Onaj sudac nije htio kupit pa ga ekipa iz Nevesinja zapalilaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 10:26Nevesinjski krumpir .PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 okt 2021, 09:22Prosla sezona paradajza, sta je sad aktualno kod pijacara?![]()
![]()

Onaj sudac nije htio kupit pa ga ekipa iz Nevesinja zapalilaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 10:26Nevesinjski krumpir .PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 okt 2021, 09:22Prosla sezona paradajza, sta je sad aktualno kod pijacara?![]()
![]()
Onaj pomični trener Sarajeva ne voli medjugorje , pa ga kamenjari dočekaliPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 okt 2021, 11:18Onaj sudac nije htio kupit pa ga ekipa iz Nevesinja zapalilaTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 10:26Nevesinjski krumpir .PatriceKwedi je napisao/la: ↑15 okt 2021, 09:22Prosla sezona paradajza, sta je sad aktualno kod pijacara?![]()
![]()
![]()
Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat
Mahni kmetu drugi put, jucer prolazim kraj Tromedje, sviram, a ti u pod gledasopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat
Ne idem u sela oko medjugroja . Šta je išao pratit trening kmetova opet ? Nabavio si na biciklu trubu , napreduješ još svijetlo i možeš po noćiPatriceKwedi je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:25Mahni kmetu drugi put, jucer prolazim kraj Tromedje, sviram, a ti u pod gledasopalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat![]()
Haj priznaj da ti je stari vozom išao u Bg pratit Velež . A dobro vi mitomani bježite od toga al to vam je istina , nadji ga na slikamatutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Pa to je fazon kako ne kontas. Ako nesto odgovoris pitat ce za kog su ti navijali otac i dedo. Uvijek dosjetljiva fina vrapcicka raja.
Najgore sto neko sa strane onda ovakve stvari svrsta u "mostarski humor", a ovo nije vidilo mostara
Nego de mi reci sta ima u Gornjoj Maoči ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat
niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjerututankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Pa to je fazon kako ne kontas. Ako nesto odgovoris pitat ce za kog su ti navijali otac i dedo. Uvijek dosjetljiva fina vrapcicka raja.
Najgore sto neko sa strane onda ovakve stvari svrsta u "mostarski humor", a ovo nije vidilo mostara
To moraš pitat mamu , ona zna kako si se tamo začeo . Ja stvarno nisam nikad bio ni blizu , a mama ti je češće bila valjda voli bradonje , iskreno meni su fuj al eto pitaj mame nek ti objasniTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:29Nego de mi reci sta ima u Gornjoj Maoči ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat
Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:30niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjerututankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Pa to je fazon kako ne kontas. Ako nesto odgovoris pitat ce za kog su ti navijali otac i dedo. Uvijek dosjetljiva fina vrapcicka raja.
evo ja cu vas upitati jednu iz sadasnjosti: kakva je vrsta navijaca koja gleda kako ce besplatno na stadion
Normalna vrsta navijača , koja ne pristaje na uslove saveza da negdje može a da negdje ne može . Ili može ili ne može , posto ste vi podanici i kmetovi vi nemate svoju riječ pa vas saltajuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:32Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:30niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjerututankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Pa to je fazon kako ne kontas. Ako nesto odgovoris pitat ce za kog su ti navijali otac i dedo. Uvijek dosjetljiva fina vrapcicka raja.
evo ja cu vas upitati jednu iz sadasnjosti: kakva je vrsta navijaca koja gleda kako ce besplatno na stadion
Sigurno si gore proživio jako lijepo djetinjstvo , pa ti je Fuj ... ajde bgti nisi **** ako si ga jednom primo .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:31To moraš pitat mamu , ona zna kako si se tamo začeo . Ja stvarno nisam nikad bio ni blizu , a mama ti je češće bila valjda voli bradonje , iskreno meni su fuj al eto pitaj mame nek ti objasniTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:29Nego de mi reci sta ima u Gornjoj Maoči ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14
Velež nema veze sa Allahom , a kmetovi imaju veze sa medjugorjem i Gospom , valjda sad vidiš razliku ? Ili si samo glup pa ne možeš skontat
Ti opet jedno , a ja ti drugo , pa pitaj mame nek ti objasni , znam da ona voli bradonje a da si i tu začet vjerovatno se nekom bradonji omaklo .Truba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:33Sigurno si gore proživio jako lijepo djetinjstvo , pa ti je Fuj ... ajde bgti nisi **** ako si ga jednom primo .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:31To moraš pitat mamu , ona zna kako si se tamo začeo . Ja stvarno nisam nikad bio ni blizu , a mama ti je češće bila valjda voli bradonje , iskreno meni su fuj al eto pitaj mame nek ti objasni
Čekate Fadilovo odobrenje ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:33Normalna vrsta navijača , koja ne pristaje na uslove saveza da negdje može a da negdje ne može . Ili može ili ne može , posto ste vi podanici i kmetovi vi nemate svoju riječ pa vas saltajuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:32Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:30
niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjeru
Nismo mi ni Beusovi ni Vicini pa da trebamo odobrenja , imamo svoj stav vi ga nemate pa vam ga stavljajuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:35Čekate Fadilovo odobrenje ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:33Normalna vrsta navijača , koja ne pristaje na uslove saveza da negdje može a da negdje ne može . Ili može ili ne može , posto ste vi podanici i kmetovi vi nemate svoju riječ pa vas saltajuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:32
Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?
TAKO JE , IMATE SVOJ STAV I SLUŠATE ŠTA Fadil kaže !opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:36Nismo mi ni Beusovi ni Vicini pa da trebamo odobrenja , imamo svoj stav vi ga nemate pa vam ga stavljajuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:35Čekate Fadilovo odobrenje ?opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:33
Normalna vrsta navijača , koja ne pristaje na uslove saveza da negdje može a da negdje ne može . Ili može ili ne može , posto ste vi podanici i kmetovi vi nemate svoju riječ pa vas saltaju
Trenutno korisnika/ca: Amco46, ASD, bhfanatic14, brig, ELDIABLO20, held9, Hrammm1921, jurisicduska, leo1946, MostarskiSin, Venom, WeekendOffender, ZmajOdBosne33 i 82 gosta.