Meni je ovo više pokazatelj na kojem je stepenu organizacija države.
Zemlje sa niskom stopom vakcinacije su uglavnom neke lijeve (gdje i mi spadamo).
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A to Pakistan i Bangladeš su intelektualno ispod zapada? Ko je tebi jedinica za inteligenciju? Na osnovu čega temeljiš to admine? Prvo odsustvo stida je manjak inteligencije admine. Kreni od toga. Ko si ti da generalizuješ neku naciju kao manje inteligentnu a neku kao više?
Ljudi žive u bijedi i dođu da prodaju maramice kod nas na raskrsnicama samo da pobjegnu odatle. Dvije trećine žena su im nepismene, kao i više od trećine muškaraca.Pensioner26 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 15:51A to Pakistan i Bangladeš su intelektualno ispod zapada? Ko je tebi jedinica za inteligenciju? Na osnovu čega temeljiš to admine? Prvo odsustvo stida je manjak inteligencije admine. Kreni od toga. Ko si ti da generalizuješ neku naciju kao manje inteligentnu a neku kao više?
A šta ako znaš glavi grad Kanade? Odmah si nadmoćan ili? Znaš li ti glavni grad ČAD-a? Koja je razlika između nepoznavanja glavnog grada Kanade i ČAD-a?Pensioner26 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:20Jedno je neimaština i nepostojanje uslova za školovanje, a drugo okarakterisati nekog kao neinteligentnog samo što nema isto. Imaju Ameri sve pa ih dosta ne zna glavni grad Kanade.
Neutral je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:41A šta ako znaš glavi grad Kanade? Odmah si nadmoćan ili? Znaš li ti glavni grad ČAD-a? Koja je razlika između nepoznavanja glavnog grada Kanade i ČAD-a?Pensioner26 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 18:20Jedno je neimaština i nepostojanje uslova za školovanje, a drugo okarakterisati nekog kao neinteligentnog samo što nema isto. Imaju Ameri sve pa ih dosta ne zna glavni grad Kanade.
Bas me zivo interesuje kako su oni izveli zakljucak o prosjecnom IQ neke drzave. Da nisu mozda radili neka ogromna testiranja, sa velikim uzorkom? Da li to znaci da ti vjerujes da si gluplji od prosjecnog Kineza ili Islandjanina?
Boli tebe ona stvar , realno imao si samo onaj početni udar "mjera" , kad je to prošlo većina ljudi živi normalno ...admin je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:09Treba da budu izlozeni ‘tiraniji’ tek nakon sto pocnu umirati najvise na svijetu kao mi?
Kod nas evo nema tiranije, haj nam ti objasni sta da radimo pa da ne umire 30 ljudi dnevno od korone?
Italijani glupi a bosanci pametni
Kako je kolega isao u Australiju ako su im granice zatvorene? Cini mi se da ti hoces malo lagucnut?
Mislis iz drzave sa najvecom smrtnosti na svijetu?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:16Boli tebe ona stvar , realno imao si samo onaj početni udar "mjera" , kad je to prošlo većina ljudi živi normalno ...admin je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:09Treba da budu izlozeni ‘tiraniji’ tek nakon sto pocnu umirati najvise na svijetu kao mi?
Kod nas evo nema tiranije, haj nam ti objasni sta da radimo pa da ne umire 30 ljudi dnevno od korone?
Kako je kolega isao u Australiju ako su im granice zatvorene? Cini mi se da ti hoces malo lagucnut?
Tamo ima ljudi koji su već 270 dana pod žestokim mjerama ,vidio bi tebe da li bi tako pisao da si tamo ...
Lako je odavde biti pametan ...
Iz države sa vjerovatno najblažim mjerama na svijetu kroz čitavu pandemiju , o tome pišem .admin je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:34Mislis iz drzave sa najvecom smrtnosti na svijetu?bombaysaphire je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:16Boli tebe ona stvar , realno imao si samo onaj početni udar "mjera" , kad je to prošlo većina ljudi živi normalno ...admin je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:09Treba da budu izlozeni ‘tiraniji’ tek nakon sto pocnu umirati najvise na svijetu kao mi?
Tamo ima ljudi koji su već 270 dana pod žestokim mjerama ,vidio bi tebe da li bi tako pisao da si tamo ...
Lako je odavde biti pametan ...
To je uspjeh nase politike, otpipis sve, vakcine ne promovises i pustis ljude da umiru. Cujem priprema se masovan val imigranata iz Svicarske ka slobodarskoj Bosni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.