Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Samo 5minuta u Zenici sto nismo sacuvali loptu protiv ovih Cecena i sad nam nikakva matematika ne bi trebala...Samo 5minuta da su se valjali po terenu
Moram podsjetiti one koji govore da i nije tako strasno, mi smo za EURO 2020 dobili S. Irsku i Slovacku u barazu i to smo uspjeli sje.bati.
Zato kazem da je stari sistem malo laksi jer si imao popravni, ovako ako ti nije dan (sto nama obicno ne bude) kiks u jednoj utakmici te kosta plasmana.

Ta priča o tome da smo izgubili nešto protiv Kazahstana kod kuće i da nas to sada košta u konačnom raspletu grupe je glupa.
Istu priču može pričati Ukrajina npr. I oni sigurno kažu da su im Kazahstanci ukrali najmanje 2 boda (golom u 96. minuti). Realno, ukrali su im 4 boda jer su ih Ukrajnici trebali dobiti i kod kuće.
Svako ima bodova tačno onoliko koliko je zaslužio.
Istu priču može pričati Ukrajina npr. I oni sigurno kažu da su im Kazahstanci ukrali najmanje 2 boda (golom u 96. minuti). Realno, ukrali su im 4 boda jer su ih Ukrajnici trebali dobiti i kod kuće.
Svako ima bodova tačno onoliko koliko je zaslužio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hajde Pukki Allahati
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tesko ce biti Ukrajinu dobiti jer oni iskoristavaju sanse i brzi su ,a mi smo sve imali u svojim rukama vodili smo
2 1 i primis ga u 95toj ....
Ima Hadzikadunica i Prcica koje bi mogao mozda ubaciti da smanji propuh
2 1 i primis ga u 95toj ....
Ima Hadzikadunica i Prcica koje bi mogao mozda ubaciti da smanji propuh
- feniksptica
- Kontakt:
Nestali dijasporci s teme. Jadno, zamisli doc pisat i srat samo poslije poraza
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Finci grozni. Samo Pukki i odbrana. Ako prodje sta na kontru prodje... Realno gledano malo bolja ekipa od Borata, ali imaju dosta srece zadnja dva ciklusa.
Dobro bi bilo da neko od Ukrajinaca dobije još jedan karton. Ima ih par s 1 kartonom, među njima i Yarmolenko
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kako Ukrajinci igraju ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Auuu sta promasi
Ccc, nevjerovatno sta nisu pretvorili u gol Finci.
Bit ce gusto bit ce 2:2 ajmo bijeli.
Bit ce gusto bit ce 2:2 ajmo bijeli.
-
- Kontakt:
Lokalno, globalno. Ko mu mater ...MoodyHank je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:03Znaš li za šta su ove kvalifikacije uopšte?Swanfilter je napisao/la: ↑09 okt 2021, 18:35Fazon bi bio da ovi Ukr sa ovoliko remija prođu na Euro i tamo naprave isto sto i Grci ...![]()

Fincima visi baraz
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako jadna reprezentacija. Treba ih ispratiti sa jedno 3 razlike u Zenici.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Dobra igra danas,mogli smo i puno vise od 2 zabiti,nismo imali srece danas(posebno Dzeko).Uglavnom,vecinom igrali koliko nam treba za 3 boda,nadam se da su ostavili nesto i za Ukrajince
Ne valja nam ovo sto je Ukrajina dobila Finsku,iskren da budem prizeljkivao sam X najvise ili eto i pobjeda Finske ne bi bila losa ali ovo ne valja nama.Finska poslije ove utakmice otpisana.Ukrajini mora se iz 2 utakmice bar 2 boda uzeti tj.ne smijemo izgubiti i Finsku moramo dobiti kuci.To bi i matematicki bilo dovoljno za 2.mjesto,ali ako nas Ukrajina dobije u utorak to je prakticno zavrsena prica.
Nije ova Ukrajina cemu,moze se sa njima igrati,namucili smo mi ne tako davno i puno jace.

Ne valja nam ovo sto je Ukrajina dobila Finsku,iskren da budem prizeljkivao sam X najvise ili eto i pobjeda Finske ne bi bila losa ali ovo ne valja nama.Finska poslije ove utakmice otpisana.Ukrajini mora se iz 2 utakmice bar 2 boda uzeti tj.ne smijemo izgubiti i Finsku moramo dobiti kuci.To bi i matematicki bilo dovoljno za 2.mjesto,ali ako nas Ukrajina dobije u utorak to je prakticno zavrsena prica.
Nije ova Ukrajina cemu,moze se sa njima igrati,namucili smo mi ne tako davno i puno jace.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 okt 2021, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Finska i Kipar samo Bosnu i Hercegovinu uspjevaju iznenaditi.
Lmao ljudi dobili Francuze
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bas suprotno mi i u slucaju poraza smo drugi ako pobjedimo Finsku i Ukrajinu na domacem terenu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:48Dobra igra danas,mogli smo i puno vise od 2 zabiti,nismo imali srece danas(posebno Dzeko).Uglavnom,vecinom igrali koliko nam treba za 3 boda,nadam se da su ostavili nesto i za Ukrajince![]()
Ne valja nam ovo sto je Ukrajina dobila Finsku,iskren da budem prizeljkivao sam X najvise ili eto i pobjeda Finske ne bi bila losa ali ovo ne valja nama.Finska poslije ove utakmice otpisana.Ukrajini mora se iz 2 utakmice bar 2 boda uzeri tj.ne smijes izgubiti i Finsku moramo dobiti kuci.To bi i matematicki bilo dovoljno za 2.mjesto,ali ako nas Ukrajina dobije u utorak to je prakticno zavrsena prica.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Da, ali kada si nekvalitetniji od protivnika (a mi trenutno jesmo od makar 80% potencijalnih u baražu), više ti odgovara da igraš jednu utakmicu.Hare1902 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 19:13Moram podsjetiti one koji govore da i nije tako strasno, mi smo za EURO 2020 dobili S. Irsku i Slovacku u barazu i to smo uspjeli sje.bati.Zato kazem da je stari sistem malo laksi jer si imao popravni, ovako ako ti nije dan (sto nama obicno ne bude) kiks u jednoj utakmici te kosta plasmana.
"We need to suffer. And we need to fight."
ovaj finski aleale podsjeća na napolitance
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 9 gostiju.