Vas ćemo stavit na fadilove respiratoreTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:37TAKO JE , IMATE SVOJ STAV I SLUŠATE ŠTA Fadil kaže !opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:36Nismo mi ni Beusovi ni Vicini pa da trebamo odobrenja , imamo svoj stav vi ga nemate pa vam ga stavljaju![]()
![]()
Velež vs Zrinjski
-
- Kontakt:
Re: Velež vs Zrinjski
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Smijurija od Nultrasa pokušava da vrijeđa naš stadion dok pod BB možeš krompir posadit, a i cmilje jer znamo da to Kmetstvo obožava 
Kad ćemo dočekati prvi izgrađeni stadion komšije?
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
A brate samo istinu im kažem pa se ljute , a nema potrebe . Dobro razumijem nekad istina boli a njih često .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
hahahahah hahahaha bola na aparatima ste od 93.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40Vas ćemo stavit na fadilove respiratoreTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:37TAKO JE , IMATE SVOJ STAV I SLUŠATE ŠTA Fadil kaže !opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:36
Nismo mi ni Beusovi ni Vicini pa da trebamo odobrenja , imamo svoj stav vi ga nemate pa vam ga stavljaju![]()
![]()
a odavno ste vi na njima .
Nego sad ozbiljno , koliko drva potrošiš u Nevesinju za jednu zimu ?
Pola ti vijeka ime branili
Trn u oku uvijek bio si
Ni u snu nisu mogli vidjeti
Da titule ce Zrinjski slaviti . . .
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Žugaju na Titu i komunizam a igraju na njegovom stadionu koji je njegov sistem napravio a ne njihov fasisticki , znaju da njihov sistem izgradio sam u rodocu branitelju i u medjugorju Dodigu , pa im ne smeta onda Tile kad ulaze pod B.B.RASanticeva je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40Smijurija od Nultrasa pokušava da vrijeđa naš stadion dok pod BB možeš krompir posadit, a i cmilje jer znamo da to Kmetstvo obožava
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Jao fora prave kamenjarske šta je niste dobili još net u onom kamenu medjugorskom . A sad ozbiljno jel ti stari išao u Bg vozom pratit Velež , a mama u Maocu tadTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:43hahahahah hahahaha bola na aparatima ste od 93.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40Vas ćemo stavit na fadilove respiratoreTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:37
TAKO JE , IMATE SVOJ STAV I SLUŠATE ŠTA Fadil kaže !![]()
![]()
a odavno ste vi na njima .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ni u RODOČU nije BRANITELJA nego FK LOKOMOTIVE.Tako da oni što su napravili sve može stati u jednu saksiju cvijeća i natkriju je sa sa krovom centralne tribine da nebi guzonje kisle.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:43Žugaju na Titu i komunizam a igraju na njegovom stadionu koji je njegov sistem napravio a ne njihov fasisticki , znaju da njihov sistem izgradio sam u rodocu branitelju i u medjugorju Dodigu , pa im ne smeta onda Tile kad ulaze pod B.B.RASanticeva je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40Smijurija od Nultrasa pokušava da vrijeđa naš stadion dok pod BB možeš krompir posadit, a i cmilje jer znamo da to Kmetstvo obožava
-
- Kontakt:
A i njemu su promjenili ime , i malo ogradili za par stotina km i to je to . A toliko navijača kao sulenta dzida dika pa nisu u stanju napraviti nešto , bruka i sramota , još se na Titinom zvanju dičeMostarac1974 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:49Ni u RODOČU nije BRANITELJA nego FK LOKOMOTIVE.Tako da oni što su napravili sve može stati u jednu saksiju cvijeća i natkriju je sa sa krovom centralne tribine da nebi guzonje kisle.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:43Žugaju na Titu i komunizam a igraju na njegovom stadionu koji je njegov sistem napravio a ne njihov fasisticki , znaju da njihov sistem izgradio sam u rodocu branitelju i u medjugorju Dodigu , pa im ne smeta onda Tile kad ulaze pod B.B.RASanticeva je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40Smijurija od Nultrasa pokušava da vrijeđa naš stadion dok pod BB možeš krompir posadit, a i cmilje jer znamo da to Kmetstvo obožava
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Stari s ponosom priča o utakmicama Veleža kojeg je redovno pratio , al isto tako s gorčinom izgovara ime sadašnjeg kluba iz Vrapčića , a stara ko stara zahvaljuje se Bogu sto se izvukla iz ralja Maoče i sa tugom gleda vijesti i terorističke napade u svijetu .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:45Jao fora prave kamenjarske šta je niste dobili još net u onom kamenu medjugorskom . A sad ozbiljno jel ti stari išao u Bg vozom pratit Velež , a mama u Maocu tadTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:43hahahahah hahahaha bola na aparatima ste od 93.opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:40
Vas ćemo stavit na fadilove respiratorea odavno ste vi na njima .
