Meepo je nas Baloteli, ima znanje ali se zayebava
Znam gledao sam rezultate i ne mogu se sam sebi nacudit koji k diram i prepravljam
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Meepo je nas Baloteli, ima znanje ali se zayebava
Zasto se homofobija dopusta? I bolje ne igrati u ovoj zaostaloj krezuboj ligikraljttbvb je napisao/la: ↑11 okt 2021, 21:30
Zar se operacija ne bi trebala zvati "Operacija vazelin" ipak su oni neko ko ima slogan "Gay is okay"...
Jao Bože, fuj, kakvi neandertalci! Niste čuli za lubrikante na vodenoj bazi...
Voda se brzo osusi, pa ne ide glatko.coelho41 je napisao/la: ↑12 okt 2021, 14:29Jao Bože, fuj, kakvi neandertalci! Niste čuli za lubrikante na vodenoj bazi...kraljttbvb je napisao/la: ↑11 okt 2021, 21:30Zar se operacija ne bi trebala zvati "Operacija vazelin" ipak su oni neko ko ima slogan "Gay is okay"...
Sreća pa ne igraš više.KSG je napisao/la: ↑12 okt 2021, 13:17Zasto se homofobija dopusta? I bolje ne igrati u ovoj zaostaloj krezuboj ligikraljttbvb je napisao/la: ↑11 okt 2021, 21:30
Zar se operacija ne bi trebala zvati "Operacija vazelin" ipak su oni neko ko ima slogan "Gay is okay"...
Lose smo tipovali, morali smo bar do boda al nema veze, cestitke na pobjedi
5 golova za 6 kola i onda Vama 5legenda reala je napisao/la: ↑13 okt 2021, 00:11Lose smo tipovali, morali smo bar do boda al nema veze, cestitke na pobjedi
Deyo naš čovjek u savezu a zakida nas. Dame i gospodo, dobrodošli u BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.