Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba.... 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Meni nije i ja sam presretan njegovim odlaskom. U ovom slucaju sansu ce dobiti igraci koji su bili zapostavljeni.scudetto je napisao/la:Eto sad jos samo reci da vam nije valjo...Omerbavarac je napisao/la:Hvala vam, mnogo vam hvala.

@tony-mortale: skinut je sa platne liste sto je jedna velika prednost.

Jos jednom hvala.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igračavan gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba....
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma meni nije jasno kako su ga SAD mogli pustiti djaba pa bolje da je sjedio na klupi pa na ljeto otiso djaba a mogo bi jos dosta pomoci,igraci koji ga trebaju zamjeniti tj Tymo i Gustavo to nemogu sad na polusezoni,trebat ce im vremena...da ga hebes on jos godinu moze odigrati na vrhunskom nivo i pomoci svakoj ekipi...nejasni su mi skroz i mogu samo reci da ce se i sledece 2-3 utakmice osjetiti kolka je greska napravljena...tony-mortale je napisao/la:i ja sam tog mišljenja, nisam presretan što je došao u milan igrač sa 34 godine, al i da je prešao u bilo koji drugi klub opet bi mi bajern tu bio nejasan, puštaš kapitena besplatno, a nemaš sličnog igračavan gall je napisao/la:Ljudi nek prica ko sta hoce al mi smo ovim trensferom izgubili puno,otisao je igrac koji je vodio Holandiju do pinala kao i Bayern,igrac koji zna sve sto treba igrac koji igra zadnjeg veznog,zna zapoceti napad i iznjeti loptu a isto tako zna i noge polomiti kad treba,meni je stvarno zao sto je otisao i dobili ste sigurno dobrog igraca i to jos djaba....
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
VAN BOMMEL 100% POTPISAO ZA AC MILAN,TAKO PPISU SVI NJEMACKI I TALIJANSKI MEDIJI,CAK JE I TRANSFERMARKT SINOC OKO 23:00h PREBACIO BOMMELA IZ BAYERNA U AC MILAN
PO MENI,BOLJI JE VAN BOMMEL 50% NEGO NAS OCAJNI AMBROSINI
OVE GODINE SVE OSVAJAMO,F-O-R-Z-A---M-I-L-A-N---!-!-!
PO MENI,BOLJI JE VAN BOMMEL 50% NEGO NAS OCAJNI AMBROSINI
OVE GODINE SVE OSVAJAMO,F-O-R-Z-A---M-I-L-A-N---!-!-!
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- senad_flamin
- Kontakt:
Trener Milana Massimiliano Allegri pozvao je 20 igraca za utakmicu protiv Sampdoria (talijanski kup četvrtfinale).Na listi se nalaze dva nova pojacanja Van Bommel i Emanuelson.
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (br. 53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (broj 54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (b. 4), Cassano, Ibrahimović, Oduamadi, Pato, Robinho.
Igrači Out: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzagh
ovo je lose
Abbiati, Di Fabio, Roma, Abate, Antonini, Ely (br. 53), Jankulovski, Oddo, Papastathopoulos, Thiago Silva, Yepes, Calvano (broj 54), Emanuelson (n.28), Merkel, Van Bommel (b. 4), Cassano, Ibrahimović, Oduamadi, Pato, Robinho.
Igrači Out: Amelia, Bonera, Nesta, Zambrotta, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Strasser, Inzagh
ovo je lose
-RIVALDO-
Hahahha ja sastava al ja ipak mislim da cemo ih dobit, samo kad je tekma i u kolko ?
btw: Sretno Emanuelsonu i Bommelu na debiju
btw: Sretno Emanuelsonu i Bommelu na debiju
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video- ... 34861.aspx
de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S
de pogledajte pocetak klipa koliki stomak ima ronaldinho jaooo ne vjerujem da je ovo montaza :S
vam bomel novo pojacanje milana
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
1. Nije montazameskalin je napisao/la:http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/video-pogledajte-novu-majstoriju-debeljka-ronaldinha/534861.aspx
2. Klip se ne moze pregledat jer je prijavljen ko spam

