FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
27
16%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 169

Benderrr
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Benderrr » 13 okt 2021, 16:26

Ovako se pravi uspjeh a ne kao kod nas. Čuvaj bod, jaki ovi, krive sile itd.

slika
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 13 okt 2021, 20:44

Ono što je svakako interesantno, jedan od derbija kola koji se igra na Grbavici između Željezničara i Tuzla Cityja, sudit će Sabrija Topalović.

Mislim da će biti šiljenja za Simin Han jer njihov glavni ima uticaja u savezu.... Što mi uvijek najgore sudije dobijemo?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 13 okt 2021, 20:49

Jel Sabrija kupio novo auto? :rol:
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 13 okt 2021, 21:45

Treba pravit pritisak na sudije s tribina, to je sve sto mozemo, pa ce se desiti i greske u nasu korist kao protiv Veleza.
Meni je drago da Ivkovic ima karakter i misljenje, sudije ne komentarisi, gledaj sta je do tebe i tjt. Zadatak struke je samo i jedino ono sto pruzaju i rade igraci na terenu i u svlacionici, a ne treneri ko mahaluse da se petljaju u sve i da laprdaju trazeci u svima gresku a ne u sebi, zato i jesmo zavrsili kao osmi na tabeli sa top tri najskupljom ekipom u ligi.
Zadnja izmjena: elevenblues, dana/u 13 okt 2021, 21:47, ukupno mijenjano 3 puta.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 13 okt 2021, 21:45

Mamba21 je napisao/la:
13 okt 2021, 20:49
Jel Sabrija kupio novo auto? :rol:
ovaj put na tekmu dolazi trolom kad su ga izabrali za ovu utakmicu rekao je doci cu trolom jes da kasni al barem ne gori :mrgreen: :mrgreen:

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 13 okt 2021, 23:32

Svi na Grbavicu!

slika

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 14 okt 2021, 11:55

Definitivno jedan od glupljih trenera

slika
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 14 okt 2021, 13:10

Benderrr je napisao/la:
14 okt 2021, 11:55
Definitivno jedan od glupljih trenera

slika
kaze osoba koja ne zna sta znaci rijec ekonom u fudbalskom klubu :rol: :rol: :kafa:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 okt 2021, 13:48

- Situacija je i dalje ista - kratko je potvrdio predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović.

Kako je Faktor nezvanično saznao, glavni problem zbog kojeg su računi u klubu i dalje pod blokadom krije se u tome da Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine, navodno, ne pristaje na to da klub sa Grbavice dobije novi reprogram duga.

- To je čitav proces, sve je još u toku. Ima više fakora koji su utjecali na to. Ono što je činjenica jeste da stručni dio kluba radi na dogovoru kako bi se sve riješilo na najpovoljniji način - rekao je Hasanbegović za Faktor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 14 okt 2021, 13:53

LjoZee je napisao/la:
14 okt 2021, 13:48
- Situacija je i dalje ista - kratko je potvrdio predsjednik FK Željezničar Nazif Hasanbegović.

Kako je Faktor nezvanično saznao, glavni problem zbog kojeg su računi u klubu i dalje pod blokadom krije se u tome da Porezna uprava Federacije Bosne i Hercegovine, navodno, ne pristaje na to da klub sa Grbavice dobije novi reprogram duga.

- To je čitav proces, sve je još u toku. Ima više fakora koji su utjecali na to. Ono što je činjenica jeste da stručni dio kluba radi na dogovoru kako bi se sve riješilo na najpovoljniji način - rekao je Hasanbegović za Faktor.
Ocito nisu placali reprogam, a stalno govore da jesu

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 okt 2021, 14:01

Vanadij je napisao/la:
14 okt 2021, 13:53
LjoZee je napisao/la:
14 okt 2021, 13:48

Ocito nisu placali reprogam, a stalno govore da jesu
Reprogram je plačan, ovo se odnosi na ranije godine( 2006. 2007. itd..) koje je PU pronašla ili su joj poslani od "prijatelja" kluba.
Ne pišite neistine, nego sutra pokupite sve pod ruku pa kupite karte i pravac u subotu na utakmicu, jer samo tako možemo biti uz klub u ovim momentima.

Još jednom se "zahvaljujem" vođama i njihovim ideolpoklonicima što su nam ovo uradili od kluba. Na sramotu svima bilo. Na vašu žalost NEMA prodaje imovine i nećete se rastaljivati a da to aminuje "podobna" skupština.

Puna podrška svim procesima u klubu, i stručnom štabu sa igračima!

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 14 okt 2021, 14:12

Ovo je jedini dokaz kako ljudi trenutno rade u klubu, to jeste ne rade. Uhvatiš se nekog posla a da pitaš sad sta oni rade u klubu ne bi znali.

Evo da ode sad neko od novinara da pita sta su uradili od kad su u klubu on ne bi imali sta reci. Stara naša Bošnjakacka priča, krivi ovi prije nas, mi radimo.. A sta si ti uradio? Pa ništa logično, boli vas. Al obavezno svaka uprava ima 2 acc poput admira da nam piše, svi na Grbavicu, i post slican ovom iznad, to je pod obavezno.

Svi na Grbavicu da nam napise kao da smo mi maloumnim, a pri tom da ubaci neku šuplju priču za neke ljude ranije. Smiješno bas, ko se jos peca na ovo da mi je znati.
Zadnja izmjena: Benderrr, dana/u 14 okt 2021, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
by KANA

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 okt 2021, 14:33

U mladoj reprezentaciji našao se i standardni prvotimac Željezničara Luka Malić. Malić još uvijek nije stigao u Sarajevo, što je Tomislav Ivković potvrdio jutros na press konferenciji.

