Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Imal ko da demantuje njegovo objasnjenje ili je svaki odgovor suplja ž, pojma nema, glupan itd..
Znaci ima nas koji ne znamo kako ovo funksionise i ako čovjek nije upravu i njegovo objasnjenje kako to da smo u barazu neka nam pojasni kako nismo.
Znaci ima nas koji ne znamo kako ovo funksionise i ako čovjek nije upravu i njegovo objasnjenje kako to da smo u barazu neka nam pojasni kako nismo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I ja bih volio da ovo neko ovdje demantuje i obrazloži zašto nije tačno. Ja sam sinoć o ovome istraživao i zaključio bukvalno isto.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Vrlo jednostavno. Nije teško malo istražiti, ne treba više od par minuta, a ne napisati ovakvo smeće od članka i još nabaciti "ekskluzivno".

Svim drugoplasiranima će se pridružiti još 2 najbolje plasirane pobednice svojih grupa Lige nacije 2020/21. koje se još nisu direktno kvalifikovale za prvenstvo ili nisu izborile baraž. Ovih 12 reprezentacija biće podeljene u tri puta, gde se igraju dve runde u jednom susretu (polufinale i finale) odakle će tri reprezentacije izboriti plasman na prvenstvo

2 tima koja upadaju kroz LN u baraž, se biraju na osnovu pobjednika grupa, ne na osnovu plasmana unutar LN.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Pa hajde nam objasni kako si istraživao, možda je bolje da te naučimo da istražuješ da ti se to više ne dešava. Mislim, nije ovo života mi nekakav pokušaj uvrede, ti nisi novinar i nije nužno da znaš, ali Bikić bi trebao znati.AlanSmith14 je napisao/la: ↑10 okt 2021, 12:56I ja bih volio da ovo neko ovdje demantuje i obrazloži zašto nije tačno. Ja sam sinoć o ovome istraživao i zaključio bukvalno isto.
Dakle, na Wikipediji koja je sasvim relevantan izvor informacija po ovom pitanju i prvi korak koji se treba napraviti kad se istražuje stoji kompletno objašnjenje.
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_FIFA ... cond_Round
Evo ovdje ima kompletno objašnjenje, i istraživanje je trebalo od ovoga krenuti.
Haha jao Kemala i komentarisanja, kao da smo primili golove a ne zabili a sinoc na prilike Srbije svrsava.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ok, liga nacija se završena, koje su to dvije ekipe koje su izborile baraz na osnovu pobjednika grupa ?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Austrija i Vels
Dobro je sto bi sve velike repke trebale direktno da se plasiraju, plus minus jedna koja bi mogla da izvisi na kraju i ode u baraž. 

Ne zna niko dati gol osim Prevljaka, šta ako i on bude zatvoren u Ukrajini.
Ma Ukrajinci su šuplji nazad, siguran sam da će biti prilika, ali yebiga ne smije se dešavati da se fulaju kolosalne šanse kao u dvije tekme protiv Kazahstana, umjesto što smo im u dvije tekme dali 4 gola, mogli smo komotno deset, realizacija u utorak mora biti na maksimumu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
2 od nabrojanih koje ne završe među prve 2 u svojim grupama:
Francuska, Španija, Belgija, Italija, Vels, Austrija, Češka, Mađarska, Slovenija, Crna Gora, Albanija, Armenija, Gibraltar, Farski Otoci.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ko sve nece igrat za Ukrajinu ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Nemoj puno kmecat, ne pomaze to kad te cure sutaju s noge na nogu.Captain4 je napisao/la: ↑10 okt 2021, 12:32Ljudino, nek ti burazer pusti jedan set pitanja sa uvaženim kozojebom, da malo dođeš sebi i da situaciju ne shvataš ozbiljno. Pročitaj još jednom to što si napisao, i shvati da je glupost.
Ti da imalo pratiš fudbal, znao bi koliko je Gojko koristan igrač za naše standarde i za cijelu reprezentaciju. Ja bih završio sa Muhamedom nakon one partije sa Andorom, ono samo intelektualno limitiran igrač može uraditi pred baraž. I jel to ono da se glupira na terenu? Ali eno vidim, počeo je klanjat, možda bude sad na nivou, makar oko sabura. Cimirot se ovdje itekako podcijenjuje, a sam broj nastupa njegov u repci je dokaz da ima kvalitet. Ako on nije menadžerski igrač.![]()

Cimirot i Hadziahmetovic da imaju toliki kvalitet, zavrsili bi dosad bar u donjem dijelu Njemacke, Italije ili Francuske. Oni taman i imaju kvalitet za klubove u kojima su trenutno, mada Amir jos uvijek ima neku sansu da se otisne u jacu ligu jer je 5 godina mladji. Gojko ima 29 godina i tesko da u tim godinama moze zaigrati u klubu koji je bolji od Standarda, a Besic u istim godinama nakon cijele propustene sezone opet nadje klub koji je bolji od Standarda. Pametnom dosta. Meni su obojica super zahvalni igraci i itekako ih cijenim, ali Besic u formi je druga dimenzija i bolji je od njih u svakom aspektu fudbalske igre.
- NerminFatic
- Kontakt:
Najtuznije sto na ovom forumu ima bar par desetine upucenijih ljudi u fudbalsku igru i pravila Uefa od Bikica! Mozda bi on nesto i doznao da zna engleski.
Obrisali članak 

Procitajte prvo broj 2 na prvu sliku pa onda pogledajte drugu sliku, prema ovome Bikic je upravu? Prema pravilu pise da se gleda overall unl ranking, i eto nas tu na 9 mjesto

Zadnja izmjena: Nedo, dana/u 10 okt 2021, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ako smo TUDE na 9. mjesto onda mora biti tacno
Don't believe the hype.
Evo Ukrajincima otpao Vitaliy Mykolenko.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.