Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Kada ne igra propalitet Pjanic pobjeda je zagarantovana
Ja se nadam da će Nalic i Prcic igrati pored Cimirota i Gojaka obadvoje loši
Pa pozvao ga je I onda se povrijedio I nije mogao doci.TheChief je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:45Nema ko uci.bavarian_bk je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:41Sve na stranu, ali ne znam čime je Gojak zaslužio ovih 90 minuta
Da je Petev pozvao Vrancica ne bi bilo tako. A ja.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Cuj ovog brata na Novoj, kaze dobro vece i bilo je dobro vece 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Debili, vidiš i sam ko prvi pokreće tu temu, paćenici, kompleksi manje vrijednostiShategabri je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:57Koji vam je q sa tom pričom bordo-plavi na temi reprezentacije?BlueSuperGiant je napisao/la: ↑09 okt 2021, 16:54Odlicna utakmica. Pitarska **** standardno najlosija.
Pa vi nećete narednih 10 godina izbaciti igrača za reprezentaciju, nešto se kofrčite.
Jbt kakve veze imaju Željo Sarajevo kad repka igra, radujem se svakom golu, dobrom potezu ko god bio u pitanju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sto moze i ovaj Nalic baljezgati jbt
- Shategabri
- Kontakt:
Pa fino je rekao ovo za, Edina i Smaju.
Koševo Zapad
Ma jest brate ali ovo kritikovanje kako smo izlazili sa Ahmethodzicem i Civicem previsoko, bjezi ba, pa utakmica u kojoj moras ici na sve ili nista naravno da ces rizikovati...doduse, mora nesto pricati

- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav je expert fudbala Rusmir Cviko
Svaka cast
Svaka cast
- Shategabri
- Kontakt:
Pa znaš ga, demagogdenimb je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:06Ma jest brate ali ovo kritikovanje kako smo izlazili sa Ahmethodzicem i Civicem previsoko, bjezi ba, pa utakmica u kojoj moras ici na sve ili nista naravno da ces rizikovati...doduse, mora nesto pricati![]()

Za nešto više i nije.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Kako mi ove antitalente nismo mogli dobiti kući, to nikome nije jasno.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
Ibrahim Sehic jedini razlog.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:12Pa podrepi se takva utakmica, rasula ih je i Ukrajina koja je jača od nas kao rižu u oba meča, pa je osvojila samo dva boda protiv njih.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ja ne volim tovariti pojedince, jer se onda možemo natovariti i na Džeku, i na Demirovića koji su promašili zicere itd. Ali slažem se da je Šehić napravio katastrofalne greške.Maestro je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:14Ibrahim Sehic jedini razlog.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:12Pa podrepi se takva utakmica, rasula ih je i Ukrajina koja je jača od nas kao rižu u oba meča, pa je osvojila samo dva boda protiv njih.
Isto tako, i Ahmedhodžić je večeras imao katastrofalnu grešku kad je dodao protivniku direktno u noge loptu, sreća pa su se smotali i promašili. Da je promašio, možda bi neko sjedio i pisao da nas je sj.ebao. A realnost je da je strašna klasa, nevjerovatan igrač.
Naravno greske se desavaju svakome. Ali brate u cetri dana dva puta zasere na isti nacin. Peterac je golmanov i tu price nema. A ovdje ni drugi gol ovi amatercina kazahstanski i ne spominjemo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:17Ja ne volim tovariti pojedince, jer se onda možemo natovariti i na Džeku, i na Demirovića koji su promašili zicere itd. Ali slažem se da je Šehić napravio katastrofalne greške.Maestro je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:14Ibrahim Sehic jedini razlog.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑09 okt 2021, 17:12
Pa podrepi se takva utakmica, rasula ih je i Ukrajina koja je jača od nas kao rižu u oba meča, pa je osvojila samo dva boda protiv njih.
Isto tako, i Ahmedhodžić je večeras imao katastrofalnu grešku kad je dodao protivniku direktno u noge loptu, sreća pa su se smotali i promašili. Da je promašio, možda bi neko sjedio i pisao da nas je sj.ebao. A realnost je da je strašna klasa, nevjerovatan igrač.
Ovu danas nisam stigao pogledati samo golove pogledao sad.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Al koliko se dzeki nije dalo uputio je brat bratu 15 suteva u ove dvije tekme plus 5 zicera
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo dali posao ni ovom lijevo sto sjedi od Rusmira
Svi hoce na nasu klupu
GOLEM SI ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.