Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Sveti
-
Kontakt:
Raonffa je napisao/la: ↑10 okt 2021, 00:11
Ma neće ga brate uzeti Barca ali čovjek radi stvarno dobar posao, ne znači to da je on vrhunski trener koliko znači da su nam prošli selektori bili prilično tvrdoglavi.
Pa yebote tri-četiri selektora za 5-6 godina nisu uspjeli skontati da mi nemamo krila da igramo 433 ili 4231, sva filozofija je bila da staviš 352 formaciju, Kolašinca i Višću (igrače prostora) staviš na bočne pozicije i to je to. Petev eto nema Višću, ali ima Stevanovića, Sušića, Jusufa, Cipetića, i onako deset godina tražimo desnog vanjskog kojeg nemamo još od Mujdže, čovjek pokušava napraviti nešto sa onim što ima na raspolaganju.
Stopera smo uvijek imali, Spaha, Bičakčić, Zukanović, Šunjić, Đumić, Memišević (u nekom ranijem vaktu), danas su to Anel, Denis, Saničanin, Kovačević. Od svih njih si uvijek mogao sastaviti trojicu da ti igraju i to bi djelovalo solidno kakvu kod kombinaciju da pošalješ na teren.
Ništa radikalno Petev nije uradio, mislim jeste radikalno u odnosu na prethodnike, ali suštinski čovjek izvlači maksimum od rostera u datom trenutku, što njegovi prethodnici skoro po pravilu nikada nisu radili.
Ovo je poenta svega. Hljeptejebo prije kad vidim 442 4231 433 sa viscom i gojakom ili krunicem na krilima dodje mi da nazovem agencije gdje su ovi dobili pro licence da im yebem mater.
Nevjerovatno kakve su sve neznalice sjedile na klupi bh
naprijed rejal
-
ReX
-
Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑09 okt 2021, 22:49
ReX je napisao/la: ↑09 okt 2021, 14:09
zgembo89 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 14:01
Dosao je kad je rasulo sa igracima sa navijacima.prije njega susic bazdarevic prosinecki bajevic svi su unistili atmosferu igru on pokusava da napravi da licimo na nesto..dvije godine mi nemamo pobjede a 5godina nemamo igre
Bas si Zgembo.
Nema te
Poso, kuca, projekti sa strane... Znas kako kazu da dijasporce vrli forumasi. Nije lahko. Zayebano druze. Sta ces..

@igrajlopte 🐦
-
Arvid
-
Kontakt:
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 okt 2021, 21:47
Mister Ivaylo Petev!
Šta ti dođe Hotić života ti?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
h1a2s3o4
-
Kontakt:
Arvid je napisao/la: ↑10 okt 2021, 12:10
Mister Ivaylo Petev!
Univerzalni forumski argument kad nema pametnijeg.
Sta Ziljkic dođe Petevu ?
Protiv sam menađerskih igraca i poziva radi merhameta. Oko treceg golmana je bezveze raspravljati se, ali oko igaca prema naprijed svakako vrijedi se raspravljati. Vidjeli smo u prvoj utakmici protiv Kazahstana koliko je bitna klupa. Logikom pojedinaca u neka doba bi bilo da je Ziljkic prije Menala.
Ziljkic nikad u zivotu nece biti bolji od Hotica. Svi znamo zasto je tu.
Argument da nece svakako igrati je bijedan. Pa zasto je onda pozivan? Tom logikom mogao ga je i izostaviti.

-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 10 okt 2021, 13:00
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑10 okt 2021, 12:40
Arvid je napisao/la: ↑10 okt 2021, 12:10
Mister Ivaylo Petev!
Univerzalni forumski argument kad nema pametnijeg.
Sta Ziljkic dođe Petevu ?
Protiv sam menađerskih igraca i poziva radi merhameta. Oko treceg golmana je bezveze raspravljati se, ali oko igaca prema naprijed svakako vrijedi se raspravljati. Vidjeli smo u prvoj utakmici protiv Kazahstana koliko je bitna klupa. Logikom pojedinaca u neka doba bi bilo da je Ziljkic prije Menala.
Ziljkic nikad u zivotu nece biti bolji od Hotica. Svi znamo zasto je tu.
Argument da nece svakako igrati je bijedan. Pa zasto je onda pozivan? Tom logikom mogao ga je i izostaviti.
Pazi jednu stvar. Dino Hotić trenutno nije u formi kakva ga je prodala u Belgiju. Almedin Ziljkić je otprilike u sličnoj formi u kakvoj je bio Dino kad je napravio transfer.
