Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
A sta je bilo sa hz i dresdenovcima?
Kako je ovo jako

Jača navijačka od you'll never walk alone.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Što se tiće prijateljstva, mislim da bi drama leglo jedno sa Talijanima. Možda Horde i Ulrtas Salerno. Sarajevo i Salernitana. Salerno kao grad top izgleda, na moru, ljetovali bi đaba
Odavno ih pratim i imaju top grupu, ma da im je klub igrao godinama seriju C, ali posjeta u vidu punog stadiona govori da smo mi miljama daleko od njihove ljubavi prema klubovima općento.

ORIGINAL 1987
Kontakti su tu i dalje ali stav grupe sto se tice prijateljstava i bratstva je jasan i to se postuje. Ja mogu npr. licno da se ne slazem i da mislim da bi nam dobro doslo neko zvanicno prijateljstvo tog tipa ali znas i sam da su grupa i stavovi grupe (iako vise nisam dio iste) svetinja i ne vidim da ce se u skorijoj buducnosti nesto promijeniti90minut je napisao/la: ↑16 okt 2021, 00:00Nije mi jasno da se nikad nije konkretno nešto tu i desilo sto se tice vas i cvaroša a znam da su dolazili pojedinci vamo kroz godine i da postoje kontakti.brile je napisao/la: ↑15 okt 2021, 23:52Ma realno fino je to izgledalo sve dok se nisu "poekstremili".
Nasoj raji bi odgovaralo vjersko bratstvo tipa delija i grobara, pa da se vi ili mi pobratimimo sa al ahlijem ili trabzonsporom ali preduhitrili su nas ekstremi novi pazar sa fenerbahceom
Edit: ja bih sad potpisao zvanicno prijateljstvo sa ferencvarosom, jesu oni mozda fasisti ali su prejaka i pregotivna grupa, yebo fenerbahce![]()

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- svrakino1921
- Kontakt:
Ovi su nas molili da budemo braca
Al mi nismo htjeli
GOLEM SI ZELJO
- kolezeljovac
- Kontakt:
Do prije cca godinu i po sam bio u kontaktu sa jednim od nazovi ih ekstremnijih navijača Ferencvaroša i lik je ujedno jedan od glavnih među onim navijačima Mađarske repke. Ma to je drugi mentalni sklop i to su "budale". Jednostavno treba biti realan, nismo mi njima dorasli. Okej, mi smo njih ispoštovali, imamo gotivni odnos, oni obilježe godišnjicu Mirze rahmetli, mi isto njima kad je u pitanju neka situacija kao što je bila sa jednom od njihovih uprava. Dođe par njih na utakmice Želje, raja ih viđala na istoku i jugu, ali nešto više od toga ne može... Prvo stavovi grupe, drugo oni su "ludo ludi", a kod nas ta furka traje par dana(sedmica) i onda od derbija do derbija ili evropskih tekmi.
Treba biti realan...
Treba biti realan...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Imal ko kakvih informacija o jutrosnjem susretu manijaka i leseva u jajcu?
Policija sprijecila sukob.
- Bersaga
- Kontakt:
Neko je dobio po guzi iz manjeg BH entiteta 

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
1921-1987
-
- Kontakt:
Ocigledno niste dobro informisani..
.
Zadnja izmjena: NAPADAJ, dana/u 30 maj 2022, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ljiljani cvjetaju..
-
- Kontakt:
Za 100 godina ce pjevati o danasnjem "sukobu" kao o velikoj pobjedi srba , sramota ne stati na crtu sa 100plus ljudi bilo kojoj ekipi bilo gdje
Fol spriječila murija, a pokupili se i gas nazad za BL. Što u Obrocima nisu spriječili?
1921-1987
Jajcu?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Dave, relativizam i 14 gostiju.