Moguce samo teoretski (tesko i to u ovoj odmakloj fazi kvalifikacija). U tom slucaju umjesto pobjednika, pravi se ranking drugoplasiranih i to je to.giannini je napisao/la: ↑12 okt 2021, 17:45šta ako svi pobjednici grupa budu na prva dva mjesta u grupama u kvalifikacijamaMiske01 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 17:24NE. Baraz kroz LN igrat ce samo pobjednici grupa (dvije najbolje), koja ne budu na prve dvije pozicije u kvalifikacionim grupama. Ostalih 10 mjesta popunit ce deset drugoplasiranih iz kvalifikacija i igrat ce se tri mini turnira od po cetiri repke (polufinale i finale) i dobit ce se preostala tri putnika u Katar.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 okt 2021, 17:16
u slucaju da ukrajina bude druga, idemo li onda u baraz kroz ligu nacija?
Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
BHF
Precijenjeno smeće od igrača.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
1:2 Yarmolenko; Prevljak, Stevanovic.
Toliki tekstovi o herojima iz Nur Sultana sa Petev-begom ispred kolone, kad ono pogledas tabelu i opet predzadnji.

@igrajlopte 🐦
Imal kakav link preko telefona da se gleda repka? Hvala 

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
+1
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Nema šanse da kod kuce uzmemo 6 bodova u par dana protiv ovakvih protivnika.
Zato veceras na pobjedu ili remi.
Zato veceras na pobjedu ili remi.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Nama nedostaju 2 boda iz Finske i protiv Kazahstana..... sad si u ovakvoj situaciji gdje ne možeš izgubit od Ukrajine.....
FC Juventus 🖤🤍
FK Željezničar 🔵⚪
FK Željezničar 🔵⚪
da je kako vcrs na nulu odigrati, pa sve odlučivati na bilinom
- Goalgetter
- Kontakt:
0:0 ili 1:1 danas, bilo bi idealno. Ali jako tesko.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
1:2
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Samo j.ebeni Kazahstan jos gori od nas.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- kolezeljovac
- Kontakt:
Šta ste svi negativni u usta vas ye***. Idemo baaa Dzekson i ekipa će odigrati najbolju tekmu u zadnjie 3 godine. Idemoo
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Kosevo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Zabija ga Gojak veceras. 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Utakmica manje i od Finske i od Ukrajine
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
@1921blue, Nedostaju Ukrajincima 4 boda protiv Kazahstana i 2 protiv Finske pa sta...manje smo mi bodova gubili, za sada. Oni su 1 više protiv Francuske izvukli.
Mi smijemo izgubiti protiv Ukrajine i opet ćemo imati sve u svojim a naravno da bi bilo lakše da izvučemo pozitivan rezultat.
@Goalgetter, neriješeno nije idealan rezultat vec dobar rezultat ili veoma dobar. Samo pobjeda je idealan rezultat.
Mozda pretjerujem ali sam nekako ubijeđen da imamo Pjanica i Krunica u veznom redu da bismo večeras dominirali utakmicom i imali posjed na našoj strani.
Ovako nemam pojma sta očekivati...da li i koliko možemo zadržati loptu u posjedu s ovim veznim redom...ili ce to biti nabij loptu pa nek ona dvojica gore ganjaju se za njom
Mi smijemo izgubiti protiv Ukrajine i opet ćemo imati sve u svojim a naravno da bi bilo lakše da izvučemo pozitivan rezultat.
@Goalgetter, neriješeno nije idealan rezultat vec dobar rezultat ili veoma dobar. Samo pobjeda je idealan rezultat.

Mozda pretjerujem ali sam nekako ubijeđen da imamo Pjanica i Krunica u veznom redu da bismo večeras dominirali utakmicom i imali posjed na našoj strani.
Ovako nemam pojma sta očekivati...da li i koliko možemo zadržati loptu u posjedu s ovim veznim redom...ili ce to biti nabij loptu pa nek ona dvojica gore ganjaju se za njom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.