Dakle, igrači su sličnog potencijala i kvaliteta, i argument da je ovaj prekucao ligu koju Ziljkić tek prekucava i ne pije baš vode. I nije da branim Ziljkića a kritikujem Hotića, odnosno da branim poziv Ziljkiću. Obojica su bezveze igrači koji se neće naigrati. Ali poenta je da igrač u manjem klubu može dostići solidniji nivo nego u većem, odnosno da može izgubiti ono što je imao u manjem kad se proda dalje. Naravno, pričamo o igračima sa minornom razlikom u kvalitetu, gdje razlika u nivou klubova nije ekstremna.
-
h1a2s3o4
-
Kontakt:
Da ne duzimo previse. U kakvim su to formama bili Ziljkic i Hotic pred prijateljske koje smo igrali ?
Forma tada nije bila kljucna. Sta jeste?
Dino je odigrao vise nego pristojno proslu sezonu u Belgiji. A Ziljkic iz PL BiH dobije prednost.
Samo da napomenem da su ljudi ismijavali i Eupen, a igrac iz tog kluba i te lige nam je omogucio da budemo i dalje u igri.
-
Pozitivanstav
-
Kontakt:
Postao/la Pozitivanstav » 10 okt 2021, 14:32
h1a2s3o4 je napisao/la: ↑10 okt 2021, 13:54
Da ne duzimo previse. U kakvim su to formama bili Ziljkic i Hotic pred prijateljske koje smo igrali ?
Forma tada nije bila kljucna. Sta jeste?
Dino je odigrao vise nego pristojno proslu sezonu u Belgiji. A Ziljkic iz PL BiH dobije prednost.
Samo da napomenem da su ljudi ismijavali i Eupen, a igrac iz tog kluba i te lige nam je omogucio da budemo i dalje u igri.
I ja bih dao prednost igracu iz PL BiH nego nekom ptibliznih kvaliteta iz vana..Dakle,prije Zakaric,Nukic i sl nego neki Cipetic,Hotic i sl..
-
h1a2s3o4
-
Kontakt:
OK. Lijepo je sto si podijelio svoje želje na forumu. Ali naime o tome se ne radi ovde.
Zakaric je imao priliku da se dokaze na visem nivou, nije mu bas poslo za rukom. Bio je i clan reprezentacije. Kao jedan od najboljih igraca PL BiH je otisao u Partizan. Znamo kako se zavrsilo.
Davati prednost igračima PL BiH ispred igrača iz Belgije je ludost, jos uz to govoriti da su pribliznog kvaliteta.
Ja ne znam koliko je to igrača direktno otislo iz BiH u Belgiju i proslavio se. Ponavljam, direktno.
Na brzinu igrači koji mi padaju na pamet su Sadiku, Mujakic i Zolotic.
Svi su otisli kao ponajbolji igraci PL BiH. Sadiku je otisao kao jedan od najvecih talenata u mladjim kategorijama. Niti jedan od njih se nije nametnuo, a ni dugo zadrzao.
Tako da razmisli jos jednom prije nego kazes da treba dati sansu igracima iz PL BiH ispred igraca iz Belgije.
-
mahic
-
Kontakt:
-
avenija
-
Kontakt:
Djelujes kao dobar iskren čovjek, pristojan, kulturan, miran, ali ako ikada odes ili daš bilo kakav intervju za Senada i Face tv nakon onakvog dočeka za mene ces postati obična glista iako si vjerovatno najbolji selektor u nasoj historiji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
Harise
-
Kontakt:
Polahko on za sad nije ni blizu da je najboli selektor, S druge ne djeluje meni kao loš selektor. On zna sta radi i koga da pozove. Ovdje ga svako kritikovo što nije pozvo Vladana Kovacevića na golu, a lik je već izgubio svoje mijesto na golu pored jednog 18 godišni golman. Protiv Kazahstan smo dokazali kvalitet i to je bitno protiv Ukraijne ćemo vidjeti dali imamo kvalitet za jednu ozbilnju ekipu. Da smo dobili Kazahstan u prvu utakmicu izgledalo bi sve drugaćje. Uz našu stranu je Ukraijna dva puta kiksovala protiv njih. A Finska je izgubila od Francuske i Ukraijne. Nadam se sa će Finska ponovo izgubit od Francuske. Bez obzir kako sad igramo u Kiev, mi moramo igrati 200% u Novembru protiv njih.
-
babino
-
Kontakt:
puno se velica pobjeda protiv ovih levata, ja cu sa hvalospjevima sacekati i naredne 3 tekme.
sve osim 2. pozicije je neuspjeh.
