Koliko pice po zivcima sa tim, nevjerovatno.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Spamm će blagovremeno savezu poslati zahtjev za registraciju novog igrača ekipe.Prvi crveni služi kapitenu da izbaci igrača, drugi crveni Savez izbacuje ali nije pod obavezno (jer npr Pivopije sute oko Captain4), u tom slučaju vas dvojica pošto niste kapiteni kad zaradi drugi, napišite post da ga izbaci Savez i dogovorite se ko će od vas biti kapiten, a za dva kola imate fore da nadjete treceg.
Dosadna si
Ima član Nitron, pisao je u temu za traženje tima pa eto probajte se dogovoriticoelho41 je napisao/la: ↑17 okt 2021, 21:12S obzirom na to da je naš suigrač u timu FK Formula, @FRANK RIBERY, propustio već treću utakmicu ove sezone(neračunajući kaznu zbog crvenog kartona), te na taj način ozbiljno ugrozio status našeg tima na tabeli 2. ss.ba lige, odlučio sam da iskoristim svoje bonske kapitenske ovlasti iz člana 3a Pravilnika SportSport.ba lige i Kupa te da najavim prekid ugovora između igrača FRANK RIBERY i FK Formula bez pravnih posljedica na osnovu interne klauzule.
Shodno tome obavještavam Vas da je FK Formula nakon 8. kola ostala sa 2 igrača i da smo trenutno u potrazi za trećim članom ove simpatične šarene ekipice.
Pozivam sve zaintersirane stranke, kao i one koji znaju nekoga ko bi bio zainteresirana stranka da ga usmjere direktno meni u PP.
Što se tiče osobina novog igrača FK Formula potrebno je da to bude aktivan forumaš, da redovno posjećuje forum, da nije SDA glasač, da poštuje ljudska prava i slobode, da nije osuđivan za ratne zločine i da nema spor koji trenutno vodi sa administracijom foruma i naravno da nije sklon banovima.
Šta je ovo momčino, 2 gola u sezoni.
Ne mora ti se sve crtati, vratis raspored spanaca za vikend i vidis koja je utakmica odgodjena. Sve ostale nisu ispunjavale moje uslove da bi se nasle na ponudi.
Bla bla bla. Da sam stavio ti bi pitala zasto Elche za domacine? Da sam stavio Bonus par ti bi prigovarala zasto nije ispostovan zdrijeb.
Žene imaju pravo da prigovaraju, Mužjaci nemaju, a ti si zadužen ispred saveza da odgovaras na prigovore
Ma ne uzimam vise ovo takmicenje ozbiljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.