E sad ako jos neko moze pogledati ovaj problem da rijesim jaranu
Anderson8 je napisao/la:E ovako moj jaran dule ima problem sa patchem, sve mu drugo radi.. ima li neko neko rijesenje plsss
Uploaded with ImageShack.us
Moderator/ica: Padovan
Anderson8 je napisao/la:E ovako moj jaran dule ima problem sa patchem, sve mu drugo radi.. ima li neko neko rijesenje plsss
Uploaded with ImageShack.us
Hajde pa hoće li iko????Unica_Liverpool_ je napisao/la:Europa 1
Soba: ss.ba
Password: ss.ba
2 vs 2
Eto meneUnica_Liverpool_ je napisao/la:Hajde pa hoće li iko????Unica_Liverpool_ je napisao/la:Europa 1
Soba: ss.ba
Password: ss.ba
2 vs 2
evo ja sam tu pa bujrumSamo F.K.S !! je napisao/la:Majestic javi se kad budes htio igrat drugo kolo samo da znas necu moci poslije 22:30
Zasto ??senad_flamin je napisao/la:Momci pozz.. molio bih da moj klub dodjeli te nekom ja vise nemam vremena ...
ZATO STO NIJE NORMALANSamo F.K.S !! je napisao/la:Zasto ??senad_flamin je napisao/la:Momci pozz.. molio bih da moj klub dodjeli te nekom ja vise nemam vremena ...
Kad je bilo 1:1, rekao si:"Da sam znao da ce te ovako igrati ne bih ni ulazio" (ne znam kako smo to igrali, nisam te shvatio)....Samo F.K.S !! je napisao/la:Tetak je lacijo
Molim doticnog majstora autogolova el nina da mi obrazlozi ono od maloprije ?
Emire sta da radim sa ovim neodigranim utakmicama? sve iz druge lige.2.kolo
Porto - Besiktas
Auxerre - Celtic
3.kolo
Celtic-Porto
Roma - Auxerre
Pa ja ti jucer pisao ti nista.Emir_ZENICA je napisao/la:Nek mi se javi igrac ciji je tim LAZIO ! ! !
Cijeli dan te trazim !
P.S Ajde neko evropa 2 soba i pass ss.ba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.