FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako preotmete Veljovica,onda ste nam ga bas zavukli.
Vukelja je i tako bio izbacen iz tima,Stanceski je pimpler i nista narocito,tako da me to nimalo ne tangira,ali ako maznete Veljovica,onda ce mi biti bas krivo. Nadam se da to nije tacno.
Vukelja je i tako bio izbacen iz tima,Stanceski je pimpler i nista narocito,tako da me to nimalo ne tangira,ali ako maznete Veljovica,onda ce mi biti bas krivo. Nadam se da to nije tacno.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
pile87 je napisao/la:Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...bosnas_ je napisao/la:Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!
Nama treba jedan napadac i Jese i proljece je nase!

Ugrozenost ce da bude na maksimumu

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
@pile87: je li provjerena info? ako bude istina, za mustuluka si!
ima li kakvih vijesti s tekme protiv Cibalije?

ima li kakvih vijesti s tekme protiv Cibalije?
Dule 078 je napisao/la:Ako preotmete Veljovica,onda ste nam ga bas zavukli.
Danas se priključuje igračima u Puli

dzoka kako ono ide karanje je naukaDžoka_TM je napisao/la: Danas se priključuje igračima u Puli

-
- Kontakt:
na txt-u i dalje 15:00,kao da nisu ni poceli??
- partibrejker1921
- Kontakt:
''Bivši kapetan Sutjeske za ****** kratko je prokomentarisao: ''Borac nije ispoštovao dogovoreno, javio se gospodin Osim kojeg jako cijenim i dogovorili smo se za dvije minute. Ponosan sam što sam došao u najveći klub u Bosni i Hercegovini''. Veljović će sutra parafirati šestomjesečnu posudbu u aktuelnog prvaka BiH.Baja_Zvjerka je napisao/la:Eh ako to bude, onda ce tek da bude plakanja.. Djaba su sastavljali formacije sa njim u napadu, a njima bi onda ostao taj Vukelja koji "nece" da se oznoji..pile87 je napisao/la:Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...bosnas_ je napisao/la:Pa je li Vukelja slobodan igrac? iz Borca su prije desetak dana rekli da je slobodan ali navodno samo za klubove iz inostranstva,a ako predje u neki BH klub da on kosta 100 000 eura!? to mi nema logike,slobodan igrac je slobodan igrac gdje god da prelazi...ovi u Borcu su fakat izgubili kompas,steta smatrao sam da su ozbiljan klub!
Nama treba jedan napadac i Jese i proljece je nase!
AAAAAAAAAaaaAAAAAA

-
- Kontakt:
Vjerovatno će objaviti konačan rezultat.plava legija je napisao/la:na txt-u i dalje 15:00,kao da nisu ni poceli??
Zadnja izmjena: TheDinoRules, dana/u 25 jan 2011, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
U mom svijetu važe moja pravila
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ponavljam 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
A kada kupite Stanceskog gratis dobijate ni manje ni vise nego VeljovicaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ponavljam

Zadnja izmjena: Grbavica moj zivot, dana/u 25 jan 2011, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
svoj ti pos'o !
Malo si se zayebao u preseravanju,nije Veljovic bivsi kapiten Sutjeske nego Medjedovic.''Bivši kapetan Sutjeske za ****** kratko je prokomentarisao: ''Borac nije ispoštovao dogovoreno, javio se gospodin Osim kojeg jako cijenim i dogovorili smo se za dvije minute. Ponosan sam što sam došao u najveći klub u Bosni i Hercegovini''. Veljović će sutra parafirati šestomjesečnu posudbu u aktuelnog prvaka BiH.
AAAAAAAAAaaaAAAAAA
Kad vec lazes,cini to malo pametnije.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Dule 078 je napisao/la:Malo si se zayebao u preseravanju,nije Veljovic bivsi kapiten Sutjeske nego Medjedovic.''Bivši kapetan Sutjeske za ****** kratko je prokomentarisao: ''Borac nije ispoštovao dogovoreno, javio se gospodin Osim kojeg jako cijenim i dogovorili smo se za dvije minute. Ponosan sam što sam došao u najveći klub u Bosni i Hercegovini''. Veljović će sutra parafirati šestomjesečnu posudbu u aktuelnog prvaka BiH.
AAAAAAAAAaaaAAAAAA
Hahahaahahahahahhaaha, grohotom se smijem. : ))))

Al Shlager se vec usro hajde ba zezanje koji vam jeDule 078 je napisao/la:
Malo si se zayebao u preseravanju,nije Veljovic bivsi kapiten Sutjeske nego Medjedovic.

Sit sam ja tih prica,samo da on ne ode kod njih posto jos ovdje nista nije potpisao....
Ja bih sacekao bar dok ne potpise,pa cemo onda sa hvalospjevima,patriotizmom i svemu ostalom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Bajro haubica ga uvali
nek je vala on radi samopouzdanja...
Ne mogu nam ovi hrvati meda

Ne mogu nam ovi hrvati meda

1921-2011
Edin Višća i Bajro Spahić.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:Edin Višća i Bajro Spahić.
odlicno drago mi je zbog bajre...
sto se tice tog spica ako ce doci na 6 mjeseci daleko mu kuca od nase bila koji ce nam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Zezancija banick je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Edin Višća i Bajro Spahić.
sto se tice tog spica ako ce doci na 6 mjeseci daleko mu kuca od nase bila koji ce nam...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Moram priznati za trenutak si me presjekao,dok nisam skonto da se zajebavas.pile87 je napisao/la: Izgleda nasi nisu dogovorili sa vukeljom nego sa ovim Veljovicem danas bi se trebao prikljuciti :lol:on jos nije nista potpisao a boji se da ga ne izrade ovi iz borca nesto ga zavlace...

pile87 je napisao/la:Zezancija banick je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Edin Višća i Bajro Spahić.
a odakle znam svi trube o nekom igracu a ime se krije ko da je stiven segal

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, benko21, nedimmmm1337, perodeformero i 62 gosta.