Tako i u Sarajevu, ni gola ni asistencije kad ono pade milionce i najskuplji transfer premijer lige. Cimirot je zvijerhurem je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:49Vjerovatno je greška bila sto je ostao još 5 minuta na terenu nakon što je osjetio prve bolove...odmah sam nakon utakmice pisao da se nadam da nije riječ o povredi.
Samo NEZNALICE mogu pisati negativno o Cimirotu.
Cimirot zlata vrijedi upravo u ovakvim, teskim utakmicama (Ukrajina, Francuska i sl.)...momak je nevjerovatno odgovoran, trci, miran, jak na lopti...to sto neko od njega očekuje golove to pokazuje koliko ne znaju.
U svakom slučaju nadam se dobroj igri i pozitivnom rezultatu, ako Bog da.
Cimirot ne igra DM-a u reprezentaciji nego Hadziahmetovic.
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
NEMA NAZAD
Cimirot je ove zadnje utakmice sasvim dobro odigrao. Cak imao i poneku akciju prema naprijed. Popravio se dosta. A i ova formacija mu odgovara.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ne moze ba igrat Prcic ispred Sarica, jednostavno nisu isti tip igrača, ja bih vise volio Prcica umjesto Gojaka u timu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Njegova rastrčanost nikad nije bila problem, ali imam problem s njegovim uvrštavanjem u startnu postavu iz više razloga. Prvi je njegova fizička sprema. Ne znam koliko pratiš, ali imao je povredu ukrštenih ligamenata koljena i nije igrao bog zna koliko, zatim je imao tu parnicu s klubom u kojoj je tražio novac pa ga nije bilo ni u protokolu za utakmice Al Ahlija, da bi se konačno vratio u Hrvatsku i odigrao 2 utakmice za Goricu. To je baš malo. Drugi razlog je ukrajinska nedisciplina pa mislim da bi nam puno više odgovaralo da na sredini imamo igrača koji je dobar s loptom u nogama i ko će jednim dodavanjem napraviti višak, Sarić to ne može. Bilo kako bilo, sretno Petevu i momcima večeras, trebaće im.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:51Da se razumijemo,nema sumnje da je Prcić za Sarića Hadžiahmetović,ali ako već treba neko ko će trčat ,pokrit defanzivno,markirat Sarić je bio sasvim ok što se toga tiče. Nemam nikakav problem da zaigra kad nekih 5 opcija koje su ispred njega ne mogu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Covjece 5 veznih igrača ti fali..halo igra 6 opcija..
Steta trebao je Besica pozvati bez obzira sto ima 2 tekme u 2 godine..
Steta trebao je Besica pozvati bez obzira sto ima 2 tekme u 2 godine..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ne pratim, mislio sam da si samo anti-sarić jer ,eto, vazda se mora nekog pljuvati.MoodyHank je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:54Njegova rastrčanost nikad nije bila problem, ali imam problem s njegovim uvrštavanjem u startnu postavu iz više razloga. Prvi je njegova fizička sprema. Ne znam koliko pratiš, ali imao je povredu ukrštenih ligamenata koljena i nije igrao bog zna koliko, zatim je imao tu parnicu s klubom u kojoj je tražio novac pa ga nije bilo ni u protokolu za utakmice Al Ahlija, da bi se konačno vratio u Hrvatsku i odigrao 2 utakmice za Goricu. To je baš malo. Drugi razlog je ukrajinska nedisciplina pa mislim da bi nam puno više odgovaralo da na sredini imamo igrača koji je dobar s loptom u nogama i ko će jednim dodavanjem napraviti višak, Sarić to ne može. Bilo kako bilo, sretno Petevu i momcima večeras, trebaće im.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:51Da se razumijemo,nema sumnje da je Prcić za Sarića Hadžiahmetović,ali ako već treba neko ko će trčat ,pokrit defanzivno,markirat Sarić je bio sasvim ok što se toga tiče. Nemam nikakav problem da zaigra kad nekih 5 opcija koje su ispred njega ne mogu.
