brand vec 17Admir_Sa je napisao/la:pol
randolph 11
brand 13
konjina 2
taj dole over, 5min do kraja 1/4 dali vec 48 kosheva![]()
odo spavat, nemam zivce hajvana pratit
ali phoenixa konjina samo 2
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
brand vec 17Admir_Sa je napisao/la:pol
randolph 11
brand 13
konjina 2
taj dole over, 5min do kraja 1/4 dali vec 48 kosheva![]()
odo spavat, nemam zivce hajvana pratit
Rose 7 za sadhare_king je napisao/la:Rose 25+
Randolph 21+
Stoudemire 26+
Aldridge 26+
Ellis 28+
Lopez 20+
povalise me holandjani 3+, ostaje josh ovo, valjda ce sta proci nisam dobio od suneta
Po ovome sa slike sam prosao dao 16 a 16.5 granicaCitizen-X je napisao/la:ako si igro manje od 16,5 onda je 16 manje od 16,5 dakle prošao si.
ako je granica 15,5 - a odigrao si manje puša si
Kazu da je Hrvatska u raspadu, svi se medjusobno posvadjali, no ipak ako hoce na Olimpijadu, trebali bi dobiti Poljake. Rizican par no ja sam uzeo Hrvatsku nadajuci se da ce i oni barem jednom dobro odigrati.aS_Roma je napisao/la:Nisam nista upratio ovaj rukomet kome treba kome ne ...
Sta je sa Hrvatima ... oni igraju utakmicu za neko 5-6 mjesto ili ?ako je tako Poljska uzima ..
Galata - 1
Šalke - 1
Palermo prvo pol. X
Danska - 1
znaci ko ide na Olimpijadu se igra ... zajebano pravo znaci tu ...Analitico je napisao/la:Kazu da je Hrvatska u raspadu, svi se medjusobno posvadjali, no ipak ako hoce na Olimpijadu, trebali bi dobiti Poljake. Rizican par no ja sam uzeo Hrvatsku nadajuci se da ce i oni barem jednom dobro odigrati.aS_Roma je napisao/la:Nisam nista upratio ovaj rukomet kome treba kome ne ...
Sta je sa Hrvatima ... oni igraju utakmicu za neko 5-6 mjesto ili ?ako je tako Poljska uzima ..
Galata - 1
Šalke - 1
Palermo prvo pol. X
Danska - 1
Ne volim prvo poluvrijeme, sinoc sam se definitivno prestao kladiti na glupe oklade, npr ovo poluvrijeme, bezveze, moze biti svaki znak, bitno je ono sto stoji na sameforu kada sudija odsvira kraj tekme. No da li je under i 1-0 i guzovaca ili je neko nekoga razvalio 7-1 to je manje bitno....
Od sinoc, samo igram pobjede i dvoznake......
amin!admin je napisao/la:nanake trajno odstranjen.
Kolko je hendikep na srbe ?tm-ovac iz mase je napisao/la:Srbija-Argentina ?
3,5NYKnicks Fan je napisao/la:Kolko je hendikep na srbe ?tm-ovac iz mase je napisao/la:Srbija-Argentina ?
Moglo bi to da prodjetm-ovac iz mase je napisao/la:3,5NYKnicks Fan je napisao/la:Kolko je hendikep na srbe ?tm-ovac iz mase je napisao/la:Srbija-Argentina ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.