Zastario slučaj.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
A zbog cega ako mogu znati
Ciljamo na kup i promociju ,nije mala stvar
Trazili ste, dobili ste. Sad svi moraju skratit jezik, prva si slala zalbe na sve i svasta. Sad cemo pravila i savez postovati 100%
Izbaciti je iz lige
Imamo osnovane sumnje,traze se dokazi,ako se pojave savez ce donijeti kvalitetne mjere. Pravila jesu stara, mnoga su kroz godine korigovana cak i u zadnjoj sezoni. I da naglasim, pravila su dobra, nisu dobre kazne za one koji krse pravila. Od sad ce biti kvalitetne kazne.Aerials je napisao/la: ↑15 okt 2021, 20:11Samo ti, al' ti je baš zakašnjela reakcija. Nekoliko sezona se ovo provlači, a vi ništa, ja bar na vrijeme tj. odmah reagujem.
Nađite dokaze za ovo i nađite po čemu krši i koja pravila i onda izbacujte koga hoćete. Ove priče bez dokaza ne mogu vam proći, ne možete izbaciti nekoga samo zato što vam se ne sviđa ta osoba.
Logično je da ću pisati žalbe kad ima osnova za to. Je li to zabranjeno kritiku uputiti?
Shvatite da ništa nije savršeno pa tako ni pravila lige, i ne shvatajte svaku kritiku lično. Pravila su stara, vi ih niste postavljali, logično da će biti žalbi na koješta s vremena na vrijeme, kad se primijeti da nešto ne funkcioniše dobro.
Ona se samo tipovanja drzi pa nisam upratio. Evo zbog tvog ponasanja ce ti saigraca izbaciti iz lige.
Čuj im priče, ne smiješ savezu ukazati na loše stvari.
Ma nema @Mig muda da izbaci @legendu iz lige.
E nemoj ti majketi o tome, zbog tebe sam ostao bez igrača za kojeg mi i moderatori na pp šalju da vjerovatno nije Sarmel
Pa sa Sarmelom se niko mjesecima nije cuo vec. Ne javlja se momak. Nadam se da je dobro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.