Premijer liga BiH - aktuelno

Vanja8
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Vanja8 » 16 okt 2021, 19:20

Ponosnipodrinjac je napisao/la:
16 okt 2021, 19:02
Dobro je došao ovaj poraz. Da nam se napokon skine teret ekipe koja se bori za titulu.
Sad se u miru možemo posvetiti svom realnom cilju, a to je izlazak u Evropu.
Rano se vi predaste...
Ali kod Husa je tako,krene , ti bi rek'o ,niko ga ne zaustavi, a onda tač , vracanje u realnost...

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 16 okt 2021, 19:23

Vanja8 je napisao/la:
16 okt 2021, 19:20
16 okt 2021, 19:02
Dobro je došao ovaj poraz. Da nam se napokon skine teret ekipe koja se bori za titulu.
Sad se u miru možemo posvetiti svom realnom cilju, a to je izlazak u Evropu.
Rano se vi predaste...
Ali kod Husa je tako,krene , ti bi rek'o ,niko ga ne zaustavi, a onda tač , vracanje u realnost...
Nismo se predali. Niko od nas nije najavljivao ni obećao titulu.
Cilj je bio Europa. Nama je tek četvrta sezona u PL, nerealno je bilo sto su nas gurali u borbu za titulu.
Da li zbog toga sto ni drugi nisu puno bolji ili sta već.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 okt 2021, 19:24

Bas smo ih nadigrali svaka čast Tomi i Marenciju.
Tuzlaci me razocarali sa konstantnim simuliranjem za penal.
Hus po običaju dostigao limit i sada ubija ekipu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 16 okt 2021, 19:30

Husref boluje od iste boljke - nedostatak daha i magareća (bez uvrede) tvrdoglavost. Jednostavno, ponavlja sve ono što je radio i u Sarajevu, i u Slobodi, i u Mladosti, a evo sad u Tuzli. Tragičan nedostatak vizije i mašte i strah od noviteta u igri. Za drvosječe bi bio idealan, ali razmišljanje nije njegovo najjače oružje. Za utjehu mu može služiti da su hamsn svi treneri u BiH takvi. Zato, ako i odu vani, ne mogu ništa napraviti, niti su spremni za usvajanje novih znanja. Sarajevo će mu biti vrhunac karijere na koji se posrao, jer je mislio da vrijedi više. Posljedice njegovog neznanja i odsustva bilo kakve prilagodbe, dovest će ga do toga da će mu se limiti spuštati, te će na kraju dobivati poslove u klubovima, uz dužno poštovanje, tipa Rudar, Jedinstvo i obećavajuće nove premijerligaše, a i to samo na ime toga što je nekad vodio osvajača duple krune.
Kad je osvajao trofeje sa Sarajevom, govorio ssm da je loš trener i još gora osoba koja nema šta raditi u FKS. Nažalost, pokazalo se i pokazuje se da sam bio u pravu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 16 okt 2021, 19:35

Musemic nije nikad bio dobar trener. 20 godina u ovoj ligi 2 titule.

Meraak1921
Kontakt:

Post Postao/la Meraak1921 » 16 okt 2021, 19:39

bhsport je napisao/la:
16 okt 2021, 19:24
Budi realan malo prema sebi prvo, oni su igrali a mi zabijali na kraju jedva nekako sacuvali i tjt

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 okt 2021, 19:42

Kad sutra Posusje iskarindza Pitare
Na kraju utakmice Sabra bjezi iz VIP-tende preko Betanije za Semizovac i dalje prema Tuzli

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 16 okt 2021, 19:42

VenamaHrabrih je napisao/la:
16 okt 2021, 19:30
Husref boluje od iste boljke - nedostatak daha i magareća (bez uvrede) tvrdoglavost. Jednostavno, ponavlja sve ono što je radio i u Sarajevu, i u Slobodi, i u Mladosti, a evo sad u Tuzli. Tragičan nedostatak vizije i mašte i strah od noviteta u igri. Za drvosječe bi bio idealan, ali razmišljanje nije njegovo najjače oružje. Za utjehu mu može služiti da su hamsn svi treneri u BiH takvi. Zato, ako i odu vani, ne mogu ništa napraviti, niti su spremni za usvajanje novih znanja. Sarajevo će mu biti vrhunac karijere na koji se posrao, jer je mislio da vrijedi više. Posljedice njegovog neznanja i odsustva bilo kakve prilagodbe, dovest će ga do toga da će mu se limiti spuštati, te će na kraju dobivati poslove u klubovima, uz dužno poštovanje, tipa Rudar, Jedinstvo i obećavajuće nove premijerligaše, a i to samo na ime toga što je nekad vodio osvajača duple krune.
Kad je osvajao trofeje sa Sarajevom, govorio ssm da je loš trener i još gora osoba koja nema šta raditi u FKS. Nažalost, pokazalo se i pokazuje se da sam bio u pravu.
To su sve komunisticki tipovi trenera,Musemic,Bazdarevic,Sušić,Hadzibegic,zaglavljeni na VHS snimcima,jos nikad nisu shvatili da je 30-40 godina proslo i da se fudbal ne igra kao tad... Bas zbog toga i vode francuske drugoligase i turske davljenike iz prve lige... cisto na osnovu nekih igrackih kvaliteta iz proslog vremena...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 okt 2021, 19:43