bhmafija je napisao/la:vam bomel novo pojacanje milana
Dobro si skonto

Nije montaza a nisi ni pregledao klip jer kao sto i sam kazes oznacen je kao spam. Svaka ti cast.
http://www.****.ba/clanak/72770241488 ... Darobnjaka evo link pa pogledajte
Ulična brača su uvek tu uz tebe a kad dodju problemi onda stari ko te **** vjeruj mi brate malo je pravih drugara koji su uz tebe u frki i kad nemass para
ja sam rekao da nije montaza a predpostavljam koji je klip vidio sam milion puta njegovu sliku sastomacinomA_d_0 je napisao/la:Nije montaza a nisi ni pregledao klip jer kao sto i sam kazes oznacen je kao spam. Svaka ti cast.
ma odite na index pa pod sportom nadjite ima link
jhahahahhaa sve vise lice na pravog ronalda 

Allegri potvrdio Bommel i Emanuelson sutra krecu od prve minute
Bale 80% nece igrati protiv nas
Milan u pole poziciji za Gansa

Bale 80% nece igrati protiv nas
Milan u pole poziciji za Gansa

Dobro vidjet cemo kako ce to sutra funkcionisat...
nije mi drago to za Balea,volio bi da bude spreman ne samo on nego komplet ekipa Totenhema,jer jbg nismo spali na to da se bojimo Totenhema ili Balea mada treba ih repektovat max nisu za podcjenit,ali Milan je Milan tako da se ne treba bojati nikoga,derali smo mi guzove puno vecim ekipama a derat cemo i u buduce
nije mi drago to za Balea,volio bi da bude spreman ne samo on nego komplet ekipa Totenhema,jer jbg nismo spali na to da se bojimo Totenhema ili Balea mada treba ih repektovat max nisu za podcjenit,ali Milan je Milan tako da se ne treba bojati nikoga,derali smo mi guzove puno vecim ekipama a derat cemo i u buduce

- Alen Škoro
- Kontakt:
Milanezi 'oce da se rijese "agenture",a dovode igraca koji je ravnopravan sa svim igracima koji spadaju u "agenturu".
Nekako mi se cini da Milan samo krpi bezveze pozicije,bez nekog konkretnog razmisljanja.Bolje da ste uzeli nekog mladjeg igraca na Bommelovoj poziciji,nego sto ste njega doveli.
A sto se tice Emanuelsona,nadam se da ce procvjetati u Milanu.
Zasto Milan ne pokusa ponovo napraviti neku sjajnu generaciju,tipa "Maldinijeve" ? uporedo stvara reprezentativce.
Nekako mi se cini da Milan samo krpi bezveze pozicije,bez nekog konkretnog razmisljanja.Bolje da ste uzeli nekog mladjeg igraca na Bommelovoj poziciji,nego sto ste njega doveli.

Zasto Milan ne pokusa ponovo napraviti neku sjajnu generaciju,tipa "Maldinijeve" ? uporedo stvara reprezentativce.
NON MOLLARE MAI
Ni meni nije drago sto se doveo ovaj matiuzalem
ali sad je tu i valja ga trpiti.
Kad se vrac Princ?

Kad se vrac Princ?
1921-2011
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
totalno krivo, vjerovatno nikako ne pratiš milan, od zadnjih 9 transfera samo mvb i yepes su stariji igrači, i oba su dovedena kao back up a ne da budu glavni igrači u timu.Alen Škoro je napisao/la:Milanezi 'oce da se rijese "agenture",a dovode igraca koji je ravnopravan sa svim igracima koji spadaju u "agenturu".
druga stvar ne krpi se bezveze i bez razmišljanja već suprotno, trebala zamjena za dinja u napadu doveli najbolje moguće pojačanje-casana, najlošije mjesto u timu lijevi bek doveli emanuelsona, ozljedili se gatuzo, pirlo, boateng, straser, ambrosini doveli van bomela na 6 mjeseci da to po potrebi zakrpi.
mlađima se daje šansa u veznom redu ove sezone, više nego u zadnjih desetak godina sigurno
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.