Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sportske Novosti pisu da su nasi vec kontaktirali Medica oko igranja za BiH.
Standardan u Zweiti. Ove sezone odigrao skoro sve minute za St. Pauli.
@igrajlopte 🐦

Crveno - prosjek u ligi, zeleno - Medić
Ćatić dvije asistencije danas
Brko iz druge galaksije!
Je li to svoj profil promoviraš?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
A jwbo vas Medic odmah to ustašče treba otjerat i stavit mu do znanja da nije dobro doso, koji ce nam **** igrac koji je tu samo da se proda i ne igra srcem za repku, osim toga odbrana nije deficitarna da se jos pretrpava sa ovakvim propalitetima. Stop laznim ustasko-cetn..im otpadcima u rwpci jednom za sva vremena.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
A jwbo vas Medic odmah to ustašče treba otjerat i stavit mu do znanja da nije dobro doso, koji ce nam **** igrac koji je tu samo da se proda i ne igra srcem za repku, osim toga odbrana nije deficitarna da se jos pretrpava sa ovakvim propalitetima. Stop laznim ustasko-cetn..im otpadcima u rwpci jednom za sva vremena.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne znam jarane, Medić je Bundesligaški nivo štopera. Sasvim sigurno bi trebao biti primljen ako ima želju igrati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Da je on bundesligaski nivo vec bi ga zvali hrvati i onako su tanki u odbrani trenutno, a sigurno i ovaj preko nas hoce da skrene njihovu paznju na sebe. Meni nikad nece dobro doci osim toga ko ga je gledao da moze reci da je dobar tako, cvajta je.losija od ruske lige troduplo.
Mislis da ga nece zvat?Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 okt 2021, 23:47Da je on bundesligaski nivo vec bi ga zvali hrvati i onako su tanki u odbrani trenutno, a sigurno i ovaj preko nas hoce da skrene njihovu paznju na sebe. Meni nikad nece dobro doci osim toga ko ga je gledao da moze reci da je dobar tako, cvajta je.losija od ruske lige troduplo.
Ovako ako nastavi eksponencijalno napredovati, eto njega u Vatrenima.
Sumnjam iskreno da bi on prihvatio poziv BiH jer sigurno sanja dres Hrvatske i to opravdano.
Po meni bi to bilo iznenadjenje da ga nasi otmu, odnosno da se odluci za nas.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Cuj da ga nasi otmu? Kao mi njega otimamo hrvatim. Koga smo mi u stanju oteti mi mozemo samo uzeti ovakve propalitete sto se sami nude preko medija. Prvo nemaml skauting dobar po evropi vec za igraca se sazna tek kada ga menadzer poonudi kriminalnom savezu ili dok ne izadje o njemu neki placeni clanak. Sto nismo uzeli hrvtima Luku Sucica kojem su roditelji iz Bugojna, a rodjen u austriji i igra za njih. Kakvi mi ukrasti, mi samo mozemo ovako ovim propalitetima biti zadnja stanica nazalost.
Eto ukrali smo Ahmedhodzica.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 okt 2021, 00:16Cuj da ga nasi otmu? Kao mi njega otimamo hrvatim. Koga smo mi u stanju oteti mi mozemo samo uzeti ovakve propalitete sto se sami nude preko medija. Prvo nemaml skauting dobar po evropi vec za igraca se sazna tek kada ga menadzer poonudi kriminalnom savezu ili dok ne izadje o njemu neki placeni clanak. Sto nismo uzeli hrvtima Luku Sucica kojem su roditelji iz Bugojna, a rodjen u austriji i igra za njih. Kakvi mi ukrasti, mi samo mozemo ovako ovim propalitetima biti zadnja stanica nazalost.
U biti ukrali smo svakog dijasporca jer oni nisu nas produkt ni 0.1%.
A Luka Sucic i ostali me ne cude jer ljudi ne vole BiH, ne smatraju je prvom drzavom ni Krunic, Cimirot, Stevanovic..., ali ne mogu igrati za Srbe pa daj sta das, ali kazem ako sad dobije i prihvati poziv BiH onda je to potencijalna kradja jer moze izrasti izuzetnog stopera, ali sumnjam da ce prihvatit.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hahah, mora se malo. Dvije muhe jednim udarcem. Mrsko pisati dva puta isto
@igrajlopte 🐦
Nemoj lupati ziv bio, nemojte pausalne, proizvoljne tvrdnje nikada iznositi. Takav pristup itekako steti. Hvala Bogu pa nam reprezentacija nije bosnjacka, a i iznenadio bi se, za dvojicu od ove trojice ti dajem rijec da su bosanci od glave do pete.forgempp je napisao/la: ↑11 okt 2021, 00:52Eto ukrali smo Ahmedhodzica.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 okt 2021, 00:16Cuj da ga nasi otmu? Kao mi njega otimamo hrvatim. Koga smo mi u stanju oteti mi mozemo samo uzeti ovakve propalitete sto se sami nude preko medija. Prvo nemaml skauting dobar po evropi vec za igraca se sazna tek kada ga menadzer poonudi kriminalnom savezu ili dok ne izadje o njemu neki placeni clanak. Sto nismo uzeli hrvtima Luku Sucica kojem su roditelji iz Bugojna, a rodjen u austriji i igra za njih. Kakvi mi ukrasti, mi samo mozemo ovako ovim propalitetima biti zadnja stanica nazalost.
