FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi smo ovo sve gldali uzivo...dosta toga ali evo za malene neka se sjete ovog covjeka

igracina i lafcina

hajde da svako napise 5 igraca iz nase lige koje bi voljeli da vise u nasem voljenom klubu evo ja cu da napisem 5...jest da su to zelje al ko zna mozda se nesto i ostvari
Jese-Trivunovic-Wagner morao sam reci dvojicu koji nisu iz nase lige (Berberovic i Škoro) uh kako bi ovo izgledalo

Jese-Trivunovic-Wagner morao sam reci dvojicu koji nisu iz nase lige (Berberovic i Škoro) uh kako bi ovo izgledalo

Jese dogovorio sa Zeljom u slucaju da propadne angazman vani,trivunovic produzio sa borcem, wagner ima ugovor sa sirokim tako da mozes samo mastati o ovim igracimaado-hz je napisao/la:hajde da svako napise 5 igraca iz nase lige koje bi voljeli da vise u nasem voljenom klubu evo ja cu da napisem 5...jest da su to zelje al ko zna mozda se nesto i ostvari
Jese-Trivunovic-Wagner morao sam reci dvojicu koji nisu iz nase lige (Berberovic i Škoro) uh kako bi ovo izgledalo![]()
![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
u koliko je danas sjednica, da znam kad mogu ocekivati prvee vijesti 

na sjeveru uvijek spica
BLU SKY je napisao/la:Jese dogovorio sa Zeljom u slucaju da propadne angazman vani,trivunovic produzio sa borcem, wagner ima ugovor sa sirokim tako da mozes samo mastati o ovim igracimaado-hz je napisao/la:hajde da svako napise 5 igraca iz nase lige koje bi voljeli da vise u nasem voljenom klubu evo ja cu da napisem 5...jest da su to zelje al ko zna mozda se nesto i ostvari
Jese-Trivunovic-Wagner morao sam reci dvojicu koji nisu iz nase lige (Berberovic i Škoro) uh kako bi ovo izgledalo![]()
![]()
![]()
Ja nemogu da shvatim kako ti nije dosadilo da pises i diskutujes na nasem forumu, ja nikad nisam napisao rijec a kamo li neki post na vasem forumu niti cu to ikad uraditi, toliko me ne zanimate da nemas pojma...sto se tice ovih igraca znam ja dobro gdje ko igra i ko ima ugovor ja sam napisao zelje, a drugo su mogucnosti tamo da se nisi ni trebao javljati na moj post....ima ko treba da pise ovdje i javi se

- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
nisam ni ja nikad napisao niss na vasem forumu 

-
- Kontakt:
NA KRAJU KOŠEVSKOG TUNELA SE KONAČNO VIDI SVJETLO
Kako saznaje "Avazov Sport",italijanski i engleski bankari spremni su uložiti 5.000.000 eura u FK Sarajevo!Možda će nekim našim čitaocima ova vijest biti nevjerovatna,nestvarna...ali potvrdu smo dobili iz dva izvora.
-Istina,postoji taj kontakt,kaže licencirani zastupnik igrača Muris Mujanović,koji je jedna od kontakt osoba navedenih bankara u našem glavnom gradu.
-Uprava FK Sarajevo,koja je u četvrtak obaviještena o tom interesu,ima "sve" informacije.Kako kaže Mujanović spremna je i bankovna garancija,a sve ostalo je do njih.
S druge strane,u razgovoru sa predsjednikom i sportskim direktorom FK Sarajeva Amirom Rizvanovićem,odnosno Edomom Hadžialagićem,saznali smo da su upoznati sa ponudom.
-Šta drugo kazati,nego spremni smo na razgovor i naravno dogovor,kaže Hadžialagić.
-Mujanović nas je obavijestio o navodnom interesu i nadam se ćemo vrlo brzo sjesti za sto i otkloniti sve "dileme"...
O pojačanjima:
-Obavio sam razgovore sa šest igrača od kojih je jedan iz Premijer lige,a ostali iz inostranstva i sa kojim god da potpišemo biće vrhunsko pojačanje.Više poslije današnje sjednice Upravnog odmora.
DOLAZE BOLJI DANI
Kako saznaje "Avazov Sport",italijanski i engleski bankari spremni su uložiti 5.000.000 eura u FK Sarajevo!Možda će nekim našim čitaocima ova vijest biti nevjerovatna,nestvarna...ali potvrdu smo dobili iz dva izvora.
-Istina,postoji taj kontakt,kaže licencirani zastupnik igrača Muris Mujanović,koji je jedna od kontakt osoba navedenih bankara u našem glavnom gradu.
-Uprava FK Sarajevo,koja je u četvrtak obaviještena o tom interesu,ima "sve" informacije.Kako kaže Mujanović spremna je i bankovna garancija,a sve ostalo je do njih.
S druge strane,u razgovoru sa predsjednikom i sportskim direktorom FK Sarajeva Amirom Rizvanovićem,odnosno Edomom Hadžialagićem,saznali smo da su upoznati sa ponudom.
-Šta drugo kazati,nego spremni smo na razgovor i naravno dogovor,kaže Hadžialagić.
-Mujanović nas je obavijestio o navodnom interesu i nadam se ćemo vrlo brzo sjesti za sto i otkloniti sve "dileme"...
O pojačanjima:
-Obavio sam razgovore sa šest igrača od kojih je jedan iz Premijer lige,a ostali iz inostranstva i sa kojim god da potpišemo biće vrhunsko pojačanje.Više poslije današnje sjednice Upravnog odmora.
DOLAZE BOLJI DANI