Plavi sa Grbavice tako su u problemima sa igračima zaštićenog godišta, a postavlja se i pitanje šta očekivati od nogometaša koji danas stiže, a već sutra ili u slučaju Željezničara prekosutra treba odigrati meč od 90 minuta.

Nogometaši zbog pravila i propisa svakako ne mogu govoriti na ovu temu, a saznajemo da su na jednom od aerodroma proveli pet sati uz razočarenje zbog katastrofalne organizacije.
Umorni i iscrpljeni danas bi trebali biti u Sarajevu, a zatim slijedi put u Zenicu. Tek poslije toga moći će da se vrate u svoje klubove. U kakvom stanju?
Ah, ko da je i bitno...

BlackJesus
Kontakt:

Post Postao/la BlackJesus » 14 okt 2021, 14:39

Brate koferencija broj 7161637 svaki put i opet se nista ne cuje, daj tonac podebljaj vise ovo majku mu :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 14 okt 2021, 15:08

Igrači Fudbalskog kluba Željezničar Kosorić, Juričić, Zec, Crnčević, Bender i Bojo podržali su osnivanje Futsal kluba Željezničar i kupili Zlatne članske karte.

Futsal Željo uradio je ograničenih 100 Zlatnih članskih karata po cijeni od 100 KM. Kupiti člansku kartu možete svakim radnim danom od 8 do 16 sati na Stadionu Grbavica.
slika

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 14 okt 2021, 16:00

Vjerovatno bez Malića u subotu...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 14 okt 2021, 16:10

Benderrr je napisao/la:
14 okt 2021, 14:12
Ovo je jedini dokaz kako ljudi trenutno rade u klubu, to jeste ne rade. Uhvatiš se nekog posla a da pitaš sad sta oni rade u klubu ne bi znali.

Evo da ode sad neko od novinara da pita sta su uradili od kad su u klubu on ne bi imali sta reci. Stara naša Bošnjakacka priča, krivi ovi prije nas, mi radimo.. A sta si ti uradio? Pa ništa logično, boli vas. Al obavezno svaka uprava ima 2 acc poput admira da nam piše, svi na Grbavicu, i post slican ovom iznad, to je pod obavezno.

Svi na Grbavicu da nam napise kao da smo mi maloumnim, a pri tom da ubaci neku šuplju priču za neke ljude ranije. Smiješno bas, ko se jos peca na ovo da mi je znati.
Itekako glavni krivci su voždovi koji su suvereno vladali posljednjih godina. Ne može ih hiljadu kiša saprati.

Podrška klubu sada? APSOLUTNA! Kome nije jasno zašto, taj nema šta raspravljati o klubu , niti zna išta o istom.

slika

Benderrr
Kontakt:

Post Postao/la Benderrr » 14 okt 2021, 17:02

Admir74 je napisao/la:
14 okt 2021, 16:10
Benderrr je napisao/la:

Itekako glavni krivci su voždovi koji su suvereno vladali posljednjih godina. Ne može ih hiljadu kiša saprati.

Podrška klubu sada? APSOLUTNA! Kome nije jasno zašto, taj nema šta raspravljati o klubu , niti zna išta o istom.

slika
Ako napunimo tribine onda ces ti dobiti platu, jer ne vidim razlog zašto bi se ti toliko brinuo o posjeti, a posebno o dugovima. A niti vidim da si ti neko relevantan da priča o prošlim, pretproslim, jer si očigledno potrcko ovih trenutnih koji ništa ne rade pod milim Bogam, al zato ti si ti tu da praviš dobru atmosferu😂 ti kontas ako napišeš podrška da to nekome fakat bilo sta znaci.

U suprotnom napisi konkretno sta je ova uprava uradila, da imaš argumente, pa ni pola muke da pišeš svaki dan. A ove dječije priče, to nekom drugom supljiraj.
by KANA

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 14 okt 2021, 18:46

Benderrr je napisao/la:
14 okt 2021, 17:02
Admir74 je napisao/la:
14 okt 2021, 16:10
Benderrr je napisao/la:

slika
Ako napunimo tribine onda ces ti dobiti platu, jer ne vidim razlog zašto bi se ti toliko brinuo o posjeti, a posebno o dugovima. A niti vidim da si ti neko relevantan da priča o prošlim, pretproslim, jer si očigledno potrcko ovih trenutnih koji ništa ne rade pod milim Bogam, al zato ti si ti tu da praviš dobru atmosferu😂 ti kontas ako napišeš podrška da to nekome fakat bilo sta znaci.

U suprotnom napisi konkretno sta je ova uprava uradila, da imaš argumente, pa ni pola muke da pišeš svaki dan. A ove dječije priče, to nekom drugom supljiraj.
Prije svega sve čestitke na tome kako si uništio ovaj forum. Ovo šta ti konstantno radiš jasno je i malom Đokici.
Uh, izvinjavam se. Možda je jasno malom Đokici, ali ovoj moderaciji očito nije. Ili možda jeste, ali ... interesi su čudo.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 14 okt 2021, 18:57

Zadnji poraz na Grbavici 16.05 protiv Borca, lijepo bi bilo nastaviti ovaj niz
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kontra, ubipara i 34 gosta.