Podstanare pucaju kompleksi , imate li ista svoje ? Imatel bar u medjugorju svoje ista kad stalno idete ili ste i tamo podstanari
Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kako se ovaj voli blamirat
Ko je vlasnik stadiona u Vrapcicima ?

Ko je vlasnik stadiona u Vrapcicima ?
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Vlasnik je FK Velež , a stadion pod B.B. je u vlasništvu grada Mostara
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Vlasnik Vrapcica je takodjer grad Mostaropalaopala je napisao/la: ↑13 okt 2021, 18:36Vlasnik je FK Velež , a stadion pod B.B. je u vlasništvu grada Mostara
https://www.jabuka.tv/fk-velez-dobio-st ... oristenje/
🔹

Blamiras se

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Pusti tu priču Velež šta got hoće radi na stadionu , a da se krene radit pod B.B. mora dobit dozvolu gradske skupštine , isto tako za koncerte se može iznajmljivat B.B. Bez pristanka Zrinskog , dok arena Rođeni bez pristanka kluba ne može .PatriceKwedi je napisao/la: ↑13 okt 2021, 18:36Vlasnik Vrapcica je takodjer grad Mostaropalaopala je napisao/la: ↑13 okt 2021, 18:36Vlasnik je FK Velež , a stadion pod B.B. je u vlasništvu grada Mostara
https://www.jabuka.tv/fk-velez-dobio-st ... oristenje/
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ovaj trokutan lupa kao i obično. Neki dan je pisao da nikad grb nisu mijenjali, pa je ušutkan za minut...
HŠKZ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/fk-velez- ... on_id/1981
Tražio sam sastave zrinskog ali nisam mogao naći jel ima neko ?
Tražio sam sastave zrinskog ali nisam mogao naći jel ima neko ?
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Evo ga skontao da je opet glup ispao pa prebacuje temu 

-
- Kontakt:
To ti je tako pasa , vi ne možete civiju zakucat dok vam ne odobre na gradskom vijeću . A u nas se gradi punom parom

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Antipolitika3
- Kontakt:
Koliko je ulaznica prodano za derbi?Hoce bit dozvoljeno gostima iz Mostara dolazak u Vrapcice?Imate li uvijetnu tribinu za njih?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Prodano je toliko , koliko vi nećete za 100 godina ako dozivite prije nego sto se ugasiteAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 okt 2021, 21:06Koliko je ulaznica prodano za derbi?Hoce bit dozvoljeno gostima iz Mostara dolazak u Vrapcice?Imate li uvijetnu tribinu za njih?
![]()

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bas htjedoh pitat..premalo pateticnih clanaka o vjernosti, a sutra vec utakmica
-
- Kontakt:
Dobro Fedja rece za Bilbiju, kad vec Vranjes ocekuje poziv za repku sto ga ne bi i Bilbija dobio.. ja bi izmedju njih dvojice uvijek izabrao Bilbiju, prekucao ligu covjek uz to i 5 godina mladji
Da je nama jedan onakav golgeter u napadu umjesto vec postojecih igraca do sada bi u vrhu tabele bili
Da je nama jedan onakav golgeter u napadu umjesto vec postojecih igraca do sada bi u vrhu tabele bili
Komšije ne znaju za pojam vjernost, pa se čude i ismijavaju istu
Volimo jedan klub čitav život, pomažemo klubu i kad treba i kad ne treba i uz klub smo kada je i dobro i loše. Znam, neobično vam je, znam, niste navikli za jedan klub navijati, ali shvatite da je ovo što mi radimo normalno, a ovo što vi radite nenormalno i nakaradno.

Volimo jedan klub čitav život, pomažemo klubu i kad treba i kad ne treba i uz klub smo kada je i dobro i loše. Znam, neobično vam je, znam, niste navikli za jedan klub navijati, ali shvatite da je ovo što mi radimo normalno, a ovo što vi radite nenormalno i nakaradno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Samo stavi kolko godina postojanja , to sto je nešto osnovano a nije postojalo to je veliki problem . Vrijedni je jedan kup nego svi ovih 6 titula , moraš znat da je Velež najbolje rangirani klub ikada iz naše države , a to je 48 po Fifi . Ne možeš pored utakmice sa rudarom posusjem zvijezdom 09 i utakmicama sa Dinamo Hajdukom Partizanom Crvenom zvezdom , mjesate ljudi babe i žabe ,dodjite sebi malo , vi kao mladi novoosnovani klub
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Kako će znati za vjernost kad mjenjaju klub , navijali za Velež sad za neki drugi klub . U životu sve možeš promjenit osim klub ( E . Cantona ) .Balorda je napisao/la: ↑14 okt 2021, 14:54Komšije ne znaju za pojam vjernost, pa se čude i ismijavaju istu![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Očekujem tvrdu utakmicu bez mladih reprezentativaca, uz jaku buru u prigradskom naselju, te pobjedu 0:1, Bilbija naravno!

HŠKZ
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 34 gosta.