Nadam se da će Luka suditi i derbi u Mostaru

Nije bolest sve što bolisvrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2021, 17:50Za domaćina u ovom susretu nije nastupio Matthias Fanimo koji je cijeli susret presjedio na klupi.
Brzonogi Englez je najavljen kao starter, ali je uoči utakmice umjesto njega Goran Sablić od prve minute poslao Darka Bodula.
Naime, Fanimo ima određenih problema s leđima, izašao je na zagrijavanje, međutim jednostavno nije bio dovoljno spreman da zaigra utakmicu.
Sarajevo u narednom kolu gostuje lideru Zrinjskom te bi igranje Fanima pod Bijelim brijegom moglo biti od krucijalne važnosti pa je na neki način i razumljivo zašto je odlični krilni fudbaler sačuvan.
Nakon što je riješio administrativne probleme te prebolio koronavirus Fanimo je uoči pauze zabio dva gola u Kupu BiH, najavio povratak u prepoznatljivu formu i onda je stigla povreda leđa koja bi trebala biti sanirana do meča sa Zrinjskim.
![]()
![]()
Jel kupio kartu od 2KM? 😂
Brate nema karte od 2 KM. To je donacija ali sa njom ne mozes uci na stadion, to je ko hoce pomoci iz dijaspore.
Znam brate, zato i kazem jer je i Negredo u dijaspori, a eto i veliki navijac.
Valjda ce bit tako, Tusnja je bas katastrofa, gledo sad pregled Sloboda Radnik, oranica. Nije ni nas nista bolji u Mostaru.
Jel to ona 3 planirana terena?
ja sam govorio da umjesto odvratnog Begica moze doci bilo ko i biti ce 1000 puta boljiGradKamena2 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 11:02Tereni ako se urade ko sto je obecano to ce bit najveci napredak poslje rata na ovamo.
Kako nije, napravio covjek zgradu guzonjamaLutakSutko je napisao/la: ↑19 okt 2021, 11:37ja sam govorio da umjesto odvratnog Begica moze doci bilo ko i biti ce 1000 puta boljiGradKamena2 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 11:02Tereni ako se urade ko sto je obecano to ce bit najveci napredak poslje rata na ovamo.
evo Vico i ovo zavrsi, a govedo Begic od Brazila na ovamo nije nista uradio
ali bas nista
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, Balorda, bhfanatic14, Cwirek, Giuseppe1, leo1946, samirr i 100 gostiju.