Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Ivaylo Petev
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Sa zdravom okosnicom ne sumnjam da cemo dobiti obe utakmice u Zenici. Danas uze bod bez skoro citave sredine
Ja ga zbog toga najvise simpatisem. Svi njegovi prethodnici su na pitanje o promjeni formacije govorili da se za to nema vremena jer aman trebaju godine i godine da se ekipa navikne na to, a Ivaylo je to odjednom uradio. Odlicno je primijetio da nemamo kvalitetna krila i da se trenutni roster najbolje uklapa u tu 3-5-2 formaciju.
- feniksptica
- Kontakt:
Od najnepostenijeg izbora ( iako je i tad imao moju podrsku ) do najpostenijeg selektora.
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Cekaju, vrebaju. Usutili se, ne znaju ljudski priznat gresku
BOT (ponude u inbox)
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nemoj nas molim te sve u isti koš trpati . Ja sam u dijaspori 20 godina nikas ružno slovo ni za jednog selektora nisam napisao dok to nije zaslužio!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mora voditi ekipu u kvalifikacijama za EURO 2024.
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Izvinjavam se izuzecima od pravila kakvi su Maestro, fanatic i ostali austrijski mongoloidi.
babino je napisao/la: ↑29 dec 2020, 16:37ja jednoatavno ne mogu da vjerujem da se pasho ovako navalio na grbacu sergeju i da bi prije vidio ovog propalog bugarina na klupi. svasta.
Hajd da je na drugoj strani vaha, petkovic, bjelica, bilic, stojkovic, pa i biscan ali u ovoj smijesnoj konkurenciji,ma dajte,molim vas, koga vi zayebabate. cuj petev, uspjeti izgubiti titulu u hrvatskoj, pa to bas moras biti strucnjak.
babino je napisao/la: ↑24 dec 2020, 16:39znaci dolazi bugarin petev, nikakav trener.
dolazi dodikov mali, treba li komentar.
miske, prodana dusa, menadzerska agencija.
mamic, lopina, sve to gura i podrzava..
ma ljepota, i moj jaran pasho galami sto spaha gura jarana, ali pazi, jarana barbareza...
ljudi,nama je ovdje kraj, doduse vec je bio i neko poput sergeja je jedino mogao vratiti vjeru u repku, neko ko voli drzavu i ko ce uraditi maximum da pomogne.
ovo ce da bude gore od onog prije suspenzije.
pazi ti to, jedini trener koji sa dinamom ne uzme titulu, mamic ga otjera i sada ga gura nama u repku kao velikog trenera, koja komedija yebo te.
Što se ne sprdaš?
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo je oformio totalno novu zadnju liniju Siniša, Anel i Dennis, zatim u napad prikljucio Smaila i Demirovića i dao im šansu dao znači DAO ne kao prethodnici, a u veznom pravi sjajan posao sa Amirom, Nalićem, PrcićeM... Tu ako dodamo Bešića, Pjanića, Krunića, Cimirota, Vrančića, pa i Sarića onakvog kakav je večeras bio... veoma optimisticno sve djeluje.
Stevanoviću je isto tako odličan zadatak dao, evo kad bi se potrudio ne znam šta bi mu zamjerio.
- kolezeljovac
- Kontakt:
A večeras; Vidio je da Adi i Gojak ne odrađuju posao ni naprijed ni nazad, uvodi Prcića i Sarića i baš preko njih dvojice, a pogotovo preko Prcića koji šalje pas ka Miri kod gola. Donjeli su smiraj i bolje smo djelovali na sredini.
Sve u svemu, Petev odlično vodi ekipu, odlično postavlja igru. I siguran sam da uz zdrave igrače kao što su Pjanić, Krunić, Saničanin i ostali od večeras može da uzme sigurno 4/6 bodova u zadnje dvije tekme. Njegov koncept 3-5-2 se tako pokazao kao pun pogodak da je nevjerovatno kako se vidi napredak u igri.
Šehić-Ahmethodžić, Hadžikadunić, Saničanin- Stevanović, Krunić, Pjanić, Hadžiahmetović, Kolašinac- Džeko, Prevljak(postava uz njegovu taktiku tako sad močno djeluje), ono što je najvažnije, stvorila se ekipa!
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Populista Hadzifejzovic dislikes<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:51Ljudi, pola foruma amina da izgubimo, da bi mogli napisati kakav morbidni komentar o selektoru, popljuvali Dzeku i hebali Amru. Cak sam siguran da vecina njih vec priprema komentar za ove dvije naredne utakmice, da cekaju kiks i da pritisnu enter. Bolesna je ovo drzava, nema lijeka za takvu stoku, da molis Boga da ne uspijes. Ucinite nam uslugu, prerezite vene i utopite se u kadi, bice nam ljepse bez vas. Toliko bih volio da uspijemo da pocrka stoka od muke![]()
pa bilmeze jedan, kad si se vec toliko potrudio..da je lakirer zdrav i njega bi nocas gledao u prvih 11 uz gojaka:-)
ti meni nesto kao spustio ovim svojim zahmetom..hajd drago mi je da ti je stalo...ko cita sta pisem godinama, zna zasto sam ja protiv peteva i dodikovog malog..
nocas je definitivno, promasio najmanje 3 igraca u prvih 11, pisalo nas je nekoliko, sreca pa se na vrijeme popravi izmjenama...a i to smo pisali da mora uraditi ako zeli preokret jer se vidjelo da ovi nisu jaci.
nego, neki dan sam pisao a i jutros, ako ovu tekmu izvuce, ima moju podrsku(kao da je bitna)...lijepo ga je bilo vidjeti neki dan onako djecacki sretnog sa dzekom.
sto se mene tice, ja sam na BP u novembru aBd, ne znam za tebe:-)
To je najveći napredak koji je ostvaren u njegovom mandatu, e sad zamisli koliko su ostali bili loši kad mi svršavamo na normalne stvari u fudbalu.kolezeljovac je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:49Ono što je veoma važno kod Peteva je to da hladne glave donosi odlične odluke i tako logički što i mi ispred TVa vidimo zamjeni ono što ne valja.
U tome je fora, večeras da smo i izgubili, ne bi se moglo ništa prigovoriti ni igračima ni selektoru.<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 23:51Ljudi, pola foruma amina da izgubimo, da bi mogli napisati kakav morbidni komentar o selektoru, popljuvali Dzeku i hebali Amru. Cak sam siguran da vecina njih vec priprema komentar za ove dvije naredne utakmice, da cekaju kiks i da pritisnu enter.
Šanse da odemo na SP su poprilično male, a ovoj ekipi i ovom selektoru imperativ mora biti EURO 2024.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Alucard, ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, bhfanatic14, Bordo10, Bosanac90, celikmilan, Confiance, COYGBiH, eaglebvb09, enobarca, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, HordasFks, Hrammm1921, jasmin10, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Ledara, MikiPirs, MostarNeretva, N3R3D, nebeskasila, NisamIsmirMirvic, RaZuti, s4mke, SanaBosna, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, TETRAPAK, THEC, TofiTofita, Venom, zastitaIdentiteta i 295 gostiju.