Kad sam procitao taj post, bio sam ubijedjen da ce se neko upecati na njega.
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Steta za Cimija jedan od najstandardnijih, bez obzira sto se sere po njemu odigra uvijek solidno sto je dovoljno da bude poslije Pjanketa najbolji u vezi, sto se tice trke i uspije nesto u defanzivi zatvorit.
Njegova najpristojnija zamjena Prcic je zadnji put prije 3g upisao 12min. i trkacki je losiji koliko ga se sjecam.
Ozbiljno smo desetkovani u vezi tako da bi bilo pametnije poceti sa Nalicem umjesto Prevljaka..jer plus njima treba pobjeda vise nego nama, mi imamo i Finsku jos da skupimo bodove, a oni samo jos nas kuci.
Odigrati kao i protiv Francuza cvrsto nazad i disciplinovano, doce i sanse, ali samo da se ne izgubi.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Stevanovic Prcic Hadziahmetovic Gojak Kolasinac
Nalic
Dzeko
Njegova najpristojnija zamjena Prcic je zadnji put prije 3g upisao 12min. i trkacki je losiji koliko ga se sjecam.
Ozbiljno smo desetkovani u vezi tako da bi bilo pametnije poceti sa Nalicem umjesto Prevljaka..jer plus njima treba pobjeda vise nego nama, mi imamo i Finsku jos da skupimo bodove, a oni samo jos nas kuci.
Odigrati kao i protiv Francuza cvrsto nazad i disciplinovano, doce i sanse, ali samo da se ne izgubi.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Nalic
Dzeko
BašČelik!
Kapiten zabija

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ma ja nek Prevljak sisa motku na klupi poslije dva gola u subotumrAdislic je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:47Steta za Cimija jedan od najstandardnijih, bez obzira sto se sere po njemu odigra uvijek solidno sto je dovoljno da bude poslije Pjanketa najbolji u vezi, sto se tice trke i uspije nesto u defanzivi zatvorit.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Nalic
Dzeko
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Eh bas onako. Zamisli to auh
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
evo i N1 objavio da idemo u baraz preko lige nacija, ako Finska ne bude druga.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ma ne valja nama formacija sa jednim napadacem,jer uvijek Dzeko lose odigra.Treba njemu podrska u napadu.Male su sanse da odigra i trecu utakmicu lose
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa nije ni Ukrajina A klasa reprezentacija, ovi sto su igrali protiv Finske, samo 3 igraca su izvan Ukrajinske lige, Yaremchuk, Yarmolenko i lijevi bek Sobol koji igra za Club Brugge.
Stoperi Matviienko, Kryvtsov, Zabarnyi, igraju za Šahtar/D. Kijev.
Sredina također Kijev/Sahtar kombinacija.
Svi se uhvatili za Yaremchuka i Yarmolenka, a treba obratiti paznju na ovog Tsygankova, brzonogog lijevog krila iz Kijeva, opasan je bas.
Sve u svemu, limitirana ekipa bez Malinovskog i Zincenka, narocito kada su u pitanju prekidi.
Svi se uhvatili za Yaremchuka i Yarmolenka, a treba obratiti paznju na ovog Tsygankova, brzonogog lijevog krila iz Kijeva, opasan je bas.
Sve u svemu, limitirana ekipa bez Malinovskog i Zincenka, narocito kada su u pitanju prekidi.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ovdje yebe lud zbunjenog
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Dragi moji Bosanci, sugradjani, lutke moje lijepe. Zelim vam svima ugodan mahmurluk na poslu/faxu/skoli ujutro.
Istovremeno jako lijepo jutro uslijed pobjede.
Istovremeno jako lijepo jutro uslijed pobjede.
tz tz tz tz tz tz
Ja se nadam da cemo mi mlatnuti Ukrajinu ( barem jednom ) i Finsku u Zenici. Pa da ne razmisljamo o ovome uopste
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Neka ga za jokera.Konzerva je napisao/la: ↑12 okt 2021, 16:00ma ja nek Prevljak sisa motku na klupi poslije dva gola u subotumrAdislic je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:47Steta za Cimija jedan od najstandardnijih, bez obzira sto se sere po njemu odigra uvijek solidno sto je dovoljno da bude poslije Pjanketa najbolji u vezi, sto se tice trke i uspije nesto u defanzivi zatvorit.
Seha
Anel Dennis Kovacevic
Nalic
Dzeko![]()
![]()
![]()
Prcic Hadziahmetovic i Gojak je nepokretna veza i Nalic bi tu uskocio da pomogne, a mogao bi i Dzeki pomoci jer je to njegova pozicija.
Njima samo kontre ne dozvoliti i igrati disciplinovano nazad..tesko ce nas probiti, a treba im pobjeda, tako da mozemo biti strpljivi i iskoristiti to.
Glupo bi se bilo s njima nadigravati jer su brzi i ubili bi nas presingom, a u boljoj smo prilici od njih na tabeli tako da to ne moramo.
BašČelik!
Gleda li iko Kazahstan i Finsku na SK4? Kakav je ovo komentator impotentni, naši su zlatni svi.
BHF
- kolezeljovac
- Kontakt:
Anemičan lik totalno... Loša Finska...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
------------------------Seha
-------------Anel Dennis Kovacevic
Steva/Gazi Hadziahmetovic Kolasinac Civic
-------Nalic/Gojak/Prevljak/Demirovic
-----------------------Dzeko
Sta kazete na ovu opciju s Kolasincem? Jesam li skriveni genije?
-------------Anel Dennis Kovacevic
Steva/Gazi Hadziahmetovic Kolasinac Civic
-------Nalic/Gojak/Prevljak/Demirovic
-----------------------Dzeko
Sta kazete na ovu opciju s Kolasincem? Jesam li skriveni genije?
Kazem sreca pa nisi selektor.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se ali su opet iznad nas a igraju kući. Nije problem Ukrajina već mi sami, jednostavno nemamo taj kvalitet.forgempp je napisao/la: ↑12 okt 2021, 16:06Pa nije ni Ukrajina A klasa reprezentacija, ovi sto su igrali protiv Finske, samo 3 igraca su izvan Ukrajinske lige, Yaremchuk, Yarmolenko i lijevi bek Sobol koji igra za Club Brugge.
Moramo ući u utakmicu hladne glave, bod je ok.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Joj kako su Finci losi.Iako su poveli,ne sumnjam u pobjedu protiv njih kod nas
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Drum, James1987, tuzlanskinacin i 67 gostiju.