U kojem smislu?
Navijacki izvjestaji (PL BIH)
- Tristan
- Kontakt:
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
A ja sam mislio da je glupost ono sto je napisano da neko tuce sve na potezu Dobrinja-Grbavica.

-
- Kontakt:
Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
- Tristan
- Kontakt:
Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
To sto Celik igra po terenima oko Zenice gdje se utakmica moze bratiti i sa obliznjih brezuljaka ili preko ograde ne znaci da je njegova grupa aktivnija od ostalih. Nije za poredjenje uopste.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
- Shategabri
- Kontakt:
Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom
I to su čini mi se bili sve neki ko da su na dopustu iz KPZ

I to su čini mi se bili sve neki ko da su na dopustu iz KPZ

Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Realno, dođe 20 ljudi sa par obilježja grupe i sad je to za neko kvartanje sa premijerligaškim grupama.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
To sto Celik igra po terenima oko Zenice gdje se utakmica moze bratiti i sa obliznjih brezuljaka ili preko ograde ne znaci da je njegova grupa aktivnija od ostalih. Nije za poredjenje uopste.
Ne ide. Još kad vidiš ove scene ko da se igra neki turnir u srednjoj.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kako ultrasi odu u BL a Horde i ne pokušaju ?Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:47Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom![]()
I to su čini mi se bili sve neki ko da su na dopustu iz KPZ![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Tako što su ultrasima dozvolili, a Hordama nisu.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:54Kako ultrasi odu u BL a Horde i ne pokušaju ?Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:47Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom![]()
Bilo je još slučaja da se jednoj grupi ne dozvoli dolazak na gostovanje, drugoj da.
Čini mi se da su se Rođeni žalili na to.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
I eto, u poređenju s tim, Robijaši su prije par sezona otišli u BL pod zabranom gostovanja, i to bila odlična brojka.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:58Tako što su ultrasima dozvolili, a Hordama nisu.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:54Kako ultrasi odu u BL a Horde i ne pokušaju ?Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:47Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom![]()
Bilo je još slučaja da se jednoj grupi ne dozvoli dolazak na gostovanje, drugoj da.
- Shategabri
- Kontakt:
Sad teško da bi to moglo.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 09:05I eto, u poređenju s tim, Robijaši su prije par sezona otišli u BL pod zabranom gostovanja, i to bila odlična brojka.Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:58Tako što su ultrasima dozvolili, a Hordama nisu.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
Bojimo se otići u BL.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:54Kako ultrasi odu u BL a Horde i ne pokušaju ?Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:47Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Svaka cast. Najbolja grupa u BiH. Valja otici u daleku i zloglasnu Brezu. Mentalita Robija.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.

-
- Kontakt:
Kako mislis svuda je zabrana a sve se odradi kako to???znaci nema policije niti bilo kakve kontrole?jer da ima ne bi se moglo ni krenuti a i da se krene na ulazu u grad bi bili vraceni.a i da se udje u grad sa stadiona bi bili vraceni.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 01:59Prosto i jednostavno, jedina grupa koja redovno odrađuje svaku gostujuću utakmicu u zadnje dvije godine i u ovoj Drugoj ligi centar svako je na zavidnom nivou.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma nigdje veze poredi treću ligu sa prvim rangom, druga stvar kako je zabranjeno, evo drotovi stoje kraj njih, znači nije zabranjeno.VelikanizPlatonove je napisao/la: ↑11 okt 2021, 11:21Kako mislis svuda je zabrana a sve se odradi kako to???znaci nema policije niti bilo kakve kontrole?jer da ima ne bi se moglo ni krenuti a i da se krene na ulazu u grad bi bili vraceni.a i da se udje u grad sa stadiona bi bili vraceni.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:05i u našoj ligi važe ista pravila. Zabrana je za gostujuće na sve i jednom stadionu ali opet se odradi.Tristan je napisao/la: ↑11 okt 2021, 02:55
Do prije par mjeseci su svi premijerligaski stadioni bili zakljucani, a i danas kad su otkljucani na mnoge nije moguce doci zbog zabrana.
Valjda kad je negdje nešto zabranjeno nema organizacije drotova da te čuvaju?!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Nije stvar u tome jel se bojite ili ne, stvar je u tome što ne pokušate.Miljacka je napisao/la: ↑11 okt 2021, 10:13Bojimo se otići u BL.Convicts1988 je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:54Kako ultrasi odu u BL a Horde i ne pokušaju ?Shategabri je napisao/la: ↑11 okt 2021, 08:47Kad se sjetim je li ono bješe 6 Robijaša u Širokom![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe ti je objašnjavati. Ne bi ni oni otišli da im je rečeno da je zabranjeno.
Ne bi ih se pustilo. Ne znam šta ti je nejasno?!
Ne bi ih se pustilo. Ne znam šta ti je nejasno?!
Koševo Zapad
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Nevjerovatno. 

Najudaljenije gostovanje je predpostavljam sat vremena?
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, Alipasino, aqarius, Balorda, CAZIN, Confiance, Evander, galia95, greenwood, HyperOS, Imamkarbarum, itatabisine, leo1946, maho_sa, MOCTAP1981, NebeskaSila96, Pablo11, relativizam, rishovski, ronaldo99, Venom, Zagor i 121 gost.