Jok ja pljuvač.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:07Ne pratim, mislio sam da si samo anti-sarić jer ,eto, vazda se mora nekog pljuvati.MoodyHank je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:54Njegova rastrčanost nikad nije bila problem, ali imam problem s njegovim uvrštavanjem u startnu postavu iz više razloga. Prvi je njegova fizička sprema. Ne znam koliko pratiš, ali imao je povredu ukrštenih ligamenata koljena i nije igrao bog zna koliko, zatim je imao tu parnicu s klubom u kojoj je tražio novac pa ga nije bilo ni u protokolu za utakmice Al Ahlija, da bi se konačno vratio u Hrvatsku i odigrao 2 utakmice za Goricu. To je baš malo. Drugi razlog je ukrajinska nedisciplina pa mislim da bi nam puno više odgovaralo da na sredini imamo igrača koji je dobar s loptom u nogama i ko će jednim dodavanjem napraviti višak, Sarić to ne može. Bilo kako bilo, sretno Petevu i momcima večeras, trebaće im.imekorisnicko je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:51
Da se razumijemo,nema sumnje da je Prcić za Sarića Hadžiahmetović,ali ako već treba neko ko će trčat ,pokrit defanzivno,markirat Sarić je bio sasvim ok što se toga tiče. Nemam nikakav problem da zaigra kad nekih 5 opcija koje su ispred njega ne mogu.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
trebao je zvati tomislava tomica. odlican za olimpiju. pametan igrac i siguran na lopti. bolji od cimirage svakako 

cimirot aka duh:-)Ghuraba je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:06Ooo majko mila jest nas krenulo, pa fali nam cijeli vezni red. Cimirot, Pjanic i Krunic bi bili starteri da su neke normalne okolnosti u pitanju, a nama fali i Vrancic koji bi bio neka solidna zamjena za jednog od njih. Glavu dajem da se Gojko nece oporaviti ni do septembarskih utakmica, tj. da ce s njim biti nesto slicno kao s Radetom.
Nadam se da ce Petev biti objektivan i da ce Prcica staviti ispred Sarica, jer bi samo lud ostavio po strani momka koji je odigrao skoro svaku utakmicu francuske lige zbog lika koji je tek poceo igrati i to za neku tamo Goricu. Nalic se ne uklapa u vezni red s dvije klasicne devetke, a bio bi 'grijeh' Prevljaka ostaviti na klupi. Osim toga, Ukrajina je ozbiljna ekipa i tu nam treba jaka sredina s klasicnim veznjacima, a bojim se da to sad i bez Cimirota definitivno necemo i ne mozemo imati. Nek nam je dragi Bog na pomoci.
mada, priznacu,malo se popravio u zadnje vrijeme.
uglavnom, nije igrac ciji ce se izostanak osjetiti u bilo kojem timu. Ko god da udje, odigrace, u najmanju ruku, kao cimirot.
hureme, evo ja sam neznalica koja se raduje izostanku cimirota:-)
nego, amir, gojak i nalic, ne vjerujem u to..previse uz 2 naoadaca....ili ce igrati ova trojica a smajke vani, ili ce ostati 2 napadaca a uletiti prcic (prije sarica, vjerujem)
kako god, ne pise nam se dobro veceras, jedan bodic bi me bas pozitivno iznenadio.
Prcicu je ovo zadnja sansa da pokaze nesto u reprezentaciji.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Shategabri
- Kontakt:
Tako se pričalo i za Spahića.babino je napisao/la: ↑12 okt 2021, 11:32cimirot aka duh:-)Ghuraba je napisao/la: ↑12 okt 2021, 10:06Ooo majko mila jest nas krenulo, pa fali nam cijeli vezni red. Cimirot, Pjanic i Krunic bi bili starteri da su neke normalne okolnosti u pitanju, a nama fali i Vrancic koji bi bio neka solidna zamjena za jednog od njih. Glavu dajem da se Gojko nece oporaviti ni do septembarskih utakmica, tj. da ce s njim biti nesto slicno kao s Radetom.