Nikad se necu sloziti da nemamo kvalitet za ozbiljne rezultate, tj. barem te baraze. Za finsku bi morali biti sila, siguran sam da i jesmo. Pokazali smo to proslu kod kuce a i sada cemo.
moram priznati da me jucer malo kupio onom iskrenom radoscu kao malo dijete. onaj pozdrav sa dzekom je bas nesto lijepo za vidjeti.
mada, nemam ja protiv njega kao trenera nista, vec protiv nacina na koji je ustolicen.
kako god, moglo bi se u novembru malo i na BP:-)
-
izdzezveubrazil
-
Kontakt:
Postao/la izdzezveubrazil » 10 okt 2021, 20:56
babino je napisao/la: ↑10 okt 2021, 20:54
puno se velica pobjeda protiv ovih levata, ja cu sa hvalospjevima sacekati i naredne 3 tekme.
Nikad se necu sloziti da nemamo kvalitet za ozbiljne rezultate, tj. barem te baraze. Za finsku bi morali biti sila, siguran sam da i jesmo. Pokazali smo to proslu kod kuce a i sada cemo.
moram priznati da me jucer malo kupio onom iskrenom radoscu kao malo dijete. onaj pozdrav sa dzekom je bas nesto lijepo za vidjeti.
mada, nemam ja protiv njega kao trenera nista, vec protiv nacina na koji je ustolicen.
Po kojim i čijim kriterijima bi bio neuspjeh biti ispod Ukrajine? Hoćemo li se to praviti da smo jači od njih samo da bismo dokazali da Petev ne valja?
-
Maestro
-
Kontakt:
babino je napisao/la: ↑10 okt 2021, 20:54
Ja bi volio procitati jos @huremov komentar. Mislim da nije jos bio. Mislim onaj bas opsirniji.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
-
1921boy
-
Kontakt:
Najbolji selektor jer je promijenio sistem i uzeo 3 boda **** Kazakstancima
Kad prođu utakmice protiv Ukrajine i Finske onda može neka ocjena
Brko iz druge galaksije!
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 10 okt 2021, 22:07
Svaku utakmicu u ovim kvalifikacijama je po meni odlicno pripremio. To sto su se ispromasivali u Kazahstanu u prvom mecu realno nije njegova krivica i sad bi mnogo bolje stojali da nismo odigrali onako kako smo odigrali na BP.
Vidicemo jos ove preostale 3 utakmice za neku konacnu ocjenu, nisam optimistican da cemo zavrsiti drugi, jer je Ukrajina bas nezgodna repka, ali sve je moguce.
-
DuljevinhoHaraldo
-
Kontakt:
Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 okt 2021, 22:17
Goalgetter je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:07
Svaku utakmicu u ovim kvalifikacijama je po meni odlicno pripremio. To sto su se ispromasivali u Kazahstanu u prvom mecu realno nije njegova krivica i sad bi mnogo bolje stojali da nismo odigrali onako kako smo odigrali na BP.
Vidicemo jos ove preostale 3 utakmice za neku konacnu ocjenu,
nisam optimistican da cemo zavrsiti drugi, jer je Ukrajina bas nezgodna repka, ali sve je moguce.
Da, vrlo teško. Ako Petev uspije izboriti drugo mjesto sa ovako netalentovanom ekipom onda se može reći da je najbolji selektor ikada.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Apolon
-
Kontakt:
1921boy je napisao/la: ↑10 okt 2021, 21:56
I izdominirao Francusku, malo li je

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 10 okt 2021, 22:26
DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:17
Goalgetter je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:07
Vidicemo jos ove preostale 3 utakmice za neku konacnu ocjenu,
nisam optimistican da cemo zavrsiti drugi, jer je Ukrajina bas nezgodna repka, ali sve je moguce.
Da, vrlo teško. Ako Petev uspije izboriti drugo mjesto sa ovako netalentovanom ekipom onda se može reći da je najbolji selektor ikada.
Uz Ciru, sigurno. Od prosla 3 selektora je svakako bolji, imali su Dzeku i Pjanica u primeu, dok ova generacija je najlosija u zadnjih 10 godina. Vidicemo, bila bi ogromna stvar kad bi Ukrajinu kako nadigrali.
-
1921boy
-
Kontakt:
Apolon je napisao/la: ↑10 okt 2021, 22:23
1921boy je napisao/la: ↑10 okt 2021, 21:56
I izdominirao Francusku, malo li je
Ništa nije dobio sa tim što je izdominirao ako syebe ključnu utakmicu protiv Ukrajine
Brko iz druge galaksije!
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, bhfanatic14, boatenkk, bordobijeli, Drum, General505, Goalgetter, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Haroni, HP46, Hrammm1921, invincible1921, J1897, kolezeljovac, nebeskasila, Principatus, signalidunapark, torbica, Venom i 111 gostiju.