio u ekipi, jedino tako ce biti regularno po pravilima!
Ja sam za to da obojica napustimo ligu jer ovo više stvarno nema smisla šta nam se radi.

Eto vam pa nek vam Aerials igra.

Momak mi se javi na pp, pita može li igrat, kaže da nije banovan nikad i ja mu dopustim šta ću drugo.

Sad on ispade Sarmelino. Pa ja nikad tom liku ne bi dao da igra ligu, nisam sa njim uopšte nikad bio u dobrim odnosima.

Ovo je postalo fakat bezveze, nema nikakve veze s ligom ni koji qrc a vedri i oblači ovdje. Drži se svog reona za koji jesi dobila mod i ne kaki gdje ti nije mjesto.

Kapitenu šta da radimo? Bilo bi mi žao tek tako napustiti Backspace ali ovo više stvarno nema smisla.

Pa trenutno ja znam najmanje 5 banovanih igrača koji igraju u drugim timovima, a zna i ona ali eto smeta joj samo jedan za kojeg uopšte nema nikakvog, baš nikakvog dokaza.

Lakrdija.

I onda se ismijavamo Vici. On je moralna vertikala za ovo što se ovdje dešava.

Čast jedino Mig_Migu

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 09 okt 2021, 05:54

Marsal je napisao/la:
09 okt 2021, 02:09
Sheyi je napisao/la:
09 okt 2021, 01:49

Ja sam za to da obojica napustimo ligu jer ovo više stvarno nema smisla šta nam se radi.

Eto vam pa nek vam Aerials igra.

Momak mi se javi na pp, pita može li igrat, kaže da nije banovan nikad i ja mu dopustim šta ću drugo.

Sad on ispade Sarmelino. Pa ja nikad tom liku ne bi dao da igra ligu, nisam sa njim uopšte nikad bio u dobrim odnosima.

Ovo je postalo fakat bezveze, nema nikakve veze s ligom ni koji qrc a vedri i oblači ovdje. Drži se svog reona za koji jesi dobila mod i ne kaki gdje ti nije mjesto.

Kapitenu šta da radimo? Bilo bi mi žao tek tako napustiti Backspace ali ovo više stvarno nema smisla.

Pa trenutno ja znam najmanje 5 banovanih igrača koji igraju u drugim timovima, a zna i ona ali eto smeta joj samo jedan za kojeg uopšte nema nikakvog, baš nikakvog dokaza.

Lakrdija.

I onda se ismijavamo Vici. On je moralna vertikala za ovo što se ovdje dešava.

Čast jedino Mig_Migu
Jedna jedina zena na forumu i cijeli forum zavije u crno.

Sad znas kako je nama ozenjenima :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 okt 2021, 09:02

Pa admin vam je potvrdio da je to on, nije ništa rekla-kazala. Nisam vam ja kriva što opažam neke stvari dobro dok vama iste prođu ispod radara.
Nek' banovani igraju, al' on ne može. Ako će neko baš tjerati mak na konac i nikome ne dozvoliti, znam i ja nekoliko banovanih koji igraju, pa de onda da se sve čisti, al' što tjerati te ljude kad su ovdje bili skroz korektni?
Što se tiče dovođenja novog igrača, treba ovo pravilo promijenit, evo baš iz ovog razloga. Ne mogu svi znati da li je to neki bivši banovani forumaš. Izbaciš čovjeka i to je to, mogu odmah ubaciti novog.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 09 okt 2021, 10:17

Admin ako je potvrdio onda neka ga i banuje, nas nek ne petlja u te stvari, kad nam bude dovodio igrace, reklamirao na glavnoj stranici, mrdnuo prstom u ovih 13 godina onda cemo gledati sta ko kaze, ovako bez dokaza nema sanse.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 okt 2021, 10:46

deyo je napisao/la:
09 okt 2021, 10:17
Admin ako je potvrdio onda neka ga i banuje, nas nek ne petlja u te stvari, kad nam bude dovodio igrace, reklamirao na glavnoj stranici, mrdnuo prstom u ovih 13 godina onda cemo gledati sta ko kaze, ovako bez dokaza nema sanse.
Može li opet stavit prognozu jer mu je izbrisana i prognoza.

Aerials dobro zna (jer me poznaje privatno i jer smo razgovarali) da ja uopšte nisam nikad bio buddy sa Sarmelom i da me njegov humor nikad nije doticao.

Zar bi ja takvog lika stavio da igra, a izbacio Nermina sa kojim igram godinama. Još sam imao pass od Nerminovog acca i mogao sam igrat da niko ne skonta što bi tek bilo neregularno.

Znači pokušavam ispast fer plej i vidi ovo.

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 09 okt 2021, 11:32

Nece moci drug, ovo je ocito stvar visih obavjestajnih krugova u koje ja ne spadam, malo me iznenadila akcija SIPE, bilesi Admin ih je upratio, vidi ti sa Aerials da predje kod tebe kao nadoknadu za gubitak igraca.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 okt 2021, 11:49

Meni je fakat žao što je baš Maršal ovdje oštećen, al' šta sad da se radi. Nije čovjek ni razmišljao da se ovakvo šta može desiti, mada, nije da nisam odmah napisala ko je u pitanju, čim ste ga ubacili u ligu.
Evo ako će se računati, tipovat ću ja ovo kolo za njih, dok se ne nađe zamjena, a ako bude pogodaka upišite kapitenu ekipe. :)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 okt 2021, 11:54

Aerials je napisao/la:
09 okt 2021, 11:49
Meni je fakat žao što je baš Maršal ovdje oštećen, al' šta sad da se radi. Nije čovjek ni razmišljao da se ovakvo šta može desiti, mada, nije da nisam odmah napisala ko je u pitanju, čim ste ga ubacili u ligu.
Evo ako će se računati, tipovat ću ja ovo kolo za njih, dok se ne nađe zamjena, a ako bude pogodaka upišite kapitenu ekipe. :)
Ne se.ri
Max Allegri

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 09 okt 2021, 12:02

Može li neko odobriti da FRANK RIBERY tipuje?

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.