"Ja sam imao dvije-tri situacije kada sam trebao doći u Maksimir, ali iz raznih razloga nisam došao tamo. Sada imam jedino želju da budem prvak sa Željezničarom".

Gledaj Vice, nista mu ni kokain ne moze.Tristan je napisao/la: ↑19 okt 2021, 12:17Dosao Vico da vidi gdje su zavrsile zalbe vrapcicana i sta je sa Musijinom tuzbom. Ne treba zaboraviti ni preventivne mejlove "bordo prijatelja".
viewtopic.php?f=98&t=15192&p=8261344#p8261344
![]()
paonojes napravijo z gradudesperados je napisao/la: ↑19 okt 2021, 12:24Kako nije, napravio covjek zgradu guzonjamaLutakSutko je napisao/la: ↑19 okt 2021, 11:37ja sam govorio da umjesto odvratnog Begica moze doci bilo ko i biti ce 1000 puta boljiGradKamena2 je napisao/la: ↑19 okt 2021, 11:02Tereni ako se urade ko sto je obecano to ce bit najveci napredak poslje rata na ovamo.
evo Vico i ovo zavrsi, a govedo Begic od Brazila na ovamo nije nista uradio
ali bas nista
Tako je, goni u mp3 sarajevskog kriminalca Begica, koji ker moras biti pa proglasiti sebe pocasnim predsjenikom a jednog Ivicu Osima onako diskreditovati....obicno pseto
Šta te to čudi, pa ljudi nose na utakmice zastavu na kojoj piše anti-sarajlije i to na utakmice na kojima ne igraju protiv sarajevskih klubova. U san im sarajlije dolaze. Zamisli koji je to level kompleksa
Uz novi teren mora i novi trener, ovaj samo zna valjanje i defanzivu. Voli oranice, treba neko ko zna objasnit kako se lopta igra.
Baš kompleks od Sarajeva u svakom smislu
Nisam mislio na nas, nego protivnici da mogu igrati na Tusnju
Uvijek uredan i ispravljen maksimalno, postovanje za predsjednikaAkta je napisao/la: ↑19 okt 2021, 12:43Gledaj Vice, nista mu ni kokain ne moze.Tristan je napisao/la: ↑19 okt 2021, 12:17Dosao Vico da vidi gdje su zavrsile zalbe vrapcicana i sta je sa Musijinom tuzbom. Ne treba zaboraviti ni preventivne mejlove "bordo prijatelja".
viewtopic.php?f=98&t=15192&p=8261344#p8261344
![]()
Kako neces imati kompleks kad ste cool, prelijepi, izgovarate simpaticno "ć"ovjek, sarajke ne znaju reci "ne", gradski prevoz jeftin, klubovi vam stalno igraju u Evropi i prepoznatljivi su po tome, imate bolje isjeckan luk u cevapima nego u Tz, nemoj dalje da nabrajam.
Samo luk...pihBeduin je napisao/la: ↑19 okt 2021, 14:00Kako neces imati kompleks kad ste cool, prelijepi, izgovarate simpaticno "ć"ovjek, sarajke ne znaju reci "ne", gradski prevoz jeftin, klubovi vam stalno igraju u Evropi i prepoznatljivi su po tome, imate bolje isjeckan luk u cevapima nego u Tz, nemoj dalje da nabrajam.
Ja vas volim, maaajke mi, sto biste vi rekli. Uvijek imate posebno mjesto u mome srcu, kako Sarajevo kao grad, tako i narod, svi ste vi Valter i zbog toga vas cijenim. Stariji ce razumjeti, Dobrinja, Grbavica, Plavih 11, aerodromsko naselje, ovo-ono...![]()
Sad se vratimo sportu.
Budimo realni Sarajlije niko ne voli. Nebitno bio on Banjalucanin, Tuzlak, Zenicanin, Mostarac itd.
Vole Banjalučanke, Tuzlanke, Zeničanke, MostarkeMaestra je napisao/la: ↑19 okt 2021, 14:34Budimo realni Sarajlije niko ne voli. Nebitno bio on Banjalucanin, Tuzlak, Zenicanin, Mostarac itd.![]()
Prve i druge ne dolaze budi siguran. Dalje, najvece rave su iz Sarajeva to je jasno kao dan, najvise ih i ima. Sto neko gore napisa te ne znaju reci NE. Tako da ti nije dobra konstatacija. Ljudi uopsteno vas ne vole, ne ja. Mene iskreno zaboli i za vama i za Sarajevom.Shategabri je napisao/la: ↑19 okt 2021, 14:41Vole Banjalučanke, Tuzlanke, Zeničanke, Mostarke![]()
Mnoge dođu na studije u Sa i ne vrate se.
Zato vi nas i ne volite![]()