Na to sam i mislio, kontam da je dozvoljen neki manji broj pa zbog toga, ali evo momak napisa da su otišli. Nisam vidio da su bili u Kazahstanu, pa kontam neće ni ovamo.KONTRASVIH je napisao/la: ↑12 okt 2021, 15:55Sto ne bi otisli ? Jedino ako postoje restrikcije zbog Covida sve ostalo bi bilo smijesno kao razlog nedolaska.
Dosta bi to ozbiljnije izgledalo kada bi se priključile sve bh. grupe kao što to rade Manijaci i RA

Pod ovim "dosta bi to sa bh. grupama izgledalo ozbiljnije" mislim konkretno na ulicu, a što se izgleda tribine tiče, pjesama, pirotehnike, zastava i tog vizuelnog izgleda na tekmama reprezentacije tu nemam nekih zamjerki i na tome im je palac gore, ali na ulici su poprilično diskutabilni, što su dokazali u Sloveniji kada im preko puta 10-15 srba stoji i psuje im, a njih preko 100 uzvraćaju nekim smiješnim pjesmicama...E tu su me baš razočarali. Bio sam i u Grčkoj na reprezentaciji kada su isto imali nekih nelogičnih poteza i bili su poprilično isparanoisani.
Ali kako god rade i dosta dobrih stvari i kada se sve sabere može se reći da rijetko koja reprezentacija ima navijače kakve ima Bosna i Hercegovina.