FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bilo bi dobro da Velez uzme Zrinjskog sutra.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
a realno i zeljo tuzlu
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ali mi je najjace to kako su ga stalno opravdavali da ima neki razlog zasto ne igra dobro,ali nikada niko nije iznio ni objasnio o cemu se radi.
Na kraju dobro ispade sto je samo Belmin sa mladom repkom,jos se nisu vratili grob te
Velež i Zrinjami npr sutra igraju a po 2 igraca do 21 godine su im jos u povratku

Velež i Zrinjami npr sutra igraju a po 2 igraca do 21 godine su im jos u povratku

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma mene interesuje samo sta je najbolje za nas, **** mi se za kone i tuzlu, a realnost je da nam najvise odgovara da tuzla izgubi
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Da se prisjetimo zadnje domaće tekme

Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
Lijepo vrijeme javili u nedjelju, svi na Kosevo 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Najviše uspješnih driblinga u PLBiH ima Rijad Kobiljar 32 iz 44 pokušaja (73%) uspješnosti. Najviše odbrana ima Belmin Dizdarević 34 odbrane iz 41 udarca u okvir gola što je 83% uspješnosti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Bilo bi dobro da pobijedi Zrinjski, ne treba nam da se i Velež uključi u borbu za Evropu, jer onda postaje ****.
Mi titulu ne možemo osvojiti sve da odigramo vrhunski do kraja sezone.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije imao viška kilograma
Neces se vratiti u Bosnu, kad te ne bi ni Simm Bau doveo

Neces se vratiti u Bosnu, kad te ne bi ni Simm Bau doveo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑14 okt 2021, 21:12Bilo bi dobro da pobijedi Zrinjski, ne treba nam da se i Velež uključi u borbu za Evropu, jer onda postaje ****.
ORIGINAL 1987
Nikakav igrac iako sam mislio da ce nam biti pravo pojacanje, yebes takvog fudbalera koji ne moze za godinu ipo dovesti tijelo u optimalnu formu za ovu kukuruz ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 okt 2021, 21:28Nije imao viška kilograma![]()
![]()
![]()
Neces se vratiti u Bosnu, kad te ne bi ni Simm Bau doveo![]()
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Baš tako.vedinjo98 je napisao/la: ↑14 okt 2021, 23:46Nikakav igrac iako sam mislio da ce nam biti pravo pojacanje, yebes takvog fudbalera koji ne moze za godinu ipo dovesti tijelo u optimalnu formu za ovu kukuruz ligu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 okt 2021, 21:28Nije imao viška kilograma![]()
![]()
![]()
Neces se vratiti u Bosnu, kad te ne bi ni Simm Bau doveo![]()
Misliš da ga se Sablić samo tako riješio ? Vidio čovjek da je došao sa minimum 5 kg viska na pripreme, odmah je otpisan bio.
Inace, da nije ljenguz mogao je daleko dogurati, a ovako ce se vrtiti neko vrijeme po klubovima ala gdje sad igra, i to je to.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- husmusemic
- Kontakt:
samo ne znam kako se Cmiljanić izvukao i ostao u klubu. nije da ne zna igrat ali jednostavno nespreman konstantno i sve te brojne povrede... po meni greška jer je i dalje na platnoj listi, bolje bi bilo forsirat nekoga iz akademije a sa njim raskinut ugovor.
Ma cmilji msm ugovor istice iduce ljeto, cisto sumnjam da ce mu produzitihusmusemic je napisao/la: ↑15 okt 2021, 09:52samo ne znam kako se Cmiljanić izvukao i ostao u klubu. nije da ne zna igrat ali jednostavno nespreman konstantno i sve te brojne povrede... po meni greška jer je i dalje na platnoj listi, bolje bi bilo forsirat nekoga iz akademije a sa njim raskinut ugovor.
Cmilja cudan igrac skroz... u nekim utakmicama je bio nas najbolji igrac, u Posusju zabio onaj majstorski gol i onda iducih 5 tekmi ga nije bilo na mapi.. vidi se da zna igrat lopte, ali se isto vidi i trag koji su ostavile povrede, i da se u mnogim situacijama lopta odbija od njega, valjda od nedostatka rutine. Steta za njega vidi se da moze biti dobar igrac, ali s ovakvim ucinkom gdje se pojavi svaku 6.utakmicu, tesko da ce mu se produzit ugovor, cisto sumnjam
- husmusemic
- Kontakt:
da li se zna za neke igrače koji bi mogli biti dovedeni u januarskom prelaznom roku?
Kod nas ti se o tome pocne voditi racuna 2 dana pred kraj pripremahusmusemic je napisao/la: ↑15 okt 2021, 11:30da li se zna za neke igrače koji bi mogli biti dovedeni u januarskom prelaznom roku?

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, alacious, Amco46, BHFreak, Bordo10, Cautinho, Combattente87, Direktorcic, Ferrante071, Fudo, Grk1234, HordeSaSjevera, J1897, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, klasik, kosevodom, Lecler, macahz, MaroonWhite1946, Napapijri, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, Simi, siroliver69, spezial, StevieG8, Tarapi, Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 307 gostiju.