Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Kazahstan - BIH/Ukrajina - BIH (9.10/12.10)
U martu se igra baraz, mi ako prodjemo necemo biti nositelji, tako da prvu utakmicu (polufinale) igramo u gostima, a za drugu, ako prodjemo, se zrijebom odlucuje domacin.
Pa dobro odveo u Brazil. Nisi bio ponosan nakon tri utakmice u grupi? Jesmo li se obrukali? Ni najmanje. Argentina sa covjekom koji je u top 3 igraca u historiji ove igre nas jedva dobi 2-1. Sad ce neko reci mogli su nam peticu dati da su htjeli ali smo isto tako mozda i mi mogli imati malo vise srece pa zabiti za izjednacenje. Dalje, Nigerija, nasa bolna rana znamo sve kako je zavrsilo. Pokradeni smo, prosli bi grupu da nas nisu zakinuli. Iran glatko dobili, iako je to Iran ipak je to SP gdje je svasta moguce. Poslije toga ni Susic ni igraci nisu bili u pravoj formi. Ja sam sa njim prezadovoljan. Svakom svacije.Micron je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:13Druže i ja i ti bi odveli onu generaciju u Brazil.
Ako ništa Safet nas je čak pred kraj kvalifikacija i ugrozio svojim postavkama pa nas je Izet izvukao.
BE A GAME CHANGER, THE WORLD IS ALREADY FULL OF PLAYERS
- kontrasviju
- Kontakt:
Veliko poštovanje Sušiću, ali sa tadašnjom generacijom igrača u onako smiješnoj grupi bi i Vlado Jagodić izgledao kao ozbiljan trener. A čak smo i tada strepili do 70. minute u zadnjoj utakmici protiv Litvanije.
Njegovo trenersko znanje smo vidjeli prvo na Svjetskom a onda i na početku kvala za EURO 2016.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 12 okt 2021, 23:23, ukupno mijenjano 3 puta.
1921
- Gumistucna
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da neko misli da je Sušić dobar trener i da je nešto napravljeno njegovom zaslugom.
Vidi se po angazmanima kolko je dobar
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Zao mi je sto nismo pobijedili, ali nema veze bolje remi nego poraz u svakom slucaju. Odlucujemo sami o sebi!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
evo sa Bahom, sreća što nije prenosio na Novoj, glat bi izgubili 5:0 

Sve je to uredu drug, nismo se obrukali, odigrali solidno ali je sve to zahvaljujući individualnoj kvaliteti naših igrača.Maestra je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:17Pa dobro odveo u Brazil. Nisi bio ponosan nakon tri utakmice u grupi? Jesmo li se obrukali? Ni najmanje. Argentina sa covjekom koji je u top 3 igraca u historiji ove igre nas jedva dobi 2-1. Sad ce neko reci mogli su nam peticu dati da su htjeli ali smo isto tako mozda i mi mogli imati malo vise srece pa zabiti za izjednacenje. Dalje, Nigerija, nasa bolna rana znamo sve kako je zavrsilo. Pokradeni smo, prosli bi grupu da nas nisu zakinuli. Iran glatko dobili, iako je to Iran ipak je to SP gdje je svasta moguce. Poslije toga ni Susic ni igraci nisu bili u pravoj formi. Ja sam sa njim prezadovoljan. Svakom svacije.
Da li možeš zamisliti Safeta sa trenutnim igračkim kadrom, kako bi to izgledalo da li bi imali ovakvu igru kakvu trenutno imamo?
Ukratko kažem da je bilo koji selektor bio napravio bi minimalno isto što i Safet.
Pa sto onda nije napravio ni jedan prije a ni poslije njega?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobar Bahojolicnikola je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:22evo sa Bahom, sreća što nije prenosio na Novoj, glat bi izgubili 5:0

Da je komentarisao izgubili bi 0-2
Tekashi je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:25Dobar Bahojolicnikola je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:22evo sa Bahom, sreća što nije prenosio na Novoj, glat bi izgubili 5:0
![]()

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
jedini trener u istoriji fudbala koji je probao igrati utakmicu na SP bez lijevog bekaGumistucna je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:19Ne mogu da vjerujem da neko misli da je Sušić dobar trener i da je nešto napravljeno njegovom zaslugom.

mi smo svatrojica bili stoposto sigurni da su brazilci pogriješili kad smo ušli na stadion i vidjeli sastav na semaforu, trebalo nam je skoro deset minuta utakmice da naši mozgovi to prerade i prihvate šta je taj čovjek taj dan uradio! imali smo karte od nekih afrikanaca na centralnoj tribini, nije okolo nikog našeg bilo koga smo mogli pitati je li sanjamo