Nadam se da ce Petev biti objektivan i da ce Prcica staviti ispred Sarica, jer bi samo lud ostavio po strani momka koji je odigrao skoro svaku utakmicu francuske lige zbog lika koji je tek poceo igrati i to za neku tamo Goricu. Nalic se ne uklapa u vezni red s dvije klasicne devetke, a bio bi 'grijeh' Prevljaka ostaviti na klupi. Osim toga, Ukrajina je ozbiljna ekipa i tu nam treba jaka sredina s klasicnim veznjacima, a bojim se da to sad i bez Cimirota definitivno necemo i ne mozemo imati. Nek nam je dragi Bog na pomoci.
mada, priznacu,malo se popravio u zadnje vrijeme.
uglavnom, nije igrac ciji ce se izostanak osjetiti u bilo kojem timu. Ko god da udje, odigrace, u najmanju ruku, kao cimirot.
hureme, evo ja sam neznalica koja se raduje izostanku cimirota:-)
nego, amir, gojak i nalic, ne vjerujem u to..previse uz 2 naoadaca....ili ce igrati ova trojica a smajke vani, ili ce ostati 2 napadaca a uletiti prcic (prije sarica, vjerujem)
kako god, ne pise nam se dobro veceras, jedan bodic bi me bas pozitivno iznenadio.
Tako se priča i za Džeku.
Ok, ovaj momak nije u tom rangu s njima, on je tih, šuti i radi.
Vidjećemo večeras ko će biti taj ''što će odigrati u najmanju ruku kao Cimirot''.
Koševo Zapad
Yebeno je ova situacija, bod ko titula.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ako ostanu ova dva napadača igra Prcić sigurno jer će nas inače odsjeći zbog nedostatka kreativnosti i igrača da poveže linije. Drugo rješenje je Demirović umjesto Smaila, ali nakon one partije nema šanse da se to desi.
A sto bi s dvojicom u napadu igrali ?
Ja bi to 4 - 5 - 1 igro i ceko kakvu sansu za gol ako naleti ako ne onda cuvaj loptu sto duze i nadaj se remiju.
Ja bi to 4 - 5 - 1 igro i ceko kakvu sansu za gol ako naleti ako ne onda cuvaj loptu sto duze i nadaj se remiju.
Sve bi bilo ok da imaš veznjaka dovoljno.

Ovako htio ili ne ti pored Dzeke moraš izvesti još jednog napadača.
Drugo, igrali smo protiv Francuza s 2 napadača, zašto ne protiv Ukrajine?!
Ogromna je stvar rasteretiti Edina u napadu...uz to uvijek držiš protivničku zadnju liniju haman komplet nazad...bar 4 igraca moraju motriti Dzeku i Prevljaka (Demirovica)...automatski Ukrajinci imaju manje slobode i napadaju s manje igraca...
Naravno, ovo je sve teorijski...mi smo svakako dosta oslabljeni..bar duplo slabiji nego da je tu prvi sastav komplet.
Zato sto nam je takva formacija i zato sto nemamo igraca za to sto ti pises.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nije ni sa Saricem/Prcicem neka veca sreca
A ni Kolasinac na LWB gdje odigra 1 dobru pa ga nema 5 utakmica
Fale nam 2 od 3 standardna vezna, tako da bit će opasno krpljenje u sredini
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma jači su ali eto nisu nivo Belgije jbgBajramovic1999 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 00:12Austriju u Ligi nacija 2018, pod vodstvom Prosineckog. Nisu "jaci" ali su solidna ekipa.
Tri godine od toga su prosle, jedva smo ikog dobili, a kamo li ove "jace"![]()

Our expectations seems to be correct. 37 000 tickets were sold for this game and it's estimated that 20 000 of the fans supported Bosnia-Herzegovina.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Beduin
- Kontakt:
Jesam li ja jedini primjetio da je Gojak proslu utakmicu proradio tek kad je usao Nalic, a on se povukao malo nazad lijevo i igrao sa Amirom u paru?
Tad je par puta lijepo iznjeo loptu i koristio prostor lijevo u tranziciji.
Mozda i danas on bude mijenjao Gojka.
Tad je par puta lijepo iznjeo loptu i koristio prostor lijevo u tranziciji.
Mozda i danas on bude mijenjao Gojka.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