A Luka Sucic i ostali me ne cude jer ljudi ne vole BiH, ne smatraju je prvom drzavom ni Krunic, Cimirot, Stevanovic..., ali ne mogu igrati za Srbe pa daj sta das, ali kazem ako sad dobije i prihvati poziv BiH onda je to potencijalna kradja jer moze izrasti izuzetnog stopera, ali sumnjam da ce prihvatit.
tz tz tz tz tz tz
Svim srcem se nadam i zelim da je tako.slusalica je napisao/la: ↑11 okt 2021, 09:04Nemoj lupati ziv bio, nemojte pausalne, proizvoljne tvrdnje nikada iznositi. Takav pristup itekako steti. Hvala Bogu pa nam reprezentacija nije bosnjacka, a i iznenadio bi se, za dvojicu od ove trojice ti dajem rijec da su bosanci od glave do pete.forgempp je napisao/la: ↑11 okt 2021, 00:52Eto ukrali smo Ahmedhodzica.Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 okt 2021, 00:16Cuj da ga nasi otmu? Kao mi njega otimamo hrvatim. Koga smo mi u stanju oteti mi mozemo samo uzeti ovakve propalitete sto se sami nude preko medija. Prvo nemaml skauting dobar po evropi vec za igraca se sazna tek kada ga menadzer poonudi kriminalnom savezu ili dok ne izadje o njemu neki placeni clanak. Sto nismo uzeli hrvtima Luku Sucica kojem su roditelji iz Bugojna, a rodjen u austriji i igra za njih. Kakvi mi ukrasti, mi samo mozemo ovako ovim propalitetima biti zadnja stanica nazalost.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Licno ne smatram repku bosnjackom bilo bi to licemjerno, ali nazalost zbog ovakvog odnosa prema njoj od strane bos. Srba i hrvata niko nam ne moze ni zamjeriti sto je smatramo bosnjackom. Ljudi igraju reda radi jer ne mogu na istok ili zapad ili kupimo njohove otpadke. I opet se ne slazem da nekog krademo Anela niti denisa nismo ukrali vec su to momci koji su odrastali uz repku i vole drzavu o tu nije bilo puno price. Hajmo biti hajduci i ukrasti npr Gigovica ili Jovica koji nas napusto i igra za Srbiju ako smo mi tako ppzeljni i sposobni ukrasti. Sad ispada Luka Sucic ne voli Bosnu a ovaj Medic voli i zato bi za nas,..pitanje zasto je voli?
Samo Anel Hadzić, pravi Bošnjak i patriota !!!!!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
dinodino2019
- Kontakt:
Smetlje i pjevac himne
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Treba momka zvati,nema se sta izgubiti... A mozemo puno dobiti... I nema to veze sto je cvajta,pa Ibisevic i Salihovic su igrali druge lige Francuske,Njemacke u njegovim godinama pa se pokazalo da su legende za nase okvire...Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 okt 2021, 23:47Da je on bundesligaski nivo vec bi ga zvali hrvati i onako su tanki u odbrani trenutno, a sigurno i ovaj preko nas hoce da skrene njihovu paznju na sebe. Meni nikad nece dobro doci osim toga ko ga je gledao da moze reci da je dobar tako, cvajta je.losija od ruske lige troduplo.
Ivica Grlić je zabio gol Francuzima a igrao je u cvajti za Duisburg... Ima u cvajti kvaliteta,mnogo vise nego u vecini europskih prvih liga.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ćatića sam u par navrata gledao u Eredivise-u, za mene je on još uvijek sumnjivog kvaliteta.
Ali što se reprezentacije tiče do kvalifikacija za EURO 2024, ovi iz saveza će morati dovesti barem dvojicu brzonogih igrača.
Jedino što je kod Ćatića iznadprosječno je što je jako brz. Tako da ako postane barem malo snažniji na lopti mogao bi uletiti.
Kao što se pokazalo sa Stevanovićem, repki ne mora nužno trebati kvalitet, već profili igrača koji rade barem ono jedno u čemu su dobri.
Ali što se reprezentacije tiče do kvalifikacija za EURO 2024, ovi iz saveza će morati dovesti barem dvojicu brzonogih igrača.
Jedino što je kod Ćatića iznadprosječno je što je jako brz. Tako da ako postane barem malo snažniji na lopti mogao bi uletiti.
Kao što se pokazalo sa Stevanovićem, repki ne mora nužno trebati kvalitet, već profili igrača koji rade barem ono jedno u čemu su dobri.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: FerdinandF, fukare987, General505, Zglavkar i 37 gostiju.