Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Počinju ponovo kalkulisanja i euforija.
Da je sreće da odemo u baraž, da ne bude ponovo hladan tuš.
Da je sreće da odemo u baraž, da ne bude ponovo hladan tuš.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Uzimamo Ukrajince bez problema.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pritisak je na Ukrajini, oni moraju da dobiju obe protiv nas jer je to sve sto imaju, mi sada mozemo i izgubiti u Ukrajini ali da pobjedimo obe u Zenici. Ako budemo pametni i iskoristimo hladne glave taj pritisak mi vec nakon Finske u Zenici mozemo biti u barazu. Samo i mi smo ko travnicki golubovi prevrtaci. Jednu utakmicu dobro odigramo, drugu lose.
Treba protiv Ukrajine 100% ici bez kalkulisanja i samo na pobjedu. Pa poslije onda ganjati kombinacije.
Treba protiv Ukrajine 100% ici bez kalkulisanja i samo na pobjedu. Pa poslije onda ganjati kombinacije.
Svi znamo da će nas poraz u narednoj utakmici 90% izbaciti. Nećemo se praviti naivni, kao da ne znamo nas. Nema teorije da mi možemo dobiti Fince i Ukrajince u 5 dana. Pogotovo nema šanse jer bi nam obe utakmice bile must win.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Čim smo mi "u igri" i imamo neke šanse za plasman ili baraž, to sjebemo. Ne znam kako, zašto, ali iskustva iz prošlosti su takva s reprezentacijom.
Volio bih da griješim i da gledam Džeku na još jednom prvenstvu, kao šlag na kraju fine igračke karijere u reprezentaciji.
Da protiv Ukrajine vidimo staloženost u igri koju je ekipa pokazala pod vodstvom Bugarina, još od samog starta.
Iskreno, lijepo izgledaju na terenu većinu vremena, i zna se ko šta radi, iako igrački i nismo nešto u poređenju sa zlatnom generacijom. Djeluje kao da su taktičke pripreme na puno ozbiljnijem nivou u odnosu na Baždarević/Prosinečki/Bajević eru.
Volio bih da griješim i da gledam Džeku na još jednom prvenstvu, kao šlag na kraju fine igračke karijere u reprezentaciji.
Da protiv Ukrajine vidimo staloženost u igri koju je ekipa pokazala pod vodstvom Bugarina, još od samog starta.
Iskreno, lijepo izgledaju na terenu većinu vremena, i zna se ko šta radi, iako igrački i nismo nešto u poređenju sa zlatnom generacijom. Djeluje kao da su taktičke pripreme na puno ozbiljnijem nivou u odnosu na Baždarević/Prosinečki/Bajević eru.
Dolaze na naplatu izgubljeni poeni iz Zenice protiv Kazahstana.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Uvijek smo bili najbolji kada se nista nije ocekivalo. Danas isto ...
Vi idalje ne kontate sistem baraza za SP, i da prodjemo nema teorije za plasman, al bitni su nam dobri rezultati da ne budemo u zadnjem sesiru.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trebamo 2 pobjede u 3 utakmice. Da vidimo ko ce nam biti kriv ako ne uspijemo, nadam se samo mi. Idemo Zmajevii!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Pa i ako ne odes na SP mislim trebao bi imati bolje sanse radi sesira za iduce kvalifikacije.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Moze li neko samo pojasniti sistem ovog baraza?Samo ono osnovno,nije mi bas jasno ovo?
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 okt 2021, 20:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ukrajini je ova utakmica u utorak najvaznija u kvalifikacijama. U dobroj formi kuci docekujes glavnog konkurenta za drugo mjesto i baraz.
100% ce izaci sa najjacim sastavom i ici na pobjedu.
Mi apsolutno ne smijemo izgubiti u utorak. To bi bio game-over za nas.
100% ce izaci sa najjacim sastavom i ici na pobjedu.
Mi apsolutno ne smijemo izgubiti u utorak. To bi bio game-over za nas.
Oni moraju ići na pobjedu, nema kalkulisanja. Sa dva remija protiv nas ispadaju, odnosno zavise od nas i Finaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dva iksa s Ukrajinom i pobjeda protiv Finaca
3 boda s Ukrajinom i pobjeda protiv Finaca
I drugi smo. Tesko da se idealniji zavrsetak kvalifikacija moga ocekivati.
3 boda s Ukrajinom i pobjeda protiv Finaca
I drugi smo. Tesko da se idealniji zavrsetak kvalifikacija moga ocekivati.
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 09 okt 2021, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Samo prvoplasirani iz te 3 grupe idu na svjetsko?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
naša grupa je daleko najlošija u ovim kvalifikacijama, tu više nema dileme
Ne, neće. U polufinalu će igrati 12 repki(6 prolazi 6 ispada). U finalu od tih 6 repki 3 ide na SP.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast