Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Džeko pijan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Gledaj Demirovica

- TheTruth34
- Kontakt:
Pogodi ga Gojak, opusteno imao je samo 10 udaraca, jos 5,6 I zabit ce babuka.
- Shategabri
- Kontakt:
Slažem se, puno bolja realizacija kad su veliki protivici u pitanju.firefirefirely je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:35Slazem se ja s tobom, nas najbolji igrac definitivnoShategabri je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:33I opet sasvim dobra utakmica naših, ovo s dva napadača pun pogodak, Miro ih odvalio, Smajo odlična realizacija, nazad smo dobro zatvorili.
Edin svakako prva zvijezda ekipe, dosta nosi ekipu na leđima, malo nema ni sreće da i gol da.samo bode oci ovako u ovim "manjim" utakmicama nedostatak motiva, sta li je vec u pitanju .. mora shvatiti da on i jeste klasa za ovakve repke, ali da mu ostatak tima definitivno nije dva koplja iznad njih pa da cemo mi to rutinski rjesavati sve..
Koševo Zapad
Sad sam siguran da ce zabiti 2 Ukrajini zbog ovih promasaja
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Yebo ovu citavu reprezentaciju, zajedno sa savezom. Dabogda im se niko ne odazvao na pozive, trude se da je sjebu. Cuj 66 ljudi u kazahstan ide, pa jbt zivot sta je to.Da li je propust Fudbalskog saveza BiH što pojedini igrači nisu otputovali na izuzetno bitan meč u Kazahstanu?
- Ne znam šta da kažem, možda da je traženo 30 viza bilo bi lakše, 66 osoba putuje na utakmicu, ja ne znam da li smo mi Brazil, Španija, Njemačka da putujemo na utakmicu sa toliko ljudi? Tridesetak, trideset pet ljudi bi trebalo putovati, ne znam zašto još trideset ljudi ide sa ekipom iako je korona. Ja bih volio da novinari traže listu putnika koji su išli u Kazahstan - rekao je Topić, koji vjeruje u pobjedu BiH u Nur Sultanu.
Da li ste zadovoljni radom novog predjsednika FSBiH Vice Zeljkovića?
- Prije nego je preuzeo funkciju, već je prijetio riječima tadašnjem predsjedniku sudijske organizacije (Komitet za sudije i suđenje), da će ga smijeniti i smijenio ga je. Onda je u aferi u vezi s Begovićem vrijeđao i prijetio Barbarezu, kojem je rekao da u narednih osam godina neće biti selektor. Odabir savjetnika koji prima 30.000 KM (Faktor je o tome pisao). Poslije utakmice Velež - Borac predsjednik Saveza direktno prijeti klubu da će biti kažnjeni i prijeti predsjedniku Veleža. To nije stil i ponašanje predsjednika Saveza. Čuo sam da ga policija prati, da ga odvoze i dovoze, ne znam koga se boji.
O kupovini mjesta u reprezentaciji BiH?
- Ja sam iskren i direktan, uvijek kažem šta mislim. Kada sam to čuo i od Bolića, šokirao sam se. Kovačević koji je top golman nije pozvan, razlog za tri pozvana golmana je harmonija među njima, pa nisu bračni par. Treba da igraju oni koji zaslužuju. Sve mi je to čudno.
Topić je prokomentarisao i priče o nepotizmu u Savezu.
- Familija se zapošljava, tu su ljudi sa aferama, suđenjima, sinovi od nekog funkcionera da budu treneri u reprezentacijama, to ima samo u BiH. Uopće se ne gleda stručnost, dokle god bude tako, nećemo izaći iz ovog. Dokle god gledamo nacionalni ključ - zaključio je Topić.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Džeko ubjedljivo najbolji na terenu (uz Stevanovića i Prevljaka), kreće se sjajno, uvijek je oko lopte, odvlači po dvojicu, bez njega bi imali jedan bod 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ma dzekson je prespreman, mada se i ja slazem da je trebao izaci zadnjih 15 min malo se sacuvat za tekmu koja je za 3 dana
Pjanke prinče, ne vracaj se Šerifa ti.... Neka te odmaraj
- anonymousHD
- Kontakt:
Hajde klocu, treba mu gol, treba zbog samopouzdanja. Dobro igra, ali mu se ne da
-
- Kontakt:
Adis citavu utakmicu " opasno je, opasan centarsut "
- svrakino1921
- Kontakt:
IBRAHIM SEHIC
AMIR HADZIAHMETOVIC
MIROSLAV STEVANOVIC
AMER GOJAK
EDIN DZEKO
GOLEM SI ZELJO
AMIR HADZIAHMETOVIC
MIROSLAV STEVANOVIC
AMER GOJAK
EDIN DZEKO
GOLEM SI ZELJO
- Shategabri
- Kontakt:
Što će reći selektori sa foruma - nula bodova.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Sve na stranu, ali ne znam čime je Gojak zaslužio ovih 90 minuta
Sta ste se povukli koji ****!
Popij terapiju imbecilu.svrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:41IBRAHIM SEHIC
AMIR HADZIAHMETOVIC
MIROSLAV STEVANOVIC
AMER GOJAK
EDIN DZEKO
GOLEM SI ZELJO
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- RollingPaper
- Kontakt:
A otkud sad Stevanović vaš hljebatisvrakino1921 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:41IBRAHIM SEHIC
AMIR HADZIAHMETOVIC
MIROSLAV STEVANOVIC
AMER GOJAK
EDIN DZEKO
GOLEM SI ZELJO

Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 09 okt 2021, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nema ko uci.bavarian_bk je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:41Sve na stranu, ali ne znam čime je Gojak zaslužio ovih 90 minuta
Da je Petev pozvao Vrancica ne bi bilo tako. A ja.
Odbrana beton