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Stari ko stari i danas srce zalupa kad zaigra Velež , zna da mu ne možeš ti mali balavac nametnut mišljenje o njegovom klubu . A stara ko stara i sad proklinje sto nije pobacila kopile koje je začeto u Maoci , i sa prezirem gleda tebe kao plod njihovog terorizma . Izvini al sam moraoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:54Stari s ponosom priča o utakmicama Veleža kojeg je redovno pratio , al isto tako s gorčinom izgovara ime sadašnjeg kluba iz Vrapčića , a stara ko stara zahvaljuje se Bogu sto se izvukla iz ralja Maoče i sa tugom gleda vijesti i terorističke napade u svijetu .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:45Jao fora prave kamenjarske šta je niste dobili još net u onom kamenu medjugorskom . A sad ozbiljno jel ti stari išao u Bg vozom pratit Velež , a mama u Maocu tadTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:43
hahahahah hahahaha bola na aparatima ste od 93.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Napravit ćemo novi , ko je naučio pravit on će pravit , ko je naučio otimat nek otima kad ne mogu ništa svoje napravit . Ne možete vi uzet kolko ih mi možemo napravit hahahah

#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Nemam ti šta zamjeriti , jer NAPAD i VRIJEĐANJE je bijeg i negiranje istine .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:56Stari ko stari i danas srce zalupa kad zaigra Velež , zna da mu ne možeš ti mali balavac nametnut mišljenje o njegovom klubu . A stara ko stara i sad proklinje sto nije pobacila kopile koje je začeto u Maoci , i sa prezirem gleda tebe kao plod njihovog terorizma . Izvini al sam moraoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:54Stari s ponosom priča o utakmicama Veleža kojeg je redovno pratio , al isto tako s gorčinom izgovara ime sadašnjeg kluba iz Vrapčića , a stara ko stara zahvaljuje se Bogu sto se izvukla iz ralja Maoče i sa tugom gleda vijesti i terorističke napade u svijetu .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:45
Jao fora prave kamenjarske šta je niste dobili još net u onom kamenu medjugorskom . A sad ozbiljno jel ti stari išao u Bg vozom pratit Velež , a mama u Maocu tad
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Samo istina i sam znaš . Nadam se da lako podnosiš istinu , nemoj slučajno sad napast staru i starogTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:58Nemam ti šta zamjeriti , jer NAPAD i VRIJEĐANJE je bijeg i negiranje istine .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:56Stari ko stari i danas srce zalupa kad zaigra Velež , zna da mu ne možeš ti mali balavac nametnut mišljenje o njegovom klubu . A stara ko stara i sad proklinje sto nije pobacila kopile koje je začeto u Maoci , i sa prezirem gleda tebe kao plod njihovog terorizma . Izvini al sam moraoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:54
Stari s ponosom priča o utakmicama Veleža kojeg je redovno pratio , al isto tako s gorčinom izgovara ime sadašnjeg kluba iz Vrapčića , a stara ko stara zahvaljuje se Bogu sto se izvukla iz ralja Maoče i sa tugom gleda vijesti i terorističke napade u svijetu .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Takav stav grupe, ne zelimo da negdje idemo a da nam negdje brane. Od 2014. nije gostovanje propusteno, tako da je to cisti principTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:32Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:30niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjerututankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:14Pa to je fazon kako ne kontas. Ako nesto odgovoris pitat ce za kog su ti navijali otac i dedo. Uvijek dosjetljiva fina vrapcicka raja.
Najgore sto neko sa strane onda ovakve stvari svrsta u "mostarski humor", a ovo nije vidilo mostara
evo ja cu vas upitati jednu iz sadasnjosti: kakva je vrsta navijaca koja gleda kako ce besplatno na stadion
Eto, vidis ja tebi odgovorih na pitanje, hajd sad ti na moje

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Ima u Bijelom polju kod škole ko duša samo tribine napravit , taman vam je tu velika baza navijača
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ne sekiraj se ti za mene vidis da idem linijom manjeg otpora , mirnim tonom . Iskreno nije mi svejedno s tobom se raspravljati , nikad ne znaš gdje se možeš aktivirati .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:59Samo istina i sam znaš . Nadam se da lako podnosiš istinu , nemoj slučajno sad napast staru i starogTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:58Nemam ti šta zamjeriti , jer NAPAD i VRIJEĐANJE je bijeg i negiranje istine .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:56
Stari ko stari i danas srce zalupa kad zaigra Velež , zna da mu ne možeš ti mali balavac nametnut mišljenje o njegovom klubu . A stara ko stara i sad proklinje sto nije pobacila kopile koje je začeto u Maoci , i sa prezirem gleda tebe kao plod njihovog terorizma . Izvini al sam morao
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
PA iskreno ne znam , ja imam godišnju pa ne razmisljam o tome . A iz nekih priča klasična naša priča '' TA ĆU PLAĆATI KARTU VIDI STADIONA KAKAV JE ...'' , dok uprava razmišlja na ovaj način mislim da je stav ljudi ispravan .killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:00Takav stav grupe, ne zelimo da negdje idemo a da nam negdje brane. Od 2014. nije gostovanje propusteno, tako da je to cisti principTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:32Koja je vrsta navijača koja bojkotuje gostujuće utakmice svoga kluba ?killafrommanilla je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:30
niko vam nije kriv sto se vezete samo za najgluplje postove i vodite temu u takvom smjeru
evo ja cu vas upitati jednu iz sadasnjosti: kakva je vrsta navijaca koja gleda kako ce besplatno na stadion
Eto, vidis ja tebi odgovorih na pitanje, hajd sad ti na moje![]()
Trn u oku uvijek bio si
Trn u oku uvijek bio si
-
- Kontakt:
Tebe sam ugasio , nek sljedeći dodje , i ne idi putem stare pa direkt u maocu . Pozdravi starog i čekamo ga na tribinama kad prodje ova lakrdija od Vice i Beusa , a staroj nek izdrži traume od maoce ako treba pogurat ćemo a to sto tebe mora gledat , nek izdrži . Hajmo sljedeći , ti si ugašenTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:01Ne sekiraj se ti za mene vidis da idem linijom manjeg otpora , mirnim tonom . Iskreno nije mi svejedno s tobom se raspravljati , nikad ne znaš gdje se možeš aktivirati .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:59Samo istina i sam znaš . Nadam se da lako podnosiš istinu , nemoj slučajno sad napast staru i starogTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:58
Nemam ti šta zamjeriti , jer NAPAD i VRIJEĐANJE je bijeg i negiranje istine .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 29 gostiju.