Samo ce baraž strasan biti,gledam sad zadnje kolo se lomi u pola grupa Portugal/Srbija,Hrvatska/Rusija,Spanija/Svedska,Holandija/Norveska sve direktni dueli za prva dva mjesta.
Italija/Svicarska iduce kolo isto za prvo mjesto itd itd.
Italija/Svicarska iduce kolo isto za prvo mjesto itd itd.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
To ne mozemo znati jbg. Dugo smo se patili realno ne bi trebali sad ni razmisljati o tome. Samo mislim da Susic nije zasluzio ovakav tretman ali kazem svakom svacije.Micron je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:22Sve je to uredu drug, nismo se obrukali, odigrali solidno ali je sve to zahvaljujući individualnoj kvaliteti naših igrača.Maestra je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:17Pa dobro odveo u Brazil. Nisi bio ponosan nakon tri utakmice u grupi? Jesmo li se obrukali? Ni najmanje. Argentina sa covjekom koji je u top 3 igraca u historiji ove igre nas jedva dobi 2-1. Sad ce neko reci mogli su nam peticu dati da su htjeli ali smo isto tako mozda i mi mogli imati malo vise srece pa zabiti za izjednacenje. Dalje, Nigerija, nasa bolna rana znamo sve kako je zavrsilo. Pokradeni smo, prosli bi grupu da nas nisu zakinuli. Iran glatko dobili, iako je to Iran ipak je to SP gdje je svasta moguce. Poslije toga ni Susic ni igraci nisu bili u pravoj formi. Ja sam sa njim prezadovoljan. Svakom svacije.
Da li možeš zamisliti Safeta sa trenutnim igračkim kadrom, kako bi to izgledalo da li bi imali ovakvu igru kakvu trenutno imamo?
Ukratko kažem da je bilo koji selektor bio napravio bi minimalno isto što i Safet.
Ne smiju nam sad ova euforija i radost prisjest. Moramo maksimalno ozbiljno uci u preostale dvije utakmice.

Niko Susicu ne moze osporiti da je prvi selektor koji je odveo jednu nam jedinu na veliku smotru. Ali sramotno bi bilo da mu se radi toga oduzme epitet tarabe od trenera.
- Shategabri
- Kontakt:
Yebo vas Sušić, gdje ga iskopaste i kakve veze sad ima?
Koševo Zapad
Ko ako dobije protiv Finske karton nece igrati protiv Ukrajine?
Znam da Dzeki prijeti i nez ko jos, ne bi valjalo da izgubimo Ahmedhodzica.
Znam da Dzeki prijeti i nez ko jos, ne bi valjalo da izgubimo Ahmedhodzica.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- kontrasviju
- Kontakt:
Kako se gleda ko će biti nositelj, a ko ne? Je li osvojeni bodovi ili ranking? Šta je sa ovima iz Lige Nacije? Je li već određeno u kojem su potu oni?Bajramovic1999 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:17U martu se igra baraz, mi ako prodjemo necemo biti nositelji, tako da prvu utakmicu (polufinale) igramo u gostima, a za drugu, ako prodjemo, se zrijebom odlucuje domacin.
1921
Ma ovaj @Profesor pametuje. Ja ne mogu da vjerujem da ovom nasem narodu niko ne valja. Susic koji je legenda nasa, i u igrackom i u trenerskom smislu, sad kao ne valja pojedincima. Isto tako je valjao nekad kada nas je odveo na SP, bio je kao sad Petev, doktor. Petev kada ne bude valjao biti ce taraba od trenera. Klasicni Bosnjo.Shategabri je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:35Yebo vas Sušić, gdje ga iskopaste i kakve veze sad ima?

Sehic
Ahmedhodzic - Hadzikadunic - Sanicanin
Stevanovic - Hadziahmetovic - Pjanic - Krunic - Kolasinac
Dzeko - Prevljak
S klupe Demirovic, Prcic, Nalic, Saric.. S ovakvim pristupom i mentalitetom pokazanim u zadnje 2 tekme moze se izboriti baraz
Ahmedhodzic - Hadzikadunic - Sanicanin
Stevanovic - Hadziahmetovic - Pjanic - Krunic - Kolasinac
Dzeko - Prevljak
S klupe Demirovic, Prcic, Nalic, Saric.. S ovakvim pristupom i mentalitetom pokazanim u zadnje 2 tekme moze se izboriti baraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.