Ma nema veze, nek je uredno i nek dobiju. Veceras vec im se moze cestitati, a nama uz ovakvog pickastog trener vise srece sledeci put.90minut je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:56Papcine zavrsicete iznad Sarajeva kako god okreneš.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:55Nema Sarajevo i Borac kvalitet, isto se pate kao i mi. Pogotov Borac , kojeg ako sudija ne pogura tesko moze i do boda. Zrinjski igra trenutno najbolje, i treba da osvoje.Neutral je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:49Tuzla prvaci![]()
Rekoh, borit će se za treće mjesto i izlazak u Evropu, to im je maksimum. I ne zbog ove utakmice, već općenito. Da je ova ekipa duže na okupu, da nisu plaćenici i da City ima veću bazu navijača, borba za titulu bi bila realna opcija.
Zrinjski je svakako prvak, drugo mjesto, uz adekvatna pojačanja ide Sarajevo. Treće mjesto, borba Borca i Tuzle. Kup je jako zanimljiv.
Sad ce vas i u kupu klepiti
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
polako već kreće ponor u TC koji će završiti naravno otkazom Husrefu, lik koji svoje osobine ne kjenja kao ni način igre, gubio ili vodio nema plan B
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BoracMeraak1921 je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:59Zrinja titula 99% sam siguran
Evropa Tuzla Sarajevo 99% , eh pitanje je samo ko je 4ta ekipa za evr
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Borac je medju 3 na kraju.LeonProfessional je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:56A ko ih ****. Ionako su skoro i nastali.
Prate Pl zadnju 3 godine i hoće da budu faktor. Džaba novci silni iz Amerike![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bojim se da komšije vode najopasnijim rezultatom.
Prokleti da su Dragan Šolak, njegova fašistička "Junajted medija", kao i njihovi produkti sport klub, telemach, total tv, n1, nova bh/s/m i ostali❗
volim te što si samokritican, ma necete ba boricete se itekako za titulu garant ce te i kup proci izgorice od prevelike želje da vas spusteelvirbaljic je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:59Ma nema veze, nek je uredno i nek dobiju. Veceras vec im se moze cestitati, a nama uz ovakvog pickastog trener vise srece sledeci put.90minut je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:56Papcine zavrsicete iznad Sarajeva kako god okreneš.elvirbaljic je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:55
Nema Sarajevo i Borac kvalitet, isto se pate kao i mi. Pogotov Borac , kojeg ako sudija ne pogura tesko moze i do boda. Zrinjski igra trenutno najbolje, i treba da osvoje.
Sad ce vas i u kupu klepiti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zrinjski prvi, mi 2, Borac 3, TC 4Meraak1921 je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:59Zrinja titula 99% sam siguran
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sarajevo prvi 100% 

Zeljkan je trenutno simpaticniji, valjda kako su pred gasenjem..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno, komšija ne može biti svak'
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I Zrinjski će pasti, mada sada ne izgleda tako. Do kraja se neće ništa znati.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 okt 2021, 18:07Zrinjski prvi, mi 2, Borac 3, TC 4Meraak1921 je napisao/la: ↑16 okt 2021, 17:59Zrinja titula 99% sam siguran
-
- Kontakt:
Crnčević školuje ovog samozvanog najboljeg igrača PL
- Meraak1921
- Kontakt:
Kvalitetna je Tuzla i to bas kvalitetna, mi iskoristili svoje, evo i nas u gornjem dijelu haha
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma nema Tuzla igre citavo prvenstvo,po meni najbolju utakmicu odigrali protiv Zrinjskog u Mostaru,a trebali su izgubiti i od Slobode itd itd.Ali imaju taj individualni kvalitet i na "mišice" su uzimali skupljali te bodove,ali kao tim na terenu prosjek i ni blizu onoga sto bi ova ekipa morala igrati.
Ivkovic izvlaci maximum iz Željeznicara.Crncevic danas najbolji bio pojeo sam komplet vezu Tuzle
Ivkovic izvlaci maximum iz Željeznicara.Crncevic danas najbolji bio pojeo sam komplet vezu Tuzle
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Jesmo li sa ovom pobjedom osigurali opstanak
I da pitam-smijemo li se mi ukljucit u borbu za Europu
Jel problem neki
Ako jest
Mi necemo

I da pitam-smijemo li se mi ukljucit u borbu za Europu
Jel problem neki
Ako jest
Mi necemo

-
- Kontakt:
Hus je kanta.
Tako dobra ekipa a on samo forsira iste igrače, ostali van forme. Ista igra, isto sve.
On da ima 30 igrača igrali bi mu samo 11 istih.
TC malen klub. Nikad ništa od njih izgleda.
Željo stojao loše jedan dobar dio tekme.
Golove zabili na vrijeme. Imali na kraju prostora iz kontri ali mladi igrači pa i nedostatak kvaliteta su učinili svoje.
Tako dobra ekipa a on samo forsira iste igrače, ostali van forme. Ista igra, isto sve.
On da ima 30 igrača igrali bi mu samo 11 istih.
TC malen klub. Nikad ništa od njih izgleda.
Željo stojao loše jedan dobar dio tekme.
Golove zabili na vrijeme. Imali na kraju prostora iz kontri ali mladi igrači pa i nedostatak kvaliteta su učinili svoje.
-
- Kontakt:
Dobro je došao ovaj poraz. Da nam se napokon skine teret ekipe koja se bori za titulu.
Sad se u miru možemo posvetiti svom realnom cilju, a to je izlazak u Evropu.
Sad se u miru možemo posvetiti svom realnom cilju, a to je izlazak u Evropu.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2 i 32 gosta.