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
amin!!!padobranac1978 je napisao/la:NA KRAJU KOŠEVSKOG TUNELA SE KONAČNO VIDI SVJETLO
O pojačanjima:
DOLAZE BOLJI DANI
BRATE, puno ti hvala! Evo cijeli dan trazim ovaj tekst jer nisam kupio "Avazov Sport"... Castim te ukoliko se dogovore!!padobranac1978 je napisao/la:NA KRAJU KOŠEVSKOG TUNELA SE KONAČNO VIDI SVJETLO
O pojačanjima:
DOLAZE BOLJI DANI
Ljudi moji ovo ce haos biti vec su od prije poceli neki dogovori oko toga i ti 5.000.000 eura ..
A od igraca jedini igrac iz nase lige je Smajlovic koji ce potipsati, dok Puric ovi dana isto tako bi se trebao prikljuciti, a ove ostale igrace cekamo da vidimo sta ce biti pa cemo tek onda saznati imena

A od igraca jedini igrac iz nase lige je Smajlovic koji ce potipsati, dok Puric ovi dana isto tako bi se trebao prikljuciti, a ove ostale igrace cekamo da vidimo sta ce biti pa cemo tek onda saznati imena

Hajmo sad na djelu mahala,hajmo kopaj trazi ko sta, koji su to igraci van ligepadobranac1978 je napisao/la: O pojačanjima:

I u kolko je zakazana ta sjednica

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 25 jan 2011, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta se trazi zauzvrat za ovih 5 miliona? Na lijepe oci nema nista. Ovdje treba angazovati pravnike i to najbolje u zemlji jer za 5 miliona sa kamatama grad moze izgubiti klub. A sad da ne pricamo o crnjacima nego treba iscackati sta je uslov za ovih 5 miliona sto bi bila fantasticna suma i dobro pomogla klub. A takodjer u sta bi otislo ovih 5 miliona?
Gdje su pare namjenjene?
Gdje su pare namjenjene?
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Hajmo sad na djelu mahala,hajmo kopaj trazi ko sta, koji su to igraci van ligepadobranac1978 je napisao/la: O pojačanjima:
mada su dva iz PL

-
- Kontakt:
Nema na lijepe oci,ali FK Sarajevo je IMEPL BiH -1 je napisao/la:Sta se trazi zauzvrat za ovih 5 miliona? Na lijepe oci nema nista. Ovdje treba angazovati pravnike i to najbolje u zemlji jer za 5 miliona sa kamatama grad moze izgubiti klub. A sad da ne pricamo o crnjacima nego treba iscackati sta je uslov za ovih 5 miliona sto bi bila fantasticna suma i dobro pomogla klub. A takodjer u sta bi otislo ovih 5 miliona?
Gdje su pare namjenjene?

Ništa od tog čim je avazov sport u pitanju vjerujte 

Prica je krenula puno prije Avazovog sporta,tako da oni prenose samo nesto sto se vec 10-tak dana unazad spominjeDžoka_TM je napisao/la:Ništa od tog čim je avazov sport u pitanju vjerujte
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, Google Adsense [Bot], Haksss, HordasDolacMalta, mosarajvosa83, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, rimljanin90, Rodman i 89 gostiju.