Nema on nikakve veze sa Bosnom i HercegovinomAnalitico je napisao/la:Hahahahaha dodje mi da pojedem pasos....Fuuuuuuuuuuuujjjjjjj.....Zar je moguce da smo tako nisko pali? Na kraju ce doci i do predsjednistva.....harry_90 je napisao/la:Evo citam na stranici Avaza izjavu Ekrema,kako ga je PINK pokrao,dao mu samo 9000 eura,i rekao da ne bi nikad vise usao na Farmu za tako malo pare,bilo je govora da udje u neki novi rijaliti Dvor,al frajko trazio 100.000 eura unaprijed![]()
zemljo otvori se..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ko da je to bitno,opravdani su strahovi analitikaBegAx je napisao/la:Nema on nikakve veze sa Bosnom i HercegovinomAnalitico je napisao/la:Hahahahaha dodje mi da pojedem pasos....Fuuuuuuuuuuuujjjjjjj.....Zar je moguce da smo tako nisko pali? Na kraju ce doci i do predsjednistva.....harry_90 je napisao/la:Evo citam na stranici Avaza izjavu Ekrema,kako ga je PINK pokrao,dao mu samo 9000 eura,i rekao da ne bi nikad vise usao na Farmu za tako malo pare,bilo je govora da udje u neki novi rijaliti Dvor,al frajko trazio 100.000 eura unaprijed![]()
zemljo otvori se..
- reds_forever
- Kontakt:
delija je napisao/la:Majestic kakva je ta free zona bihneta.Prije godnu dve gledao sam je i bilo je sranje zesce.Il ja nisam znao koristiti.Jel se sta promjenilo
Glupost obicna. Jedino ako nabavis GrabIt pa preko Free Zone mozes skidati filmove....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- majestic24
- Kontakt:
Iiii..zna li neko??majestic24 je napisao/la:Zanima me moze li se u negdje u Bosni nabaviti pas rase "Viszla"
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/231416 ... na-zatvora
Malo je ovo malo....Hocemo organizovati dobrovoljnu akciju i skupiti nesto para da im kupimo i posaljemo safuna i vazelina...Mngo je to godina, ima da im se supak istrosi......
Ne mogu da vjerujem.

..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
A Bože sačuvaj.... 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Još malo pa on će i preseliti.. Ko će je onda nakon ovoga karinđati..ccc 
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- legenda reala
- Kontakt:
Sexmachineboy je napisao/la:Još malo pa on će i preseliti.. Ko će je onda nakon ovoga karinđati..ccc
pa ti ,tvoja je vršnjakinja ,a mogu i LBJ MVP i mali Unica ,a zaboravio sam malog Sarajlijau
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Hahahaha, ovo je i za mene previše, mada od birača nema j...legenda reala je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Još malo pa on će i preseliti.. Ko će je onda nakon ovoga karinđati..ccc
pa ti ,tvoja je vršnjakinja ,a mogu i LBJ MVP i mali Unica ,a zaboravio sam malog Sarajlijau![]()
![]()
![]()
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Meni ovo uopće nije smiješno, al' haj'. Zato ja je*em Woody Allenu i Morganu Freemanu majku. I ovaj spada u isti koš, samo što nije glumac, ne'a toliko novca i nije medijski eksponiran(barem nije bio do sada).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Kani se mene 
Malo su i dobili, svaka čast srbijanskom sudstvu i tužiteljstvu i svakome ko je doprinjeo ovoj presudi. Naše vlasti trebaju da se ugledaju na ove da se huliganizam konačno iskorijeni sa stadiona.Analitico je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/231416 ... na-zatvora
Malo je ovo malo....Hocemo organizovati dobrovoljnu akciju i skupiti nesto para da im kupimo i posaljemo safuna i vazelina...Mngo je to godina, ima da im se supak istrosi......![]()
- neutralan__
- Kontakt:
takvi su suha k***a ostaliSexmachineboy je napisao/la:Hahahaha, ovo je i za mene previše, mada od birača nema j...legenda reala je napisao/la:Sexmachineboy je napisao/la:Još malo pa on će i preseliti.. Ko će je onda nakon ovoga karinđati..ccc
pa ti ,tvoja je vršnjakinja ,a mogu i LBJ MVP i mali Unica ,a zaboravio sam malog Sarajlijau![]()
![]()
![]()
![]()
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- legenda reala
- Kontakt:
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kani se mene
nemo mi reći da si ti gay lobi na ovom forumu ,kako mali sarajlija i sexmašina odma hoće ,a tebe strah ,ne boj se neće te pojesti
Bosco pa šta je sa tobom ,jesi živ ,guše li vas ,jesu li ptice propjevale(prokašljale)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kome ovo smiješno može da bude? Sramota je da niko ništa ne poduzima. Našao stari prdonja mladu i neobrazovanu djevojku i iskorištava je. "Čuva me i hrani."Monolog je napisao/la:Meni ovo uopće nije smiješno, al' haj'. Zato ja je*em Woody Allenu i Morganu Freemanu majku. I ovaj spada u isti koš, samo što nije glumac, ne'a toliko novca i nije medijski eksponiran(barem nije bio do sada).
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- legenda reala
- Kontakt:
Lily je napisao/la:Ma kome ovo smiješno može da bude? Sramota je da niko ništa ne poduzima. Našao stari prdonja mladu i neobrazovanu djevojku i iskorištava je. "Čuva me i hrani."Monolog je napisao/la:Meni ovo uopće nije smiješno, al' haj'. Zato ja je*em Woody Allenu i Morganu Freemanu majku. I ovaj spada u isti koš, samo što nije glumac, ne'a toliko novca i nije medijski eksponiran(barem nije bio do sada).Ko' da je kućni ljubimac. Da neko, od ovih novinara i ljudi koji su upoznati s ovom cijelom pričom, ima iole pameti pokušali bi nešto uraditi po ovom pitanju.
nije smješno ,ali što je previše ,previše je ,ova mi po slici liči na ciganku
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ma nisam ja gay tbjrb nego samo me se kanilegenda reala je napisao/la:Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kani se mene
nemo mi reći da si ti gay lobi na ovom forumu ,kako mali sarajlija i sexmašina odma hoće ,a tebe strah ,ne boj se neće te pojesti![]()
![]()
(monolog objasni mu ti si stariji )
Bosco pa šta je sa tobom ,jesi živ ,guše li vas ,jesu li ptice propjevale(prokašljale)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Unica_Liverpool_, dana/u 25 jan 2011, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.