Vi ste u Citluku pratili Velez ako se ne varam, vidim ti u opisu Avenija.

Samo ste ga lose ispratili taj dan.

Vi ste u Citluku pratili Velez ako se ne varam, vidim ti u opisu Avenija.
Probali ste ugasiti početkom 90tih godina , a tvoj vokabular dovoljno govori tko si i šta si , da si nevesinjski kompleskaš .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:04Tebe sam ugasio , nek sljedeći dodje , i ne idi putem stare pa direkt u maocu . Pozdravi starog i čekamo ga na tribinama kad prodje ova lakrdija od Vice i Beusa , a staroj nek izdrži traume od maoce ako treba pogurat ćemo a to sto tebe mora gledat , nek izdrži . Hajmo sljedeći , ti si ugašenTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:01Ne sekiraj se ti za mene vidis da idem linijom manjeg otpora , mirnim tonom . Iskreno nije mi svejedno s tobom se raspravljati , nikad ne znaš gdje se možeš aktivirati .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 12:59
Samo istina i sam znaš . Nadam se da lako podnosiš istinu , nemoj slučajno sad napast staru i starog
Ugašen si ti davno kmete kamenjarski , hajmo slijedeći tebi sam dao dijagnozuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:10Probali ste ugasiti početkom 90tih godina , a tvoj vokabular dovoljno govori tko si i šta si , da si nevesinjski kompleskaš .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:04Tebe sam ugasio , nek sljedeći dodje , i ne idi putem stare pa direkt u maocu . Pozdravi starog i čekamo ga na tribinama kad prodje ova lakrdija od Vice i Beusa , a staroj nek izdrži traume od maoce ako treba pogurat ćemo a to sto tebe mora gledat , nek izdrži . Hajmo sljedeći , ti si ugašenTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:01
Ne sekiraj se ti za mene vidis da idem linijom manjeg otpora , mirnim tonom . Iskreno nije mi svejedno s tobom se raspravljati , nikad ne znaš gdje se možeš aktivirati .
Bas je Tito napravio fin stadion ,samo šta je on napravio vi niste u stanju okrecit i pokosit ,šta mislite jednu bistu kraj fontane ? Naravno u prirodnoj veličini . Šta ima na Kupresu ,ima li cvekle ?
Kad smo kod dijagnoza nije ti lako nositi se s F52.1 !opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:14Ugašen si ti davno kmete kamenjarski , hajmo slijedeći tebi sam dao dijagnozuTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:10Probali ste ugasiti početkom 90tih godina , a tvoj vokabular dovoljno govori tko si i šta si , da si nevesinjski kompleskaš .opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:04
Tebe sam ugasio , nek sljedeći dodje , i ne idi putem stare pa direkt u maocu . Pozdravi starog i čekamo ga na tribinama kad prodje ova lakrdija od Vice i Beusa , a staroj nek izdrži traume od maoce ako treba pogurat ćemo a to sto tebe mora gledat , nek izdrži . Hajmo sljedeći , ti si ugašen
Naglasi na prvim europskim utakmicama nakon nekoliko desetaka godina. Euforija. Ionako vas samo euforija zadnjih godina okuplja u velikom broju. Šampionska sezona u prvoj ligi federacije(ne ulazim u to kako je ostvareno), pa izborena europa nakon 200 godina. Ljudi bi nakon svih problema na kraj svijeta isli gledat utakmicu, a ne u Sarajevo koje je na dohvat ruke. Ne pravi od toga neko čudo.
Imali ne kazem da nismo, ali opet vi ga izgubiste zbog Veleza. Kako god desavalo se na obje strane.
Sa tobom sam završio tvojim priznanjem da ti je stari navijač Veleza , a da ti je stara pobjegla iz ralja Maoce , nemam vise s tobom šta razgovarat , žalim te . Predji na nekog drugog koji ne zna tvoju potresnu sudbinu . Ajmo podrška za propali abortus iz maoce
opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:33Sa tobom sam završio tvojim priznanjem da ti je stari navijač Veleza , a da ti je stara pobjegla iz ralja Maoce , nemam vise s tobom šta razgovarat , žalim te . Predji na nekog drugog koji ne zna tvoju potresnu sudbinu . Ajmo podrška za propali abortus iz maoce
Ne želim da vise ulazim u tvoje privatne stvari , dosta si otkrio i podjelio sa nama , a sad kako znaš sam se bori sa činjenicom da si propali abortus Maoce . Tako da sam završio s tobom , jer mi te zaoTruba1905burazeru je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:35opalaopala je napisao/la: ↑15 okt 2021, 13:33Sa tobom sam završio tvojim priznanjem da ti je stari navijač Veleza , a da ti je stara pobjegla iz ralja Maoce , nemam vise s tobom šta razgovarat , žalim te . Predji na nekog drugog koji ne zna tvoju potresnu sudbinu . Ajmo podrška za propali abortus iz maoce![]()
![]()
![]()
šta je nema na internetu pojašnjenje te dijagnoze ?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Kaunas, MostarReds22 i 43 gosta.