Meraak1921 je napisao/la:
16 okt 2021, 19:39
bhsport je napisao/la:
16 okt 2021, 19:24
Budi realan malo prema sebi prvo, oni su igrali a mi zabijali na kraju jedva nekako sacuvali i tjt
Sta su oni odigrali, sta si ti gledao i koju utakmicu?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 okt 2021, 19:45

rishovski je napisao/la:
16 okt 2021, 19:42
VenamaHrabrih je napisao/la:
16 okt 2021, 19:30
To su sve komunisticki tipovi trenera,Musemic,Bazdarevic,Sušić,Hadzibegic,zaglavljeni na VHS snimcima,jos nikad nisu shvatili da je 30-40 godina proslo i da se fudbal ne igra kao tad... Bas zbog toga i vode francuske drugoligase i turske davljenike iz prve lige... cisto na osnovu nekih igrackih kvaliteta iz proslog vremena...
Hadzibegic je licno Pep Guardiola za Husrefa.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2021, 20:30

Usrivoje fino krece sa raspadom nakaradne tvorevine. Kazu da "bijede" velike klubove redovno, sreca pa Zeljkan odavno nije među takvim. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 okt 2021, 20:36

joker90 je napisao/la:
16 okt 2021, 20:30
Usrivoje fino krece sa raspadom nakaradne tvorevine. Kazu da "bijede" velike klubove redovno, sreca pa Zeljkan odavno nije među takvim. :kafa:
Ja samo ne znam što im dajete toliko pažnje. Pa ljudi moji, to je sloga iz fucking simin hana. :lolno:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 okt 2021, 20:37

svrakino1921 je napisao/la:
Na kraju utakmice Sabra bjezi iz VIP-tende preko Betanije za Semizovac i dalje prema Tuzli
Na Nisicima smote kroz Crnu Rijeku pa prema Varesu i preko Zvijezde uz Krivaju
tuzlanska Sloboda

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 16 okt 2021, 20:50

Sky9 je napisao/la:
16 okt 2021, 20:36
joker90 je napisao/la:
Ja samo ne znam što im dajete toliko pažnje. Pa ljudi moji, to je sloga iz fucking simin hana. :lolno:
Mozda zato jer je to tim koji je drugi na tabeli, prvi u gradu Tuzli, TK i sjeveroistočnoj Bosni. Sređen, organizivan i samoodrživ.
Vec u četvrtoj sezoni u PL ozbiljan kandidat i za sami vrh. Ekipa koju svi respektuju a ne stogodišnjak koji je u ligi tek onako. Nikad se ne spominje u kontekstu borbe za titulu a 4 od 5 sezona se bori za opstanak. Što bi ti rekao: "fucking Gorki ili ti fucking klub X"
Mozda zato ili griješim.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 okt 2021, 20:54

Sky9 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma simpatično trozube cvaja podrinjce hajcati..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 okt 2021, 20:56

joker90 je napisao/la:
16 okt 2021, 20:54
Sky9 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Ma simpatično trozube cvaja podrinjce hajcati..
Meni više nije ni zanimljivo. Još malo su ovdje i pa-pa... :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 okt 2021, 20:57

slika

Sulejmane
Hvala ti za sve
Svaku si marku isplatio sto smo ulozili u tebe
I donio nam dobre pare od transfera
Veliki si covjek

I kad si ga zabio danas nisi se radovao krenuo si laganim korakom prema centru pognute glave
Kralju

:bow:

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 okt 2021, 20:58

zlajci je napisao/la:
16 okt 2021, 20:37
svrakino1921 je napisao/la:
Na Nisicima smote kroz Crnu Rijeku pa prema Varesu i preko Zvijezde uz Krivaju
:D
To je put prema selu odakle mi je babo

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 16 okt 2021, 21:07

16 okt 2021, 20:50
Sky9 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Mozda zato jer je to tim koji je drugi na tabeli, prvi u gradu Tuzli, TK i sjeveroistočnoj Bosni. Sređen, organizivan i samoodrživ.
Vec u četvrtoj sezoni u PL ozbiljan kandidat i za sami vrh. Ekipa koju svi respektuju a ne stogodišnjak koji je u ligi tek onako. Nikad se ne spominje u kontekstu borbe za titulu a 4 od 5 sezona se bori za opstanak. Što bi ti rekao: "fucking Gorki ili ti fucking klub X"
Mozda zato ili griješim.
:rol: :rol:
Znas li sta je uopste rijec samoodrzivost, ili si procitao negdje, ako si slucajno u svome selu interneta imao u trenutku.
Kaze samoodrživi, Azmir sutra da ode mogla bi ih Sloboda kupiti :urnebes:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.